Νέα για τη Nova

Μπήκα κι εγώ....σε κινητό Xiaomi..... Σταδιακά ανοίγουν όλους τους λογαριασμούς.... Όσοι δοκιμάσατε χθες βράδυ και δεν έμπαινε δοκιμάστε ξανά..... Εικόνα σε κινητό τρώγεται.... όχι τεράστια διαφορά με Go..αλλά τουλάχιστον το Novasports prime πολύ καλύτερο...δεν ξέρω ανάλυση, δεν λέει.... Καμία σχέση με το 720p50 της Cosmote Tv όμως σε κινητά.. Για να δούμε στην τηλεόραση τώρα σε Smart Tv και σε tv box....

Μπήκα, μέσω edge , από ένα Intel compute stick με atom και 2 gb μνήμη και με mmc 32gb.
Βλέπεται άνετα, τουλάχιστον στην 24αρα που είναι συνδεδεμένο. Να τονίσω εδώ ότι Internet παίρνω από USB Ethernet που παίρνει από WiFi extender (όπως αναφερα πριν μερικές σελίδες).
Η ροή είναι χωρίς σπασίματα.

Η εφαρμογή πάντως σίγουρα καλύτερη από Cosmote. Μιλάω για ios. Υποστηρίζει airplay και pip. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να δεις την ανάλυση. Επίσης η αλλαγή καναλιών ταχύτατη.

Παίζει iPhone και airplay σε Apple TV 4K και smart tv. Παρακαλούμε μια ενημέρωση κάποιος που κατάφερε να βλέπει ταυτόχρονα σε δορυφορικό και σε smart TV μέσω της EON App. Είναι αυτό που ενδιαφέρει τους δορυφοράδες νομίζω!

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ποια η διαδικασία για να δούμε με το καινούργιο σε υπολογιστή και κινητό? Τι και από που πρέπει να κατεβάσω?

Πρέπει να έχω τους κωδικούς από go λογικά

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ποια η διαδικασία για να δούμε με το καινούργιο σε υπολογιστή και κινητό? Τι και από που πρέπει να κατεβάσω?

Πρέπει να έχω τους κωδικούς από go λογικά
Κατέβασε το app και φτιάξε προφίλ και στη συνέχεια συνδέσου με τους go κωδικούς σου

Κατέβασε το app και φτιάξε προφίλ και στη συνέχεια συνδέσου με τους go κωδικούς σου
για pc το θελω.
Για κινητο το app της eon εννοεις? Το κατεβασα αλλα μου λεει λαθος σε ονομα η κωδικους χρηστη

Σε Smart Tv έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή αλλά ζητάει κωδικό για σύνδεση με τον λογαριασμό σου που μάλλον θα μας τον δώσουν αργότερα από το my account.

Δεν βλέπω για ποιον λόγο να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην εφαρμογή και τον αν θα βλέπεις ταυτόχρονα δορυφορικό τίποτα δε δείχνει πως αυτά τα δυο συνδέονται γιατί βλέπω ταυτόχρονα με την εφαρμογή eon και στο κινητό ή browser και στην τηλεόραση το ίδιο κανάλι μέσω δορυφορικής.

Πάντως αν η εφαρμογή στην Smart Tv είναι η ίδια με αυτό που βλέπω στο browser και το κινητό και παίζει καλά με wifi το netflix ακυρώνεται άμεσα .

Τουλάχιστον μέχρι να δω τις 420 ταινίες και τα 28 boxsets που έχει διαθέσιμα στην EON lol

Καλημέρα στο κινητό xiaomi από σήμερα το πρωί πέζει κανονικά στην σμαρτ και υπολογιστή δεν το είδα ακόμα.

για pc το θελω.
Για κινητο το app της eon εννοεις? Το κατεβασα αλλα μου λεει λαθος σε ονομα η κωδικους χρηστη
Ναι για κινητό. Ίσως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα ο κωδικός σου. Και μένα τη νύχτα τα ίδια μηνύματα έβγαζε.
Για pc δεν το έχω δοκιμάσει

Βλέποντας ξανά με λίγο κενό που έχω στην δουλειά από κινητό με 4G δεν μου φαίνεται για HD σε κανένα κανάλι..... Μάλλον 576...... Με το ζόρι.... ελπίζω να μην είναι έτσι σε Smart Tv......

Βλέποντας ξανά με λίγο κενό που έχω στην δουλειά από κινητό με 4G δεν μου φαίνεται για HD σε κανένα κανάλι..... Μάλλον 576...... Με το ζόρι.... ελπίζω να μην είναι έτσι σε Smart Tv......
Έτσι όπως το λες είναι σαν το nettv plus. Εντάξει στο κινητό βλέπεται αυτή η ανάλυση πάντως. Το θέμα είναι η smart tv.

• Like
Reactions: Joker19
Και εγώ μπήκα στο κινητό. Κάποια καινούργια παιδικά και μουσικά κανάλια, έχουν μπει. Tlc, δεν το είδα...!!!

Αυτό το Grand τι είναι; Πιο μπροστά που είχα μπει είχε ένα σόου με Τούρκο βαλκανιαν μουσική. Ξέρει κανείς;

Σε TV box παίζει κανονικά με τους κωδικούς του novago, και τα κανάλια και το on-demand, η εικόνα στα αθλητικά χάλια, σειρές και ταινίες είναι ΟΚ

Σε tv lg του 2016 παίζει;; Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνει κάποιος γ να παιξει; Επιβεβαίωση ότι μπαινει σε ιφονε ιπαντ και από εμένα