Νέα για τη Nova

Εγώ πήρα να πάρω προσφορά και μου είπαν ότι η παρουσίαση του eon έγινε χθες και θα βγει σε λίγες μέρες. Αλλά να επισημάνω ότι στην αρχή θα είναι για νέους πελάτες με vdsl (50mbps) και πάνω

Ελπίζω έως τον επόμενο Αύγουστο (που ξεκινάει η Premier League) να μπορούμε να κάνουμε συνδρομή χρησιμοποιώντας μόνο το Smart TV app (χωρίς να έχουμε άλλη υπηρεσία της εταιρείας).

• Like
Reactions: alexmir27
Εγώ πήρα να πάρω προσφορά και μου είπαν ότι η παρουσίαση του eon έγινε χθες και θα βγει σε λίγες μέρες. Αλλά να επισημάνω ότι στην αρχή θα είναι για νέους πελάτες με vdsl (50mbps) και πάνω
Οι υπάρχοντες, με το καταπληκτικό Nova Go....

Άσχετο... Ηλίας Βλάχος τώρα στην περιγραφή του Γιουβέντους-Τσέλσι στο MEGA.... πότε έγινε αυτή η μεταγραφή από Nova;;

• Wow
Reactions: panathas1985
Άσχετο... Ηλίας Βλάχος τώρα στην περιγραφή του Γιουβέντους-Τσέλσι στο MEGA.... πότε έγινε αυτή η μεταγραφή από Nova;;
και γω στη νοβα τον ακουγα μεχρι πριν 1 εβδομαδα.μηπως ειναι οπως και στου αντεννα στο euro.να δουλευει σε 2 καναλια?

Δηλαδή αναλόγως απο που ερχεσαι σου δινουν προσφορα;
Εμεις που θέλουμε να φυγουμε απο Vodafone TV θα μας δωσουν άλλη τιμή;
Όχι , την ίδια τιμή θα πάρεις.
Είχα και εγώ Vodafone tv και προκειμένου να πάρω αυτή την προσφορά, μου ζήτησαν ένα λογαριασμό στον οποίο να φαίνεται ότι ήμουν πελάτης σε άλλη συνδρομητική .

Με μια απλή αναζήτηση του αριθμού οποιοσδήποτε πάροχος γνωρίζει την ταχύτητα που έχει ο οποιοσδήποτε συνδρομητής στη γραμμή του, ανεξαρτήτως.

Το ότι δε θα δοθεί στη νησιωτική χώρα για αρχή (κι ας υπάρχουν οι ταχύτητες των 50/100) εχει να κάνει καθαρά στο ότι θέλουν η υπηρεσία κατά το λανσάρισμα να παίζει τεχνικά σωστά.View attachment 185758
Δώσε νέα στο λαό σου....έχουμε νεότερα;;

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-...va-i-platforma-eon-ke-i-emporiki-antepithesi/

Από ότι φαίνεται οι επίσημες ανακοινώσεις και η διάθεση της υπηρεσίας είναι θέμα ημερών
Αν κάποιος θέλει να παρει δορυφορικό δεν θα μπορει; ή θα δίνετε μόνο σε 24αρες; δηλαδή αν θέλω 50αρα και δορυφορικό δεν θα μπορώ να παρω πια σωστά; Άρα εμείς από Vodafone tv που περιμενουμε 15/10 για να φυγουμε αζημίως μειώνονται οι επιλογές..

Σύμφωνα με το post του eimaikala, σε 3play 24mbps θα έχεις αποκλειστικά δορυφορικό, ενώ σε 50/100mbps αποκλειστικά OTT.
Αν θέλεις μόνο τηλεόραση (όχι συνδυαστικό πακέτο), θα μπορείς να διαλέξεις.

Σύμφωνα με το post του eimaikala, σε 3play 24mbps θα έχεις αποκλειστικά δορυφορικό, ενώ σε 50/100mbps αποκλειστικά OTT.
Αποκλειστικά δορυφορικό σημαίνει βολέψου με το Nova Go που τελικά ΔΕΝ καταργείται, ή ούτε καν αυτό και ξέχνα το streaming εκτός σπιτιού κι ας είχες και Nova Go extra;

Μάλλον θα γίνει όπως με την cosmote που πήρε κάποιους μήνες να συγχωνεύσουν το cosmote tv go με την νέα εφαρμογή

Αποκλειστικά δορυφορικό σημαίνει βολέψου με το Nova Go που τελικά ΔΕΝ καταργείται, ή ούτε καν αυτό και ξέχνα το streaming εκτός σπιτιού κι ας είχες και Nova Go extra;

Σημαίνει ότι θα έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή, το ανέφερε επίσης. Προφανώς για πρόσβαση από κινητές συσκευές.

Δηλαδή αυτοί που έχουν 3play 50/100 θα τους πουν βάλτε ΟΤΤ;; Με τίποτα..... Θα υπάρχει δικαίωμα επιλογής..... Και λογικά σε όλα θα ακολουθήσουν την τακτική της Cosmote.... Υπενθυμίζω ότι το ΕΟΝ δεν θα είναι αποκλειστική πλατφόρμα της ελληνικής Nova, ότι κι αν σημαίνει αυτό..... Περιμένουμε τον φίλο #eimaikala για νεότερα....

Θα είναι μεγάλο λάθος αν επιβάλουν το ΟΤΤ στα 50/100. Υπάρχουν γνωστοί που μεταφέρουν τον δέκτη στο εξοχικό, όπου δεν υπάρχει αξιόπιστο ιντερνετ (ούτε καν στις 24αρες). Θα υπάρξει πρόβλημα και πιστεύω πολλοί ότι θα το δουν αρνητικά. Η καλύτερη λύση είναι της Cosmote που έχει και τα δύο.

Περαστικός από κατάστημα νόβα σήμερα μπήκα και ρώτησα μήπως γνώριζαν οι εργαζόμενοι αν θα είναι εφικτό να διατηρηθεί η υπάρχουσα σύνδεση μου και να μεταβώ στην ott υπηρεσία για ευνόητους λόγους...
Γενικόλογα μεν αλλά αισιόδοξα ήταν όσα άκουσα αν βεβαίως πατάνε κάπου κι όχι σε υποθέσεις...
Μου είπαν να ρωτήσω ξανά από τα μέσα του μήνα και μετά... Γνωρίζετε κάτι παραπάνω;