Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

κάποιοι βλέπω οτι πανηγυρίζουν που πήρε ο ΟΤΕ C.L,E.L....

και εγω που θέλω να τα βλέπω ολα? εννοω και το Ελληνικό Πρωτάθλημα...θα πρέπει να βάλω και ΟΤΕ TV? δηλαδή περισσότερα χρήματα....σε αυτές τις εποχές....
Ομολογώ οτι δεν χαίρομαι καθόλου.........

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Να δεις τώρα που τα έχασε όλα η NOVA ποσο καλές τιμές θα δίνουν,ποσο ευγενική και ταπεινή θα είναι πάντα για το καλο του καταναλωτή...

Αυτά τα λίγα και ελπίζω να βάλετε μυαλό εκεί στην NOVA γιατί πολύ ψιλά τον αμανέ δεν κάνει...Τα λέμε σε ποσα χρονια δεν ξέρω!
Ναι καλα, κατσε να παρει κανενα ισπανικο και κανενα κυπελλο ελλαδας και περιμενε να αλλαξει τιμες μετα.

Θα συμφωνήσω με τον Backpacker. Άλλωστε αν στη NOVA φερθούν έξυπνα και τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από αυτά τα πρωταθλήματα που έχασαν, τα επενδύσουν σε νέα κανάλια, είτε απλά είτε HD, τότε απλά θα γίνει ανταλλαγή πληθυσμού με τον OTE. Όλοι οι φίλαθλοι θα μαζευτούν στον OTE και όσοι ενδιαφέρονται για κανάλια ποικίλης ύλης θα μαζευτούν στη Nova. Πάλι κερδισμένοι θα βγουν. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδρομητών της NOVA, αν δεν κάνω λάθος, είναι χωρίς τα αθλητικά κανάλια ή τα κινηματογραφικά.

Και μην ξεχνάτε ότι ο ΟΤΕ έχει μια πολύ ασταθές τιμολογιακή πολιτική.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει..Γενικότερα θεωρώ πως τα αθλητικά πακέτα και στους 2 παρόχουν (νοβα/οτε) είναι αυτά που τραβάνε τη μεγαλύτερη μάζα συνδρομητών..

Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει πέρα από τα αθλητικά και τα ντοκιμαντέρ πολύ όπως και τα παιδικά,διότι ως γνωστόν δεν υπάρχει κάτι να δεις στην ελληνική τηλεόραση δυστυχώς,θα φέρω ένα παράδειγμα ότι η περισσότερη στην NOVA έχουν το απλό πακέτο το οποιο έχει ντοκιμαντέρ και παιδικά,ενταξει στον ΟΤΕ με τα ίδια λεφτά τα βάζεις όλα και νομίζω συμφέρει καλύτερα,ειδικά τώρα με τα τελευταία νέα.

Χάρηκα που έβαλα ΟΤΕ και ελπίζω να μην κάνουν τα ίδια λάθη με την NOVA και σιγά σιγά να κάνουν βήματα προς τα μπρός βλέπε NOVA Go -multiview όπως και έναν ακόμα αναμεταδότη για καλύτερη εικόνα να γίνει ο ΧΑΜΟΣ!

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Θα συμφωνήσω με τον Backpacker. Άλλωστε αν στη NOVA φερθούν έξυπνα και τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από αυτά τα πρωταθλήματα που έχασαν, τα επενδύσουν σε νέα κανάλια, είτε απλά είτε HD, τότε απλά θα γίνει ανταλλαγή πληθυσμού με τον OTE. Όλοι οι φίλαθλοι θα μαζευτούν στον OTE και όσοι ενδιαφέρονται για κανάλια ποικίλης ύλης θα μαζευτούν στη Nova. Πάλι κερδισμένοι θα βγουν. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδρομητών της NOVA, αν δεν κάνω λάθος, είναι χωρίς τα αθλητικά κανάλια ή τα κινηματογραφικά.

Και μην ξεχνάτε ότι ο ΟΤΕ έχει μια πολύ ασταθές τιμολογιακή πολιτική.

Πλάκα μας κάνεις, δεν εξηγείται.Αν ρωτήσεις 10 συνδρομητές Νόβα πόσα πληρώνουν, μπορεί να λάβεις και 10 διαφορετικές απαντήσεις!

Αν πάρει κάνα 2-3 από αυτά που λήγουν φέτος (Ιταλικο-Ισπανικο-Γερμανικο-ΝΒΑ-F1) η Nova τότε θα επιβιώσει...αν τα χάσει όλα ή πάρει μόνο ένα τότε δεν θα αντέξει μέχρι το 2018 μόνο με την Superleague.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λοιπόν προσωπικά εγώ στεναχωρήθηκα για το αποτέλεσμα του Τσαμπιονς Λιγκ. Ο λόγος δεν είναι γιατί είμαι οπαδός της Nova ή του ΟΤΕ (sic) αλλά γιατί είμαι συνδρομητής στην Nova μαζί με τηλέφωνο απεριόριστο και ιντερνετ στα 50 ευρώ. Στον ΟΤΕ όλα αυτά μαζί κοστίζουν σίγουρα 15+ ευρώ. Απλά είναι τα πράγματα τουλάχιστον για μένα διαλέγω ότι με συμφέρει και δεν κάνω συμβόλαια οπαδικά. Ο μόνος που χάρηκε απο αυτήν την έκβαση είναι η γυναίκα μου που πλέον καθημερινές θα μπορεί να βλέπει ταινίες και σειρές κάθε βδομάδα από του χρόνου... Τέλος θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα χαιρέκακα post περί οαεδ είναι τουλάχιστον αισχρά για να μην πω χειρότερη λέξη και πραγματικά λυπάμαι για τον άνθρωπο που τα έγραψε γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα.

Και αυτά αυτή την στιγμή που μιλάμε τόσο κάνουν στον ΟΤΕ (47,5 για την ακρίβεια) απλά μόνο με μισή ώρα κινητά αντί για 12 ώρες και 24μηνο συμβόλαιο.

Κατ εμέ η πολιτική του ΟΤΕ είναι επίδειξη δύναμης. Έκανε προσφορά για την nova 300 εκ. την οποία δεν αποδέχθηκαν. Οπότε με αυτά τα χρήματα απλά θα πάρουν ότι κυκλοφορεί σε δικαιώματα. Για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι το καλοκαίρι χρειάζεται μέσα στον χρόνο να την απορροφήσει η vodafone η οποία είναι τουλάχιστον σε κάπως καλύτερη οικονομική κατάσταση από την forthnet. Και να επαναφέρω στην συζήτηση τις εγγυητικές επιστολές. Μπορεί η TEAM να ζητήσει αύριο το πρωί 5% της συμφωνίας από τον ΟΤΕ,σε 3 μέρες πρέπει να τα έχει. Η forthnet μπορεί να κάνει το ανάλογο εάν μιλάμε για ποσά 5 και 10 εκ. ευρώ; ...... βλ. ΣΥΖΕΥΞΙΣ για την απάντηση.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Πλάκα μας κάνεις, δεν εξηγείται.Αν ρωτήσεις 10 συνδρομητές Νόβα πόσα πληρώνουν, μπορεί να λάβεις και 10 διαφορετικές απαντήσεις!

vforvendetta85 θα σε παρακαλέσω τα σχόλια τύπου «πλάκα μας κάνεις» να τα παραλείπεις γιατί πιστεύω ότι εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και όχι να φανατιζόμαστε με το NOVA/OTE λες και είναι ομάδες. Μπορεί στη ΝΟVA/Forthnet να πληρώνει ο καθένα αυτά που θα συμφωνήσει, όμως αυτό το ποσό στην πορεία δεν αλλάζει, μένει πάντα το ίδιο.
Προσωπικά ο λόγος που έφυγα από τον OTE ήταν το γεγονός ότι άλλες συμφωνίες έφτιαχνα, άλλα ίσχυαν και άλλα πλήρωνα. Δεν θα σου το αναλύσω παραπάνω γιατί εδώ είναι τα νέα για τη NOVA και όχι του ΟΤΕ.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Moderator δεν είσαι είσαι για να κρίνεις τα γραφόμενά μου και μάλιστα όταν γενικεύεις την ειδική σου περίπτωση.

Αυτό με τον οτε το είχα και εγω και ήταν οτι νανε και να σε έκλεβε δεν το καταλαβαινες. σε ολους τους λογαριασμούς ειχε αναδρομικά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Δηλαδη, εγω ο γκαντεμης που εβαλα νοβα πριν ενα μηνα για να βλεπω champions league kai eurοpa τον εφαγα κανονικα ετσι? με 18μηνη συμβαση.. εαν ειναι οριστικο αυτο και δεν αλλαξει κατι μεχρι το μαιο απλα θα σταματησω να πληρωνω κι ας κοψουν το κεφαλι τους.. δε θα πληρωνω εγω 50 ευρω το μηνα για να βλεπω national geografic και ελληνικο πρωταθλημα που μοιαζει με τοπικο σε σχεση με αλλα πρωταθληματα..:furious3: μονο μη χαιρεστε και πολυ κατοχοι οτε γιατι μη περιμενετε με τα ιδια λεφτα να τα εχετε ολα.. τωρα αρχιζει το μονοπωλιο κι αν δε σας αρεσει τρεχατε στις καφετερειες και να ακουτε το καθε ασχετο να λεει τις π@π@ριες του.. Γαμω τη κριση :mad:

οταν υπογραψαμε το συμβολαιο ανεφερε οτι θα μας παρεχει τα προγραμματα που εχει ειδη, πιστευω να την κανουμε χωρις να πληρωσουμε μια, αντε γεια, ΟΤΕ tv με 28 ευρω τα παντα ολα

τι να διαβασω? δε το εχω μπροστα μου, αν μεινει με ενα καναλι εγω θα την πληρωνω παλι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν νομιζω φιλε μου να μεινει με 28 ευρω για το φουλ ο οτε...

το πολυ πολυ να μην εχω παλι συνδρομητικη πλατφορμα για μια 10ετια, οπως εβλεπα μεχρι τωρα θα εξακολουθω να βλεπω, σιγα μη σκασουμε

Αν δεν το διαβάσεις θα συνεχίσεις να αναρωτιέσαι και να νομίζεις ότι δεν θα έχει πέναλτι αν σταμητήσεις να πληρώνεις πριν από τη λήξη του συμβολαίου !!!

Απλά πράγματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Γιαυτο φιλε μου δινουν κ τον PVR κ υπογραψαμε για 18μηνο.αυτοι γνωριζανε τι θα γινει ,εμενα ο πωλητης μ ελεγε πηραμε τον παο στο μπασκετ κ σε λιγες μερες κλεινουμε κ τον οσφπ οποτε τα πλει οφ μονο νοβα.προχθες τον πηρε ο οτε χθες πηρε κ τα αλλα κ εμεις τον μπο..ο. κανονικα πρεπει να βρεθει λυση περαν τουν 12μηνου για μιωση τιμης εφοσων αλλα προσφερανε κ αλλα θα βλεπουμε μαλλον δεν θα βλεπουμε

μπερδεμα πολυ τα πραγματα, τελικα για να ειμαστε καλυμμενοι κατι πρεπει να εχουμε και τα δυο πακετα, τουλαχιστον απο forthnet μερια εχω το nova φουλ πακετο με 25 ευρω, και με 35 που με παιρνει συνεχεια ο οτε τηλεφωνο για 3 play φτανουμε στα 60, εεε 60 για ολα καλα ειναι

Δε νομίζω να μπορείς να σπάσεις συμβόλαιο για αυτό το λόγο. Αυτό του start pack που είχα δει πέρσι το καλοκαίρι, για τέτοιους λόγους δεν έγραφε.
Όσον αφορά τον ισχυρισμό για τους "λαγούς με πετραχήλια" πριν τη σύναψη της σύμβασης, ο μόνος δρόμος είναι μέσω καταγγελίας στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αφού πρώτα γίνει σχετικό αίτημα στην forthnet.
Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει του χρόνου επειδή έχασε η Νόβα αθλητικά γεγονότα μήνες πριν.