Μην προτρέχουμε δεν υπάρχει λόγος. Το καλοκαίρι θα πέσουν στο τραπέζι οι διαπραγματεύσεις: Ιταλικού, Ισπανικού, Γερμανικού πρωταθλήματος. Είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα τα πάρει η Nova; Αν τα πάρει σε συνδυασμό με ελληνικό πρωτάθλημα θα ξαναγίνει ότι γινόταν τόσο καιρό που στον Οτε περιφανεύονταν που είχαν τα ξένα πρωταθλήματα. Κανείς δεν ξέρει μέχρι τότε. Το σίγουρο είναι πως ούτε μας συμφέρει να τα έχει όλα ένας. Οι τιμές θα πάνε στα ύψη όπως παλαιότερα που συνδρομητική τηλεόραση απλά δεν ακούμπαγες.
Μην προτρέχουμε δεν υπάρχει λόγος. Το καλοκαίρι θα πέσουν στο τραπέζι οι διαπραγματεύσεις: Ιταλικού, Ισπανικού, Γερμανικού πρωταθλήματος. Είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα τα πάρει η Nova; Αν τα πάρει σε συνδυασμό με ελληνικό πρωτάθλημα θα ξαναγίνει ότι γινόταν τόσο καιρό που στον Οτε περιφανεύονταν που είχαν τα ξένα πρωταθλήματα. Κανείς δεν ξέρει μέχρι τότε. Το σίγουρο είναι πως ούτε μας συμφέρει να τα έχει όλα ένας. Οι τιμές θα πάνε στα ύψη όπως παλαιότερα που συνδρομητική τηλεόραση απλά δεν ακούμπαγες.
Παντως με την απωλεια του Τσαμπιονς Λιγκ και του Europa εμεινε μονο με το Ελληνικο πρωταθλημα. Πολυ φτωχο το αθλητικο της πακετο και ακριβο
Ζήτα το δωρεάν, μπορεί να στο δώσουν.Πάντως εγώ δεν είμαι αρνητικός να βάλω και NOVA,αλλα με 10 ευρώ όλο το πακέτο...
Τι αλλο θα δουμε. Να στειλω και γω μια ανακοινωση. Lol.πρεπει δηλαδη μια εταιρια να αξιολογει τον Αρη με βαση αυτα που νομιζει οτι ειναι ο Αρης
Πάντως εγώ δεν είμαι αρνητικός να βάλω και NOVA,αλλα με 10 ευρώ όλο το πακέτο...
A να μην ξεχάσω προς ενημερώσει στον καταναλωτή της NOVA, μπήκαν νέα κανάλια στο ΟΤΕ και ειναι σε HD,και ακολουθούν ακόμα περισσότερα σε HD,όπως αθλητικά και μουσικά κανάλια,ποσα χρονια έχει να βάλει η NOVA κανάλια? καλά σε HD δεν το συζητάω θα σπάσουν κεφαλια.
Ζήτα το δωρεάν, μπορεί να στο δώσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.