Νέα για τη Nova

Γνωρίζει κανείς τον κωδικό της εφαρμογής στην smart tv που τον περνάμε για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ;

Εγώ συνδέθηκα και στα δύο με κωδικούς nova. Το Eon βέβαια δεν έπαιζε. Μένει μονίμως στο loading και στο τέλος μου λέει ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος χρήστης. Πάντως μέχρι πριν λίγο καιρό δεν συνδεόταν καν.

και εγώ πλέον από τον Υπολογιστή μπαίνω κανονικά....εκκρεμεί ακόμα η λειτουργία στο Mibox, όπου συνεχίζει να βγάζει το γνωστό θέμα με τον κωδικό....τουλάχιστον επιτέλους Nova στο pc...

Πολύ γρήγορη η αλλαγή από κανάλι σε κανάλι , λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο !!
Πιο γρήγορη από την εφαρμογή της Cosmote !!!!
Ισχυει. Και σε εμενα παιζει κανονικα σε mi note 2

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος και με μια γρήγορη ματιά, πολύ ωραία εφαρμογή, με άνετη περιήγηση, γρήγορη εναλλαγή καναλιών, επιλογές ραδιοφωνικών σταθμών και επιτέλους replaytv, που τόσο καιρό δεν το είχαμε στο δορυφορικό...αύριο αναλυτικά να δούμε και την ποιότητα της εικόνας (βέβαια να ανοίξει και η εφαρμογή στην τηλεόραση, για να ελέγξουμε καλύτερα το αποτέλεσμα)....σε αναμονή βεβαια και τον ανακοινώσεων και ελπίζω να δοθεί ελεύθερα στους δορυφορικούς, κυρίως στην τηλεόραση, γιατί 1. αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με το go και 2.ουσιαστικά αποκτάς multiview, χωρίς να αναγκαστείς να χρεώνεσαι άλλα 10€, να έχεις επιπλέον αποδ. και να περνάς έξτρα καλωδιώσεις...

Smart TVs (Samsung/LG) , Xiaomi mi Box S , ….ακόμα όχι !!
Μα δεν έχει το app πεδίο για να καταχωρηθεί ο κωδικός της τηλεόρασης. Τώρα συνδέθηκε και σε μένα, βέβαια τα κανάλια δεν παίζουν για κάποιο λόγο...
Έγραψα θα το δω αύριο αλλά δεν κρατήθηκα τελικά χαχαχα

Στο replaytv, οπως και στο nova go, εχει σε ολα τα καναλια της digea και στις ταινιες που βαζουν τα καναλια πχ mega, ant1, σκαι κατι που δεν εχει στο cosmote ott

εμενα παντως βγαζει λαθος ονομα κτλπ και το χω προσπαθησει πολλες φορες.μαλλον ακομα δεν εχει συνδεθει σε ολους

Μια λυση μεχρι να δουμε τι θα γινει με τα mi box , ειναι η μεταδοσή σε chromecast. Παιζει κανονικα και σε live και σε on demand

Πλέον έχω κανονικά και εικόνα.
Στο replay TV η ποιότητα δεν ήταν καλή. Στο live κομπλέ, ωστόσο παρατήρησα πολλά θέματα με στιγμιαία σπασίματα.

Έχει καμία ώρα που παίζει και σε μένα κανονικά και κάνω δοκιμές. Η εικόνα μια χαρά αν και δε ξέρω αν είναι 1080p. Έχει δοκιμαστεί σε κινητό και υπολογιστή μέχρι τώρα +cast στη TV, όλα αξιόλογα σε σχέση με ότι είχαμε έως τώρα . Όταν πας να ανοίξεις συγχρόνως σε αυτες τις συσκευες η αλλη κόβετε! Η μετάδοση σε σχέση με το δορυφορικό ειναι 30 δευτερόλεπτα πίσω. Το on demand δεν αναγνωρίζει όλο το πακέτο ότι το έχω και με κόβει σε μερικα, θεωρώ πως θα διορθωθεί άμεσα. Περιμένουμε να δούμε την εφαρμογή για box τώρα, πως δηλώνετε και αν γίνετε συγχρόνως με κινητό. Όποιος καταφέρει να μπει ας μας πει.