Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: News

Μήπως θέλεις να σου πω τι λένε οι Γάλοι που έχω εδώ στο εξοχικό μου, δίπλα και κάνουν τις διακοπές τους?
Οι τούρκοι μας πείραξαν?

Re: News

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ..ΕΥΓΕ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ..ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ.?!?!.ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ Κ@ΛΟΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ..
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ..1000000 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 50-50,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ..

Αντε και καλο κοψιμο των μισθων και συνταξεων για να στρωσουμε γιατι αυτο μας αξιζει....

Φοβερό το επιχείρημά σου! Πιο φοβερό και από τη φοβερή+τρομερή σειρά "SILA", που πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει να χτυπήσει καμιά 90άρα στην τηλεθέαση των πεθαμένων που τη βλέπουν.

Απάντηση: Re: News

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ..ΕΥΓΕ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ..ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ.?!?!.ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ Κ@ΛΟΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ..
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ..1000000 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 50-50,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ..

Γράφε με μικρά γράμματα, φίλε μου.
Τα κεφαλαία σημαίνουν επιθετικότητα και ότι φωνάζεις.
Φιλικά.. -bye-

Δυστυχως γ' αυτο εχουμε γινει οι δουλοπαρικες της Ευρωπης. Γιατι μας αρεσουν οι επαναληψεις και οχι να κανουμε κατι καινουργιο. Ζησε λοιπον με το παρελθον και επανελαβετο πολλες φορες. Ισως παρουμε την επομενη δοση που θα μας πεταξουν η και να παρακαλεσουμε τους γειτονες Τουρκους (βλεπε καταργηση βιζας) για να ελθουν να αφησουν κανενα φραγκο στα νησια μας (βλεπε ΚΩ-ΡΟΔΟ-ΣΑΜΟ) για να βγαλουμε το χειμωνα

Ας σταματησουμε εδω. Το θεμα απο καλλιτεχνικο πηγαινει αλλου. Καλο χειμωνα αγκαλια με την Τροϊκα

Καλό χειμώνα φίλε!:) εσείς τους ψηφίσατε οχι εγώ και δεν ενοχές :) ούτε οικονομικά στηρίζομαι απο ελλάδα! αφου σαρέσει κ'ατσε χαλαρός και απόλαυσε τα τούρκικα σήριαλ με παρέα την τρόικα!:)

Last edited:

Οχι μάλλον παει προς sporttv.

Kαι πού τα βρήκε τα λεφτά το sporttv?
Μπούκαρε στο νομισματοκοπείο Χολαργού και άρχισε να κόβει χρήμα?
Τί στο καλό, πολλά έχουν πάρει οι μπαρμπάδες...

Ότι και να λέμε είναι κατάντια της Ελληνικής tv να δείχνει τόσο πολύ τουρκικά σίριαλ.
Θα πεις παλιά δεν είχε βραζιλιάνικα σαβουροθεάματα.
Ναι αλλά άλλο τουρκία άλλο βραζιλία.

Ιδιωτικα καναλια ειναι το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος. (και δεν πληρωνουν για τις συχνοτητες του ελληνικου κρατους).

Kαι πού τα βρήκε τα λεφτά το sporttv?
Μπούκαρε στο νομισματοκοπείο Χολαργού και άρχισε να κόβει χρήμα?
Τί στο καλό, πολλά έχουν πάρει οι μπαρμπάδες...

έλα ντε και εγω εχω αυτην την απορια που βρηκε τοσα χρηματα το sport tv και εξασφαλισε τοσα πολλα..

έχει από πέρσι και το βελγικό και το ολλανδικό. θα πάρει φέτος και το γαλλικό???? και τι θα μείνει στη νόβα - αγγλία - τσουλου και σουπερλιγδ???? για μείωση ούτε λόγος. έχε χάρη που το έχω με τη δημοσιογραφική έκπτωση αλλιώς θα είχαν πάρει τον πο@λο.

παντωςκαι το αγγλικο που εχει εχει μειωμενες μεταδωσεις απο την πρωτη αγωνιστηκη ....2 αγωνες νομιζω και της δευτερας,,,,αρα και πως εχει το αγγλικο τη εχει καταλαβει..σαν να μην υπαρχουν καν μεταδωσεις...:violent-smiley-030: δεν εχει αγωνες ηωρα 5 και ηωρα 15:30 ...αρα να μην μας παραξενεψει αν ο οτε απο τον σεπτεμβριο δειχνη αγωνες της πρεμιερ λινγκ μαλλον τημωρησε την νοβα η πρεμιερ λινγκ... δεν ξερω τη να πω..μηπως ξερει κανεις γιατι δεν εχει πολλους αγωνες φετος?

Last edited:

Να τι έχει το sporttv.
Μέσω του Action 24 έκανε από τον Ιανουάριο το… μπαμ αποκτώντας τα δικαιώματα επτά πρωταθλημάτων: της ελβετικής Super League, της βελγικής Jupiler League, της ολλανδικής Eredivisie, της δανέζικης SAS Ligaen, της σκωτσέζικης Premier League, της ουκρανικής Premier Liha, της ρωσικής Premier Liha και του πρωταθλήματος Κύπρου. Βάρος δίδεται, σε live μεταδόσεις, σε όσα πρωταθλήματα είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και τα άλλα μεταδίδονται σε μαγνητοσκόπηση.

Εκτός από τα πρωταθλήματα, το Sport TV έχει τα δικαιώματα από τα Κύπελλα Ρωσίας, Ουκρανίας, Βελγίου και Ολλανδίας.

Συν ότι πήρε τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, δείχνοντας και τα τέσσερα ματς (το ένα παράλληλα με τον ΟΤΕ).

Mωρέ άμα λέω εγώ ότι μπούκαρε στο νομισματοκοπείο...:rifle:
Η nova πήρε το πορτογαλικό.
Για γαλλικό εν αναμονή...

παντωςκαι το αγγλικο που εχει εχει μειωμενες μεταδωσεις απο την πρωτη αγωνιστηκη ....2 αγωνες νομιζω και της δευτερας,,,,αρα και πως εχει το αγγλικο τη εχει καταλαβει..σαν να μην υπαρχουν καν μεταδωσεις...:violent-smiley-030: δεν εχει αγωνες ηωρα 5 και ηωρα 15:30 ...αρα να μην μας παραξενεψει αν ο οτε απο τον σεπτεμβριο δειχνη αγωνες της πρεμιερ λινγκ μαλλον τημωρησε την νοβα η πρεμιερ λινγκ... δεν ξερω τη να πω..μηπως ξερει κανεις γιατι δεν εχει πολλους αγωνες φετος?

Λογικά απο την άλλη εμβομαδα θα εχει foul με μεταδόσεις.

και εγώ στο πρόγραμμα βλέπω λίγες μεταδόσεις απο πρεμιερ λινγκ και ούτε κουβέντα για nova sport hd2. Ευτυχώς που δεν μου έκαναν καλή προσφορά και διακόπτω τέλος του μήνα.

Το ns2hd θα ξεκινησει προς τελη αυγουστου. Εχει ξεκινησει test card παντως