Νέα για τη Nova

εγω πιστευω οτι θα το κανει ακριβως οπως ο οτε.
καταργηση του novago και αντικατασταση με το eon με τους ιδιους περιορισμους που εχει και το go.

Aυτό που αναφέρεται για τα 100 mbs στο full ,ρώτησα εχθές κατάστημα στο περιστέρι και μου ανέφεραν το ίδιο.Τους ρώτησα γιατί ?και μου απάντησαν οτι για να μπορει να εχει ομαλή ροη στα live των αθλητικων πρεπει να τρεχει 100αρα.Μου έκανε εντυπωση αλλα σημερα επιβεβαιωθηκε απο τον φιλο eimaikala.

Aυτό που αναφέρεται για τα 100 mbs στο full ,ρώτησα εχθές κατάστημα στο περιστέρι και μου ανέφεραν το ίδιο.Τους ρώτησα γιατί ?και μου απάντησαν οτι για να μπορει να εχει ομαλή ροη στα live των αθλητικων πρεπει να τρεχει 100αρα.Μου έκανε εντυπωση αλλα σημερα επιβεβαιωθηκε απο τον φιλο eimaikala.
Μα είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο; Πως γίνεται εμείς που έχουμε Vodafone tv να έχουμε 24αρα(που στην πραγματικοτητα είναι 10) και η το box της Vodafone όταν ανοίγει δεσμευει 4 mbps.. Και με 4 mbps παίζει 1080p50 χωρίς μηδενικό κόλλημα και μηδενικό κομπιασμα.. Και ουτε adaptive να σου σπάει τα νευρα με την εικόνα να πεφτει η ποιοτητα.. Και σε αυτους μόνο με 100αρα θα παίζει καλά;Έλεος.. Μα αμα ψάξετε eon tv review στο YouTube θα δείτε έναν βαλκανιο να έχει VDSL 17 mbps και να παιζει στην μέγιστη ποιοτητα χωρίς το παραμικρο κόλλημα.. Όποτε όλα αυτά είναι πονηρες τακτικές και αντί να κερδίσουν συνδρομητές θα χάσουν

• Like
Reactions: g7maks
Μα είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο; Πως γίνεται εμείς που έχουμε Vodafone tv να έχουμε 24αρα(που στην πραγματικοτητα είναι 10) και η το box της Vodafone όταν ανοίγει δεσμευει 4 mbps.. Και με 4 mbps παίζει 1080p50 χωρίς μηδενικό κόλλημα και μηδενικό κομπιασμα.. Και ουτε adaptive να σου σπάει τα νευρα με την εικόνα να πεφτει η ποιοτητα.. Και σε αυτους μόνο με 100αρα θα παίζει καλά;Έλεος.. Μα αμα ψάξετε eon tv review στο YouTube θα δείτε έναν βαλκανιο να έχει VDSL 17 mbps και να παιζει στην μέγιστη ποιοτητα χωρίς το παραμικρο κόλλημα.. Όποτε όλα αυτά είναι πονηρες τακτικές και αντί να κερδίσουν συνδρομητές θα χάσουν
και εμενα μου εκανε εντυπωση.τους ρωτησα οτι στο cosmote sport 4k χρειαζεσαι περιπου 16 mbs και η ροη ειναι πολυ καλη και εσεις θελετε 100?και μου ειπαν οτι αν δεν εχεις 100 θα υπαρχει προβλημα στα live.
ειναι να γελας.

Γνωρίζει κανείς από εσάς ή κάποιος που ήταν στην Vodafone και 15/10 θα φυγει αζημιως λόγω novasports .. Αν μπορεις να κλεισεις προσφορα τώρα αλλά να ενεργοποιηθεί μετά τις 15/10 για να μην χρεωθεις με τέλος διακοπής; Γιατί απ ότι κατάλαβα μετά την ανακοίνωση του eon μόνο με 100αρα θα δίνονται αθλητικά ή 24αρα δορυφορικό.. Και μετά δεν θα υπάρχουν αυτά τα πακέτα που υπάρχουν τώρα.. Γίνεται;ή αναγκαστικά πρεπει να περιμενουμε 15/10 για να μιλήσουμε;

Θελει λιγη ακομη υπομονη να κανουμε.Ο φιλος πιο πανω που εχει ενημερωση απο μεσα,μας ενημερωνει αμεσα.Αυτη τη στιγμη εχουμε εικονα για τα πακετα,αν μας δωσει και μια εικονα τι προβλεπεται για οσους απο εμας εχουμε δορυφορικο καλα θα ηταν…Θεωρω παντως οτι μεχρι τις 15/10 θα λειτουργησει η πλατφορμα της eon

Εγώ αυτό που περιμένω να δω για τους υπάρχοντες πελάτες 3 Play full είναι κάτι αντίστοιχο με του ΟΤΕ.

Δηλαδή πρόσβαση στην εφαρμογή από κινητά - ταμπλετ - τηλεοράσεις.

Εννοείται ότι θα αθλητικά θα εμπεριέχονται στην εφαρμογή όπως συμβαίνει τώρα και με το NovaGo.

Θεωρώ απίθανο να υπάρξει downgrade των υφιστάμενων συνδρομητών με full 3play πακέτα.

Εγώ από την άλλη επειδή η Νόβα δεν μας έχει συνηθίσει σε παροχές φοβάμαι τι θα μας δώσει...

• Haha
Reactions: chrispe
Εγώ αυτό που περιμένω να δω για τους υπάρχοντες πελάτες 3 Play full είναι κάτι αντίστοιχο με του ΟΤΕ.

Δηλαδή πρόσβαση στην εφαρμογή από κινητά - ταμπλετ - τηλεοράσεις.

Εννοείται ότι θα αθλητικά θα εμπεριέχονται στην εφαρμογή όπως συμβαίνει τώρα και με το NovaGo.

Θεωρώ απίθανο να υπάρξει downgrade των υφιστάμενων συνδρομητών με full 3play πακέτα.
Θεωρείς απίθανο το downgrade? Εδώ λένε ότι μόνο με 100αρα θα έχεις καλή ροή στα αθλητικά και θεωρεις απίθανο τέτοιο πράγμα;

Θεωρείς απίθανο το downgrade? Εδώ λένε ότι μόνο με 100αρα θα έχεις καλή ροή στα αθλητικά και θεωρεις απίθανο τέτοιο πράγμα;
Ας κάνουμε λίγη υπομονή.
Το NovaGo λειτουργεί και στα κινητά χωρίς να χρειάζεσαι καν δίκτυο Νόβα.

• Like
Reactions: solareagle
Γνωρίζει κανείς από εσάς ή κάποιος που ήταν στην Vodafone και 15/10 θα φυγει αζημιως λόγω novasports .. Αν μπορεις να κλεισεις προσφορα τώρα αλλά να ενεργοποιηθεί μετά τις 15/10 για να μην χρεωθεις με τέλος διακοπής; Γιατί απ ότι κατάλαβα μετά την ανακοίνωση του eon μόνο με 100αρα θα δίνονται αθλητικά ή 24αρα δορυφορικό.. Και μετά δεν θα υπάρχουν αυτά τα πακέτα που υπάρχουν τώρα.. Γίνεται;ή αναγκαστικά πρεπει να περιμενουμε 15/10 για να μιλήσουμε;
Εγώ έκλεισα προσφορά από τώρα στα 42,02 για 100-άρι 3-play Nova FULL+ και αναμένω να γίνει η ενεργοποίηση στις 15/10 για να αποφύγω τυχόν προβλήματα.

Τι θα γίνει με το EON δεν ρώτησα και δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση.

Καλησπέρα έχω δορυφορικό φουλ πακ και μόνο. 100 ταχυτητα wind.τι γίνετε με εμάς ;; Κάποιος να γνωρίζει γτ αλήθεια μάγκες είμαι ξανθός και δεν σκαμπαζω μια από ότι λένε εδώ μέσα τα Τσακάλια μας!!! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν σας κουράζω. 🙏 καλή Κυριακή σε όλους μας.

Καλησπέρα έχω δορυφορικό φουλ πακ και μόνο. 100 ταχυτητα wind.τι γίνετε με εμάς ;; Κάποιος να γνωρίζει γτ αλήθεια μάγκες είμαι ξανθός και δεν σκαμπαζω μια από ότι λένε εδώ μέσα τα Τσακάλια μας!!! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν σας κουράζω. 🙏 καλή Κυριακή σε όλους μας.
Τι εννοείς φίλε τι γίνεται με εσας; εφόσον έχεις δορυφορικό παραμενεις στο δορυφορικό.. Το Nova go θα γίνει eon σίγουρα είτε αρχικά είτε στην πορεια αργότερα, το θέμα είναι αν θα σας δώσουν προσβαση μόνο στην mobile εφαρμογή (που όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πανω που έχει πλβροφοριες δεν θα έχει τα αθλητικά κανάλια) ή θα σας δώσουν προσβαση και στην εφαρμογή για τηλεοράσεις (Android TV, smart TV, όπου θα έχει κανονικα τα αθλητικά).. Αυτό θα διευκρινιστεί στην ανακοίνωση λογικά

• Like
Reactions: Bloodsport
Για να απαιτουν την 100αρα μακαρι να βαλαν ηδη Novasports 4K και Novacinema 4K.... λεω εγω τωρα......

Πάντως το να κόψουν τα αθλητικά από το go θα είναι μεγάλο φάουλ. Ουσιαστικά δεν αφήνουν σε κανεναν τη δυνατότητα να βλέπει αθλητικά on the go.

Πάντως το να κόψουν τα αθλητικά από το go θα είναι μεγάλο φάουλ. Ουσιαστικά δεν αφήνουν σε κανεναν τη δυνατότητα να βλέπει αθλητικά on the go.
Δε νομιζω πως θα γινει αυτο. τοτε τι νοημα εχει το mobile app

Όταν θέλεις να πουλάς σε γραμμές με 100Mbps ταχύτητα να μπορείς να την υποστηρίξεις κιόλας. Συνδρομητής 3play δορυφορικό εδώ και πολλά χρόνια έχω αναβαθμίσει την γραμμή στα 100Mbps από 50 που ήταν πριν και απλά έχω καταστρέψει το internet και τα νεύρα μου. Περισσότερο αποσυνδέσεις έχω παρά σύνδεση ….. ευτυχώς που έχω δορυφορικό αλλά forthnet/nova και 100Mbps ταχύτητα πρέπει να είναι καινούργιο ανέκδοτο

• Like
Reactions: Teo010
ε νομιζω πως θα γινει αυτο. τοτε τι νοημα εχει το mobile app
Ότι και καλά θα βλέπεις το National Geographic και τα Nova cinema..... Εγώ έχω δει απειρα φάουλ ήδη... 1ο) αθλητικά μόνο σε 100αρα..2) πακετο αθλητικων καταργείται και για να δεις αθλητικά αναγκαστικά παιρνεις το φουλ πακετο, με ότι συνεπάγεται στην τιμή.. 3) δορυφορικό σε triple play θα δίνεται μόνο σε 24αρεσ..4) Όπως ανέφερε ο φίλος eimaikala(και τον ευχαριστουμε για τις πληροφοριες) η mobile εφαρμογή δεν θα έχει τα αθλητικά κανάλια(ή αν κατάλαβα λάθος δεν θα σου επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά κανάλια) .. 5) ας μην αναφέρω το γεγονός ότι η δικαιολογία είναι ότι μόνο με 100αρα θα έχεις καλή ροή στα αθλητικά... Μετά απορουν γιατί υπάρχουν τόσες παρανομες iptv υπηρεσίες με τόσους συνδρομητές.. Δυστυχώς τα πακετα είναι απίστευτα ακριβά και της συνδρομητικής αλλά και του ιντερνετ αναλογικά με τους μισθους της Ελλάδας.