Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

γιατι να αγχωθουμε εμεις που αναναιωσαμε προσφατα? ελληνικο προταθλημα και γιουρολιγκα την εχει κανονικα, ποιος σας ειπε οτι ολοι ειχαμε nova για το champions league? και οσοι αναναιωσαν πανω απο 18μηνο κανεις, σιγα τ αυγα, 6 μηνες ειναι

Re: Νέα για τη NOVA

τωρα τα μπερδεψες λιγο Μητσο..champions με europa,εφυγαν πακετο απο την επομενη σεζον στο Ote.
Ελληνικο εχεις και θα εχεις σιγουρα,αυτην και την επομενη σεζον.απο την μεθεπομενη αρχιζεις και ανησυχεις.
οσο αναφορα το 6μηνο+ για καποιους ειναι δεσμευση εαν θελουν να φυγουν.
κατσε οπως εισαι και βλεπουμε..:a0210:

Δεν νομίζω ότι βιάζεται κανείς. Υπάρχει ένα νέο δεδομένο (απώλεια των δεύτερων -κατά τη γνώμη μου- σημαντικότερων αθλητικών δικαιωμάτων της NOVA) και συζητάμε ποιές είναι οι πιθανές συνέπειες για τη νέα σεζόν (από Αύγουστο).

τωρα τα μπερδεψες λιγο Μητσο..champions με europa,εφυγαν πακετο απο την επομενη σεζον στο Ote.
Ελληνικο εχεις και θα εχεις σιγουρα,αυτην και την επομενη σεζον.απο την μεθεπομενη αρχιζεις και ανησυχεις.
οσο αναφορα το 6μηνο+ για καποιους ειναι δεσμευση εαν θελουν να φυγουν.
κατσε οπως εισαι και βλεπουμε..:a0210:

σωστα, προσωπικα δεν εχω θεμα φιλε, 25 ευρω δινω μονο για nova, σταθερο εχω hol και μπορω να παιξω μπαλα το φεβρουαριο που ληγει με τον οτε , ποιος ξερει , ισως να τα εχω και τα δυο, ιδωμεν :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

σωστα, προσωπικα δεν εχω θεμα φιλε, 25 ευρω δινω μονο για nova, σταθερο εχω hol και μπορω να παιξω μπαλα το φεβρουαριο που ληγει με τον οτε , ποιος ξερει , ισως να τα εχω και τα δυο, ιδωμεν :a0210:

μαι χαρα εισαι.μακαρι να μπορεσεις να τα βαλεις και τα 2...:2thumb22sup:

Να και ένα καλό νέο. Θα μπορούσε να εμπλουτίσει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με πρωταθλήματα Τουρκίας, Βελγίου, Σκωτίας, Αγγλίας (μικρές), Αργεντινής, Βραζιλίας, Μεξικού. Με σχετικά μικρό κόστος, θα μπορέσει να προσφέρει κάποιες εναλλακτικές επιλογές στους πελάτες.

Και φουλ αναβαθμιση στα σινεμα και στο ντοκυμανυερ.. Τα μισαλεφτα να δωσουν σε σχεση με το cl οι μη ποδοσφεροφιλοι θα βγουν κερδισμενοι

Α ρε Nova που έχεις καταντήσει , να στήνεται πανηγύρι επειδή πήρες το Γαλλικό πρωτάθλημα. Από το ολότελα πάντως καλό και αυτό. Σε σχέση με το Ελληνικό είναι κλάσεις ανώτερο.

δεν ξέρω αν έχω περίεργα γούστα απόψεις αλλά κατα την γνώμη μου το Γαλλικό ισως να είναι 3 καλύτερο πρωτάθλημα. οπότε για μένα αν το πήρε είναι μεγάλο +. είναι απο τα πρωταθλήματα που μπορεί μια ομάδα να πάρει πρωτάθλημα και την άλλη χρονιά να πέσει. νομίζω μόνο 1 η 2 ομάδες έχουνε 10 και κάτι πρωταθλήματα.

δεν ξέρω αν έχω περίεργα γούστα απόψεις αλλά κατα την γνώμη μου το Γαλλικό ισως να είναι 3 καλύτερο πρωτάθλημα. οπότε για μένα αν το πήρε είναι μεγάλο +. είναι απο τα πρωταθλήματα που μπορεί μια ομάδα να πάρει πρωτάθλημα και την άλλη χρονιά να πέσει. νομίζω μόνο 1 η 2 ομάδες έχουνε 10 και κάτι πρωταθλήματα.

Το πιο αντικειμενικό κριτήριο για το πόσο καλό είναι ένα πρωτάθλημα είναι το πως πωλείται παγκοσμίως.

Και σε αυτό είναι 5ο μετά από Premier League,La Liga,Bundesliga,Serie A (με αυτή την σειρά).

Ανταγωνιστικό είναι σίγουρα.

Και σε αυτό είναι 5ο μετά από Premier League,La Liga,Bundesliga,Serie A (με αυτή την σειρά).
Ε ετσι ειναι. Ενα παραδειγμα, ποτε μια γαλλικη ομαδα πηρε ευρωπαικο τιτλο τα τελευταια χρονια? Αυτο κατι δειχνει για την δυναμη του Γαλλικου πρωταθληματος σε σχεση με τα αλλα.

Θα ξεφυγω απο το θεμα με αυτο που θα πω αλλα για πειτε μου απο που ψωνιζουν τα μεγαλα πρωταθληματα ειδικα το αγγλικο και το ισπανικο?
Υπαρχουν πολλα καλα παιχτακια στο γαλλικο ακομα και για τα μπατζετ των ελληνικων ομαδων...

Aγοράζουν στην Αγγλία από Γαλλία αρκετά.
Στην Ισπανία πλέον δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για εισαγωγές παικτών πλην 3 ομάδων.

Τεράστια διαφορά επιπέδου γαλλικό και ελληνικό. Δεν θα διαφωνήσει κανένας σε αυτό.

Και το οτι ψωνίζουν σημαινει οτι είναι καλύτερο;ημαρτον μερικοί,έχουμε νου να κρινουμε.....καλη κινηση παντως....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όσο για το 3ο καλυτερο πρωταθλημα αν ηταν όντως δεν θα ηταν εδώ και 1 χρονο χωρίς τηλεοπτική στέγη στην Ελλάδα....

Το ότι είναι ανταγωνιστικό το Γαλλικό πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο ποιοτικό με το Γερμανικό και το Ισπανικό, ακόμη και με το Ιταλικό. Για Αγγλικό ούτε καν λόγος. Είναι αρκετά καλό πρωτάθλημα, αλλά για μένα ούτε καν μόνο του είναι στην 5η θέση, ισόβαθμο με το Ολλανδικό το θεωρώ σε ανταγωνιστικότητα και ποιότητα.

Καλο ειναι το Γαλλικο πρωταθλημα αλλα και μονο που τοσο καιρο ηταν στα αζητητα δειχνει οτι δεν ηταν και στις προτεραιοτητες της ΝΟΒΑ.Ουσιαστικα αναγκαστικα το πηρε για να γεμισει λιγο το προγραμμα και να μετριασει τις εντυπωσεις μετα την απωλεια του C.L και του E.L.Αν δεν τα ειχε χασει ακομα θα συζηταγαμε γιατι δεν το περνει κανενας

Eτσι ειναι οτι εχει μεινει θα το παρει τωρα, τι θα διαφημιζει για του χρονου!!
Λογικα θα χτυπησει και τα μεγαλα πρωταθληματα που ληγουν απο τον ΟΤΕ και θα διαφημιζει ο,τι διαφημιζε ο ΟΤΕ τοσα χρονια.