Νέα για τη Nova

Μόλις κατέβασα στο μποξ (όχι ΜΙ) την εφαρμογή ΕΟΝ, δημιούργησα προφίλ. έβαλα κωδικούς nova go, μπήκα κανονικά. Βλέπω κανονικά. Σαφώς αναβαθμισμένη η ποιοτητα της εικόνας σε σχέση με το go, 1.5 βήμα μπροστά

Μηπως βάζουν τα user name αλφαβήτικα?
Μου θύμησες τον ισοβίτη του Αρκά τώρα, που μόλις ανακοινώθηκε ότι τα δώρα που θα τους μοίραζαν δεν έφταναν για όλους και θα τα έδιναν κατά αλφαβητική σειρά, πετάγεται ο άλλος και φωνάζει "Δεν τα θέλουμε τα δώρα σας!" Οπότε του λέει ο δεσμοφύλακας "ΣΚΑΣΜΟΣ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΕ!"
Λιγο άσχετο ίσως, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό....

Μόλις κατέβασα στο μποξ (όχι ΜΙ) την εφαρμογή ΕΟΝ, δημιούργησα προφίλ. έβαλα κωδικούς nova go, μπήκα κανονικά. Βλέπω κανονικά. Σαφώς αναβαθμισμένη η ποιοτητα της εικόνας σε σχέση με το go, 1.5 βήμα μπροστά
Πως εκανες προφιλ?

Πως εκανες προφιλ?
Μπαινοντας στην εφαρμογή μου ζητησε γλώσσα αρχικα νομίχω μετά το τηλεοπτικό πακέτο επιλέγω ΝΟΒΑ και μετα είχε ενδειξη για δημιουργία προφίλ. Έβαλα ηλικία ονομα κλπ και μετα μπήκα στο περιβάλλον για να επιλέξω καναλια

Εμενα οταν επιλεγω νοβα δεν εχει ενδειξη για δημιουργια προφιλ , μου βγαζει να βαλω κωδικο και user name!!

Επιτέλους μπορώ να βλέπω ματς στον υπολογιστή μου !!!

Μπήκα με κωδικούς Nova go και δεν έπαιζε τίποτα μου έγραφε δεν είμαι συνδρομητής.

Μετά έκανα προφιλ δήλωσα πως είμαι άνω των 18 και μου ανοίξαν όλα. Τώρα βλέπω Μπαρτσελόνα - Βαλένθια.

• Like
Reactions: gagan1967
Πρέπει να μπεις πρώτα με κωδικούς Nova Go. Να έχεις ήδη πρόσβαση στην σελίδα. Ισως δεν έχουν ενεργοποιήσει όλους τους χρήστες.

• Like
Reactions: gagan1967

Μπήκα με κωδικούς Nova go και δεν έπαιζε τίποτα μου έγραφε δεν είμαι συνδρομητής.

Μετά έκανα προφιλ δήλωσα πως είμαι άνω των 18 και μου ανοίξαν όλα. Τώρα βλέπω Μπαρτσελόνα - Βαλένθια.
ακριβώς τα ίδια έκανα και εγώ αλλά τίποτα...σε ποιον browser είσαι? μήπως πρέπει να κάνω καμια διαγραφή συσκευής που έχω ήδη 2 ενεργές στο go και γιαυτό δεν το ανοίγει?

• Like
Reactions: Bloodsport
Απο Opera μπαίνω. Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αυτό μάλλον είναι θέμα τύχης σε ποιον έχουν ενεργοποιήσει την πρόσβαση μέχρι τώρα.

Attachments

• image_2021-10-17_232806.png
    image_2021-10-17_232806.png
    1.2 MB · Views: 73
ακριβώς τα ίδια έκανα και εγώ αλλά τίποτα...σε ποιον browser είσαι? μήπως πρέπει να κάνω καμια διαγραφή συσκευής που έχω ήδη 2 ενεργές στο go και γιαυτό δεν το ανοίγει?
Δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό

Πρέπει να μπεις πρώτα με κωδικούς Nova Go. Να έχεις ήδη πρόσβαση στην σελίδα. Ισως δεν έχουν ενεργοποιήσει όλους τους χρήστες.
Το κανω φιλε μου αλλα μου βγαζει λαθος κωδικο και username. Το δοκιμασα σε iphone- tvbox-tablet pantoy ta idia!!

Τo discovery και animal planet ειναι HD?

Πάντως εμένα αυτό μόνο μου έλειπε για να είμαι ευχαριστημένος από την Nova. Να μπορώ να βλέπω τα κανάλια της στον υπολογιστή μου στην 32αρα οθόνη στο δωμάτιο μου χωρίς να χρειάζεται να πάω στο σαλόνι ή να χαλάω τα μάτια μου στα ταμπλετ. Εκει υπερτερούσε η Cosmote και αν η εφαρμογή είναι τελικά αυτή που βλέπω σήμερα τότε η Nova έκανε ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για μας τους ήδη συνδρομητές της.

• Like
Reactions: IPPOTEK
Ανοιξε και μενα με τους κωδικους novago αλλα δυστυχως η ποιοτητα ειναι απλως λιγο καλυτερη απο το go και τα fps τραγικα,αμα μεινει ετσι φυσικα και δεν αξιζει να φυγεις απο το δορυφορικο και σαφως πολυ ανωτερο το cosmote ott

• Haha
Reactions: Bellerophontes