Νέα για τη Nova

Re: News

μα εννοειται ρε παιδιά...ειναι δυνατον σε μια αγωνιστικη να βλεπεις μονο την μια απο τις 5 μεγάλες?και επισης τα ντρερμπυ λιβερπουλ-μαντσεστερ γινονται στις 3 ωρα ελλαδας...τι θα γινει δηλαδη δεν θα δουμε κανενα φετος?

μα εννοειται ρε παιδιά...ειναι δυνατον σε μια αγωνιστικη να βλεπεις μονο την μια απο τις 5 μεγάλες?και επισης τα ντρερμπυ λιβερπουλ-μαντσεστερ γινονται στις 3 ωρα ελλαδας...τι θα γινει δηλαδη δεν θα δουμε κανενα φετος?
Στις 6 ώρα ελλαδος ειναι το ντέρμπι. Καλα τοσο κόσμος διαμαρτύρεται μια επίσημη ανακοίνωση που να εξηγούν τους λόγους που δεν δειχνουν τα παιχνιδια δεν λένε να βγάλουν.

νομιζω οτι παιζουν νωρις για να μην εχουν προλαβει να μεθυσει...δεν νομιζω να εχουν παιξει ποτε στις 8 ωρα αγγλιας...το αργοτερο μου φαινεται στις 3 ωρα αγγλιας...

νομιζω οτι παιζουν νωρις για να μην εχουν προλαβει να μεθυσει...δεν νομιζω να εχουν παιξει ποτε στις 8 ωρα αγγλιας...το αργοτερο μου φαινεται στις 3 ωρα αγγλιας...
4 τοπική 6 ώρα ελλαδος απο τι site της premierleague

Ωραια πραγματα..πληρωνω τη νοβα για το αγγλικο πρωταθλημα και ψαχνω στο ιντερνετ για να δω την Τσελσι τωρα...Δευτερα πρωι πρωι ενα τηλεφωνακι στην προστασια καταναλωτων για να μην πληρωσω τσαμπα προστιμο για διακοπη συμβασης...και αστους αυτους να πουλανε το Βεροια-Πλατανιας την ιδια ωρα που εχει αγγλικα ματς..

το ίδιο και εγω πληρωνω 2 συνδρομες και για να δω την chelsea ψαχνω τα ξενα δορυφορικα καναλια.αν ειναι δυνατον

Έτσι είναι όταν διαφημίζεις ένα ολόκληρο πρωτάθλημα πρέπει να το δείχνεις ολόκληρο.
Τα fanboy όμως της νοβα κρυμμένα, ούτε κουβέντα για την απάτη με το αγγλικό.

εγώ το ομολογώ πάντως. είμαι βιτσιόζος. πληρώνω 37 ευρώ κάθε μήνα για το φουλ πακέτο πλην χουντου (ας είναι καλά η δημοσιογραφική ταυτότητα) για να βλέπω ένα παναθηναικό όποτε γίνονται παιχνίδια και μια ευρωλίγκα. αγγλικό - ισπανικό - τουρκικό (κονσέρβα) - γερμανικό και πλέον ολλανδικό τα βλέπω από τον τούρκο.

Αν δεν αφήνουν την ΝΟΒΑ να παίζει Αγγλικό πρωτάθλημα στις 17.00 του Σαββάτου ή κάποια άλλη ώρα για να μην βλέπουν στην Αγγλία μέσω αυτής, γιατί δεν αναλαμβάνει να τα παίζει εκείνη την ώρα μόνο στην ΝΟΒΑ ΕΠΙΓΕΙΑ έτσι ώστε να τα βλέπουν οι Έλληνες που έχουν πληρώσει συνδρομή σε ένα πακέτο για να δούνε Premiere League. Γιατί να την πληρώσει ο Έλληνας συνδρομητής. Η ΝΟΒΑ έχει την δυνατότητα να παίξει και επίγεια και αν σέβεται τους συνδρομητές της που έχουν sport ή full πακέτο να τους δώσει ΔΩΡΕΑΝ την δυνατότητα να δουν Premiere League στην ΝΟΒΑ ΕΠΙΓΕΙΑ.

11.00 το πρωι σημερα στο σπορτ-φμ θα αναφερουνε το συγκεκριμενο θεμα ...Εχει ξεσηκωθει πολυς κοσμος γενικα...

τελικά τι είπανε αυτοί; (αν και απο το γλυψιμο προς NOBA πανε καλα)

τελικά τι είπανε αυτοί; (αν και απο το γλυψιμο προς NOBA πανε καλα)
Δεν ειπανε και πολλα πραγματα οντως...Οτι και καλα εχουνε οικονομικα προβληματα και τετοια..Κουβεντα για το κοροιδεμα πως διαφημιζανε ολο το πρωταθλημα...
Παιδια για αρχη στειλτε ενα μαιλ στην προστασια καταναλωτη http://kepka.org/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Εγω εστειλα ηδη και γραφω ολα αυτα που λεμε κ πως για να το κοψω ζητανε 80 ευρω προστιμο..Πρεπει να κινηθουμε ολοι μαζι...

Δηλαδή για να καταλάβω είναι επιλογή της ΝΟΒΑ να δείχνει τους μισούς αγώνες ή της το απαγόρευσε η Premiere League?

παιδια η λυση ειναι premier league tv στισ 10e με κλαδια biss και εισαι οκ και με αγγλικη μεταδοση και σε hd

καλα ειναι μεσα ειναι μεγαλη κοροιδια
παντως υπαρχουν λυσεις αν εχεις κινητο οπως το diema στις 39

Απάντηση: News

Λύσεις υπάρχουν όπως είπε και ο Γιώργος PLTV ή Idman ... Αλλά δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να βάλουν τώρα ένα πιάτο κινητό + δέκτης (για όποιον δεν έχει). Η Nova ήταν μια εύκολη λύσει, άλλα ...

Ξερει καποιος γιατι το ματς Σιτυ-Σαουθαμπτον η νοβα δεν μας το εδειξε στο HD (ητανε ελευθερο εκεινη την ωρα ,δεν επαιζε καποιο αλλο ματς ) ...Παιζει ρολο οικονομικο κ αυτο στη συμφωνια με τη Premier league?
Ενννοω ποσα ματς θα δειξει σε HD...?

φανταζομαι για να μην το "χαρουν" οσοι εχουν την επιγεια...πραγματικα ειναι ντροπη αυτο που εγινε φετος και κατι πρεπει να γινει...εχε χαρη που ο πατερας μου θελει να βλεπει euroleague και το ελληνικο...

Απάντηση: Re: News

φανταζομαι για να μην το "χαρουν" οσοι εχουν την επιγεια...πραγματικα ειναι ντροπη αυτο που εγινε φετος και κατι πρεπει να γινει...εχε χαρη που ο πατερας μου θελει να βλεπει euroleague και το ελληνικο...

Όλοι μας για κάποιο λόγο δεν τη κόβουμε. Και αυτή κάνει ότι την κατέβει. Θα έρθει η ώρα της... αλλά θα είναι αργά για τη Νova...

τι να σου πω ρε συ...οι γονεις μου περιμενουν να ερθουν τα ψηφιακα στην Κρητη και μετα ας πηγαινει σε καφετεριες να τα βλεπει...