Νέα για τη Nova

Νομιζω πως πρεπει να προβουν αμεσα σε dvbs2 σε ολες τις συχνοτητες δινοντας δωρεαν σε ολους τον 831.

Απάντηση: Re: News

To Τσέλσι-Νιούκαστλ είναι hd, το βλέπω.
Το ΑΕΚ-Αστέρας τι σόι hd είναι? VHS hd?
Το Γιάννενα-Πλατανιάς είναι ένα sweet low definition!
Δεν ειναι hd απλως αναματαδωση κανει το ns2hd. Τρια παιχνιδια την αγωνιστικη θα ειναι γυρισμενα σε hd.

Re: News

Τσέλσι - Νιουκάστλ και Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός πολύ καλή εικόνα. Το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης σαφώς και δεν ήταν HD. Και δεν είχα δεί να διαφημίζεται ώς hd..

Γιάννινα - Πλατανιάς χάλια όλα εικόνα,θέαμα,σκορ.
Τα μόνα που βλέπονται σε τηλεόραση από 32 ίντσες και πάνω είναι τα novasport 1 και 2 ,τα υπόλοιπα είναι μόνο για pc-monitor.

Τσέλσι - Νιουκάστλ και Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός πολύ καλή εικόνα. Το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης σαφώς και δεν ήταν HD. Και δεν είχα δεί να διαφημίζεται ώς hd..

Συμφωνώ για την εικόνα..:firstprize:

Θεωρώ πως στην ΝΟΒΑ έχουν τα αφτια τους και τα ματια τους κλειστά ή απλά εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν, ακολουθώντας τη γραμμή μέχρι τελικής πτώσεως. Δυστυχώς δεν βλέπω κατι να αλλάζει δραματικά. Παρέλαβα το νέο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου και κάθησα με μαρκαδόρο στο χέρι και υπογράμμιζα απο παλαιότερα περιοδικά προ 3 μηνου και 4 μηνου (δεν ειμαι καμμένος απλά ήθελα να δω το χάλι τους που θα φτάσει), ταινίες που παίζονται εκτός των πρεμιέρων. ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ οι ταινίες ειναι οι ΙΔΙΕΣ και απαράλλακτες. Ιδιως τώρα που έχουν βάλει και νέες ζώνες υποτίθεται, εκει να δείτε επαναλήψεις. Εχουνε χωρίσει απλά διαφορετικά την ημέρα σε ωρες και κοπανανε αβέρτα τα ιδια DVD. Τσαμπα τα γράφουμε νομίζω. Δεν ξερω αν μας ακουνε αλλά στο τέλος θα αρχίσω να αμφισβητώ για το αν μας διαβάζουνε οπως παλιά. Να ρωτήσω κατι να μου απαντήσει καποιος που ξέρει; Δεν παέι τζάμπα η συμφωνια με τα στούντιο που έχει εφοσον δεν δειχνει τιποτα; Πως μπορει να αλλάξει αυτο; Δεν μπορει με καποιο τρόπο να μπει σφήνα ο ΟΤΕ και να χαλασει τη συμφωνία επικαλούμενος πως η ΝΟΒΑ δεν δειχνει στην κυριολεξία τιποτα; ή να παρει καποιο μεγαλύτερο πακετο;

WOW!
To novasports2 (+2HD), μεταδίδει αυτή τη στιγμή το Στόουκ-Άρσεναλ με εικόνα και κίνηση που παραπέμπουν σε άσχημο φιλμ της δεκαετίας του '70!
Τέτοια θέλω, μου φτιάξανε τη μέρα! :2thumb22sup:

το σημα ομως ειναι hd έτσι; Δηλαδη ρε νοβα ουτε σε επαναληψη τους αγώνες?ούτε?

Πλατφόρμα WebTV: Θα ενεργοποιηθεί διαδικτυακή πλατφόρμα WebTV (DRM based) για την υποστήριξη των υπηρεσιών μετάδοσης περιεχομένου μέσω Web (Over The Top platform).

Στην ενίσχυση των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας εκμεταλλευόμενος τόσο την εμπειρία του στην ανάπτυξη των υπηρεσιών Ηigh Δefinition (HD) και 3-D όσο και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

ανακοινωση απο τα επισημα οικονομικα στοιχεια του ομιλου. κατι ειναι αυτο...

Πλατφόρμα WebTV: Θα ενεργοποιηθεί διαδικτυακή πλατφόρμα WebTV (DRM based) για την υποστήριξη των υπηρεσιών μετάδοσης περιεχομένου μέσω Web (Over The Top platform).

Στην ενίσχυση των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας εκμεταλλευόμενος τόσο την εμπειρία του στην ανάπτυξη των υπηρεσιών Ηigh Δefinition (HD) και 3-D όσο και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

ανακοινωση απο τα επισημα οικονομικα στοιχεια του ομιλου. κατι ειναι αυτο...

Link?

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες οι βασικές προτεραιότητες και στρατηγικές κατευθύνσεις για το
τρέχον έτος, όπως παρουσιάστηκαν στην Ετήσια Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2011,
παραμένουν ως έχουν υποστηρίζοντας τη σταθερή πορεία του Ομίλου.
Όσο αφορά τους πελάτες λιανικής έμφαση θα δοθεί στους παρακάτω τομείς:

Στην ενίσχυση των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας εκμεταλλευόμενος τόσο την εμπειρία του στην
ανάπτυξη των υπηρεσιών Ηigh Δefinition (HD) και 3-D όσο και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

Αυτο οπως μου ειπανε και στο τηλεφωνο αντιστοιχει κατα πασα πιθανοτητα στη δημιουργία Videoclub που ήταν να γινει περυσι αλλα ατονισε προφανως για τους γνωστους λογους της ελλειψης ρευστοτητας. Προφανως το εχουνε πανω πανω.

Καλό νέο αυτό, αρκεί να μην είναι οι ταινίες πανάκριβες. Τα ίδια videoclub σε OTE και HOL έχουν πάει άπατα λόγω του κόστους και της ποικιλίας των ταινιών.

Εγώ περιμένω να δω περισσότερα 3D σε αθλητικά. Σίγουρα τα ελληνικά ντέρμπυ και όσα CL/EL δίνουν 3D.

Και όμως για έναν που ειναι συνδρομητής στο απλό πακέτο της ΝΟΒΑ χωρίς τις ταινίες και τα αθλητικά εάν θελήσει να δεί καποια ταινία μεσα στο μήνα βολευει και φέρνει και εξτρα εσοδα στην εταιρεία. Επισης δεν ειναι ολοι της γνωμης κατεβάζω, καιω, βλέπω. Προσωπικά ενώ η σχεση μου με το ιντερνετ ειναι αψογη, δεν κατεβάζω ποτε να δω ταινία.

Καλό νέο αυτό, αρκεί να μην είναι οι ταινίες πανάκριβες. Τα ίδια videoclub σε OTE και HOL έχουν πάει άπατα λόγω του κόστους και της ποικιλίας των ταινιών.

Εγώ περιμένω να δω περισσότερα 3D σε αθλητικά. Σίγουρα τα ελληνικά ντέρμπυ και όσα CL/EL δίνουν 3D.

Έχουν πάει άπατα?
Που το ξέρεις ή το λες μόνος σου.
Γιατί ο ΟΤΕ το ανέβασε και στο δορυφορικό.
Δύσκολα θα το έκανε αν δεν τραβούσε στο cable.
Συμφωνώ πάντως ότι είναι πανάκριβες οι τιμές της ενοικίασης.