Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Re: News

Όλοι μας για κάποιο λόγο δεν τη κόβουμε. Και αυτή κάνει ότι την κατέβει. Θα έρθει η ώρα της... αλλά θα είναι αργά για τη Νova...

Εγω θα την ειχα κοψει αν μπορουσα να αποφυγω το προστιμο της πρωωρης διακοπης συμβολαιου...Αλλα θεωρω οτι στο θεμα με την premier league με κοροιδεψανε..

Re: News

μπα δε νομίζω... τώρα που παέι και για ΚΑΚΑ η ΜΑΝUnited σίγουρα θα την έχει! ;-)

Απάντηση: News

μου αρεσει πως στο κουπονι του στοιχηματος και σε διαφορα αθλητικα site λενε πως θα το μεταδοση!!χαχα!ουπς!στο ενα το σβησανε...

Απάντηση: News

Πάντως σαν εταιρεία η nova πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα (να μην πω ότι έχει αργήσει κιόλας).

Σε διακοπές διαρκείας βρίσκεται η nova.:cool4:
Αν ποτέ γίνουν όντως μαζικές διακοπές, τότε θα συνέλθουν όντως...:captain:

Στο liveonsat αποτι βλεπω το βραδινο ματς θα το μεταδωσουν απ την Αλβανια ως την Ρωσια κι απ την Πολωνια ως την Κυπρο! Πανω απο 40 τηλεοπτικα καναλια live σε ολη την Ευρωπη! Η Νοva που ειναι ρε παιδια;

Δεν νομιζω οτι τους εχουν απαγορευσει να δειξουν τον αγωνα της ΜΓιουν σε μαγνητοσκοπηση στις 12,απλα μας γραφουν κανονικα.

Mail διαμαρτυρίας ή τηλέφωνο στη NOVA έχει πάρει κανείς? Γιατί δεν ξέρω αν διαβάζει κανείς αυτά που γράφουμε εδώ.

Mail διαμαρτυρίας ή τηλέφωνο στη NOVA έχει πάρει κανείς? Γιατί δεν ξέρω αν διαβάζει κανείς αυτά που γράφουμε εδώ.

τι τηλέφωνο να πάρεις και τι να τους πείς. εμένα εδώ και 2 μήνες αν δεν ανοίξω τον δέκτη για 5 μέρες κλειδώνουν την κάρτα και δεν στέλνει τίποτα ακόμα και στον δικό της δέκτη.

τους πήρα μια φορά τηλέφωνο και μου είπαν να το ανοίξω και να το αφήσω σε ένα κανάλι για όλο το βράδι να φέρω τα κλειδιά. έχω γράψει κάπου τον αριθμό της κάρτας και παίρνω τηλέφωνο πατάω κάτι πλήκτρα βάζω τον αριθμό και ανοίγει.

προχθές που πήρα είχε αναμονή πάνω από 25 λέπτα. είπαμε έχουμε τα βίτσια μας τι να κάνουμε. κατά τα άλλα premium πελάτες όσοι έχουν την νόβα με έκπτωση και π@πάρια μάντολες.

Το "κουκλίστικο" novasportshd2 έλαβε χώρα στη θέση 301.
Εντυπωσιακή η καρτούλα του, η εικόνα του θα κριθεί στις 25 Αυγούστου (όπως αναφέρει).:chinese:

Δε ξερω γιατι αλλα το Πορτογαλλικο παιχνιδι στο HD μου το έδειχνε χάλια.

το καμπιονατο στον οτε!!!sport fm.gr

Αυτό πηγαίνει στα νέα του οτε, όχι στα νέα της nova. :idea:
Εγώ έχω και τις δύο πλατφόρμες και δεν γράφω άλλα ´ντ´άλλων.

το ιταλικο προσφερη ντεμπρι και θεαμα την νοβα δεν την βλεπω καλα περιμενα να κανει την εκπληξη να το εξασφαλισει αυτη τοσο κραξιμο και τιποτε τη να πω ξεφτυλα .αν λεει αυτη για οικονομηκη κριση ας μειωση την συνδρομη της!τοτε να μηλα για οικονομικη κριση.οχι βρηκε δικαιολογια την οικονομικη κριση για να μειωση την συμφωνια με το αγγλικο για να δινει ποιο λιγα χρηματα τοσα 60 αρια παιρνει δεν γινεται να μην εχει χρηματα! η επδ εχει το ελληνικο δεν την ενδιαφερει σιγα το πρωταθλημα αν με αρωτατε. βαλτε ολοι οτε να καταλαβει..ε ρε οτε που σας χρειαζεται.. :P

φιλικα παντα.. :)

Last edited:

το ιταλικο προσφερη ντεμπρι και θεαμα την νοβα δεν την βλεπω καλα περιμενα να κανει την εκπληξη να το εξασφαλισει αυτη τοσο κραξιμο και τιποτε τη να πω ξεφτυλα .αν λεει αυτη για οικονομηκη κριση ας μειωση την συνδρομη της!τοτε να μηλα για οικονομικη κριση.οχι βρηκε δικαιολογια την οικονομικη κριση για να μειωση την συμφωνια με το αγγλικο για να δινει ποιο λιγα χρηματα τοσα 60 αρια παιρνει δεν γινεται να μην εχει χρηματα! η επδ εχει το ελληνικο δεν την ενδιαφερει σιγα το πρωταθλημα αν με αρωτατε. βαλτε ολοι οτε να καταλαβει..ε ρε οτε που σας χρειαζεται.. :P

φιλικα παντα.. :)

Νομιζω την αδικεις. Η προσφορα των 300 Ευρω νομιζω ειναι φοβερη. Ερχεται στα 25 ευρω το μηνα. Δεν νομιζω κανενας να εχη παραπονο εξ´ου και η φοβερη αποδοχη που ειχε απο τον κοσμο