Οι υπάρχοντες, με το καταπληκτικό Nova Go....Εγώ πήρα να πάρω προσφορά και μου είπαν ότι η παρουσίαση του eon έγινε χθες και θα βγει σε λίγες μέρες. Αλλά να επισημάνω ότι στην αρχή θα είναι για νέους πελάτες με vdsl (50mbps) και πάνω
μεγαλη ξενερα....Οι υπάρχοντες, με το καταπληκτικό Nova Go....
και γω στη νοβα τον ακουγα μεχρι πριν 1 εβδομαδα.μηπως ειναι οπως και στου αντεννα στο euro.να δουλευει σε 2 καναλια?Άσχετο... Ηλίας Βλάχος τώρα στην περιγραφή του Γιουβέντους-Τσέλσι στο MEGA.... πότε έγινε αυτή η μεταγραφή από Nova;;
Όχι , την ίδια τιμή θα πάρεις.Δηλαδή αναλόγως απο που ερχεσαι σου δινουν προσφορα;
Εμεις που θέλουμε να φυγουμε απο Vodafone TV θα μας δωσουν άλλη τιμή;
Δώσε νέα στο λαό σου....έχουμε νεότερα;;Με μια απλή αναζήτηση του αριθμού οποιοσδήποτε πάροχος γνωρίζει την ταχύτητα που έχει ο οποιοσδήποτε συνδρομητής στη γραμμή του, ανεξαρτήτως.
Το ότι δε θα δοθεί στη νησιωτική χώρα για αρχή (κι ας υπάρχουν οι ταχύτητες των 50/100) εχει να κάνει καθαρά στο ότι θέλουν η υπηρεσία κατά το λανσάρισμα να παίζει τεχνικά σωστά.View attachment 185758
Αν κάποιος θέλει να παρει δορυφορικό δεν θα μπορει; ή θα δίνετε μόνο σε 24αρες; δηλαδή αν θέλω 50αρα και δορυφορικό δεν θα μπορώ να παρω πια σωστά; Άρα εμείς από Vodafone tv που περιμενουμε 15/10 για να φυγουμε αζημίως μειώνονται οι επιλογές..https://www.newmoney.gr/roh/palmos-...va-i-platforma-eon-ke-i-emporiki-antepithesi/
Από ότι φαίνεται οι επίσημες ανακοινώσεις και η διάθεση της υπηρεσίας είναι θέμα ημερών
Αποκλειστικά δορυφορικό σημαίνει βολέψου με το Nova Go που τελικά ΔΕΝ καταργείται, ή ούτε καν αυτό και ξέχνα το streaming εκτός σπιτιού κι ας είχες και Nova Go extra;Σύμφωνα με το post του eimaikala, σε 3play 24mbps θα έχεις αποκλειστικά δορυφορικό, ενώ σε 50/100mbps αποκλειστικά OTT.
Αν θέλεις μόνο τηλεόραση (όχι συνδυαστικό πακέτο), θα μπορείς να διαλέξεις.
Αποκλειστικά δορυφορικό σημαίνει βολέψου με το Nova Go που τελικά ΔΕΝ καταργείται, ή ούτε καν αυτό και ξέχνα το streaming εκτός σπιτιού κι ας είχες και Nova Go extra;Σύμφωνα με το post του eimaikala, σε 3play 24mbps θα έχεις αποκλειστικά δορυφορικό, ενώ σε 50/100mbps αποκλειστικά OTT.
Αν θέλεις μόνο τηλεόραση (όχι συνδυαστικό πακέτο), θα μπορείς να διαλέξεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.