Νέα για τη Nova

Re: News

Διακρίνω ένα παραλογισμό.
Από τη μία κάποιοι θέλουν ελεύθερο ίντερνετ με κατέβασμα απεριόριστο σε όλα και από την άλλη λογοκρίνουν μία σπουδαία απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.
Η δίκη που κέρδισε η αγγλίδα είναι σπουδαία και δίκαιη.
Όπως αγοράζουμε κάθε αγαθό εντός ευρωπαϊκής ένωσης έτσι πρέπει να έχουμε και δικαίωμα να αγοράζουμε αγαθά και υπηρεσίες δορυφορικής και όχι μόνο.
Τώρα αν η νοβα και η αγγλική ομοσπονδία είναι της άποψης πονάει πόδι κόβω πόδι είναι λάθος 100%.
Όποιος τώρα νομίζει ότι η νόβα τον εξαπάτησε ας κάνει μια προσβολή συμβολαίου και ας τη διακόψει.
Μην γράφεται όμως σαν εξάχρονα που τους έδωσαν άλλο χρώμα γλειφιτζούρι, μαγαζιά υπάρχουν πολλά.
Και στο κάτω κάτω η αγγλίδα και κάθε αγγλίδα για το συμφέρον της παλεύει ενάντια στην αισχροκέρδεια κάποιων όπως θα κάναμε όλοι μας στην ίδια περίπτωση.

αν και εγω δεν εχω νοβα ουτε θα εβαζα ποτε μου. θα συμφωνησω μαζι σου. η νοβα να παρει παραδειγμα απο τον οτε ....γιατι οπως ειπε δεν κτυπησε το ισπανικο αφου γνωριζε οτι θα την τημωρουσε η Αγγλικη λινγκα ολο λογια ειναι η νοβα.και πηρε το πορτογαλλικο ελεος πλεον. τουλλαχιστο να ζητησει συγνωμη απο τους συνδρομητες και να μειωσει την συνδρομη. (κανω ονειρα εγω ποτε δεν θα γινει ετσι τουλαχιστο ο οτε ετσι θα εκανε )

Διακρίνω ένα παραλογισμό.
Από τη μία κάποιοι θέλουν ελεύθερο ίντερνετ με κατέβασμα απεριόριστο σε όλα και από την άλλη λογοκρίνουν μία σπουδαία απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.
Η δίκη που κέρδισε η αγγλίδα είναι σπουδαία και δίκαιη.
Όπως αγοράζουμε κάθε αγαθό εντός ευρωπαϊκής ένωσης έτσι πρέπει να έχουμε και δικαίωμα να αγοράζουμε αγαθά και υπηρεσίες δορυφορικής και όχι μόνο.
Τώρα αν η νοβα και η αγγλική ομοσπονδία είναι της άποψης πονάει πόδι κόβω πόδι είναι λάθος 100%.
Όποιος τώρα νομίζει ότι η νόβα τον εξαπάτησε ας κάνει μια προσβολή συμβολαίου και ας τη διακόψει.
Μην γράφεται όμως σαν εξάχρονα που τους έδωσαν άλλο χρώμα γλειφιτζούρι, μαγαζιά υπάρχουν πολλά.
Και στο κάτω κάτω η αγγλίδα και κάθε αγγλίδα για το συμφέρον της παλεύει ενάντια στην αισχροκέρδεια κάποιων όπως θα κάναμε όλοι μας στην ίδια περίπτωση.
παροτι στην αρχη ειχα αλλη αποψη εν τελει συμφωνω μαζι σου εγω τα εχω με το SKY που καταδικασε τοσους ελληνες συνδρομητες αλλα και με την nova που δεν κανει κατι για να μας προστατεψει σν το θελει φυσικα...

αυτό να το πεις της νοβας παρ την τηλεφωνώ και πες της τα . φαίνεται η νοβα δεν σκέφτεται τους συνδρομητές της..και άπορο πως το ανέχεστε.

Πολύ μούφα η ιστορία. Δηλαδή οι Άγγλοι πάνε στις παμπ μόνο το Σαββάτο στις 3 και όχι την κυριακή, αλλά πάνε τη Δευτέρα.

Στο τσακ είμαι να την κόψω, αλλά έχω και το ιντερνέτι.

Πολύ μούφα η ιστορία. Δηλαδή οι Άγγλοι πάνε στις παμπ μόνο το Σαββάτο στις 3 και όχι την κυριακή, αλλά πάνε τη Δευτέρα.

Στο τσακ είμαι να την κόψω, αλλά έχω και το ιντερνέτι.

απλα μια pub τα θελει ολα live. και αμα η nova δειχνει μονο 2 αγωνες σου λεει ναι ειναι φθηνη αλλα τι να την κανω, δεν μπορω να δειχνω μαγνητοσκοπιμενους αγωνες.

απλα μια pub τα θελει ολα live. και αμα η nova δειχνει μονο 2 αγωνες σου λεει ναι ειναι φθηνη αλλα τι να την κανω, δεν μπορω να δειχνω μαγνητοσκοπιμενους αγωνες.

Σωστός,

αλλά η νοβα δεν μπορεί να κωδικοποιεί το περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αγγλία; H να δείχνει μόνο αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος; Τόσο δύσκολο τεχνικά είναι να γίνει;

Σωστός,

αλλά η νοβα δεν μπορεί να κωδικοποιεί το περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αγγλία; H να δείχνει μόνο αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος; Τόσο δύσκολο τεχνικά είναι να γίνει;

δεν μπορει να ξερει ποια καρτα βρισκεται στο εξωτερικο.

εμεις οι Ελληνες συνδομητες τι φταιμε να την πληρωσουμε?

και το tring δεν έχει αγώνες η ώρα 17.00 αγώνες η ώρα 17.00 έχει νομίζω μόνο το sky italia και κάποια άλλα πακέτα που είναι ακριβά

και το ltv cyprus εχει αγωνες ηωρα 17.00 αλλα αυτο εκπεμπει μονο σε iptv πλατφορμες και ψηφιακα συνολικα το ltv εχει 4 αγωνες ηωρα 17.00

Απάντηση: News

Για όποιον έχει τις 10E..

Eutelsat W1 (10.0°E)
Fréquence: 11180 - Pol: H - SR: 7120 - FEC: -
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-4
Infos: pltv hd (s2hd)
2012eg.jpg