Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

βλεπω εγιναν ολα τα sport και cinema hd; μπραβο στην νοβα, το καλο ειναι οτι εφυγαν και τα sd ,πολυ καλη δουλεια

Μα καλα που το καταλαβαν...τσαμπα bandwith επιαναν απο την στιγμη που ηταν δωρο τα HD

Re: Νέα για τη NOVA

πολλες και καλες κινησεις απο την nova,τοσο σε επιπεδο μεταδοσεων,οσο και σε επιπεδο τεχνικων αναβαθμισεων.

ξεκινησε με τις μεταδοσεις κυπελλων φημισμενων ευρωπαικων διοργανωσεων(Ιταλια,Αγγλια,Ισπανια,Γερμανια).
συνεχισε τα "χτυπηματα" με εξασφαλιση δικαιωματων μεταδοσεων της γιουρολιγκα.
εχει μεχρι και το 2019 το Ελληνικο(που φετος προβλεπεται καλυτερο).
συνεχιζει με τα καλυτερα στουντιο ταινιων.
και ριχνει και το κερασι στην τουρτα με Ondemand και hd σε ολο-σχεδον-το περιεχομενο της...!

καθε αλλο παρα για κλεισιμο μου μοιαζουν εκει στην Nova.
ομορφα...:music-smiley-005:

Προφανώς η έγκριση για τα εξομαλυνση του δανεισμού έδωσε το οκ για τα σχέδια που έιχαν

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό το 5,03. Αφού στην ανακοινωσή τους αναφέρουν δωρεάν. Πιθανόν να εχει ξεμείνει στο site η συγκεκριμενη σελίδα ενεργή..

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

βλεπω εγιναν ολα τα sport και cinema hd; μπραβο στην νοβα, το καλο ειναι οτι εφυγαν και τα sd ,πολυ καλη δουλεια

Στον δικό μου 831 εξακολουθούν να υπάρχουν τα cinema SD στις θέσεις 202-203 και αντίστοιχα στις 302-303

Καλή εξέλιξη .. Να δούμε πως θα τα βολέψουμε τώρα με τον ήχο. Ελπίζω να κάνει η τηλεόραση passthrough το 5.1 στο home cinema.

πολλες και καλες κινησεις απο την nova,τοσο σε επιπεδο μεταδοσεων,οσο και σε επιπεδο τεχνικων αναβαθμισεων.

ξεκινησε με τις μεταδοσεις κυπελλων φημισμενων ευρωπαικων διοργανωσεων(Ιταλια,Αγγλια,Ισπανια,Γερμανια).
συνεχισε τα "χτυπηματα" με εξασφαλιση δικαιωματων μεταδοσεων της γιουρολιγκα.
εχει μεχρι και το 2019 το Ελληνικο(που φετος προβλεπεται καλυτερο).
συνεχιζει με τα καλυτερα στουντιο ταινιων.
και ριχνει και το κερασι στην τουρτα με Ondemand και hd σε ολο-σχεδον-το περιεχομενο της...!

καθε αλλο παρα για κλεισιμο μου μοιαζουν εκει στην Nova.
ομορφα...:music-smiley-005:
Για το on demand θα συμφωνήσω μονο αν το δώσει σε όλους τους συνδρομητές nova.

Μάντευω ότι στο μέλλον θα μείνει μια πλατφόρμα και αυτή θα είναι της νοβα

Με τον ΟΤΕ να έχει champions league, europa league, NBA, ισπανικό πρωτάθλημα, αγγλικό πρωτάθλημα, συν το πλεονέκτημα της τιμής, βλέπεις να επιβιώνει μόνο η NOVA ?
Seriously ?

Με τον ΟΤΕ να έχει champions league, europa league, NBA, ισπανικό πρωτάθλημα, αγγλικό πρωτάθλημα, συν το πλεονέκτημα της τιμής, βλέπεις να επιβιώνει μόνο η NOVA ?
Seriously ?
Δεν νομίζω ότι σηκώνει δύο πλατφόρμες η χώρα μας. Επειδή δεν θέλω να βγω off topic μια προβλέψει έκανα

Καλό να υπάρχουν και οι δυο αλλιώς αν μείνει μόνη η nova θα επανέλθουν δριμύτερα τα 60αρια.
Με το να έχεις και της δυο μαζί πάλι ίδια τιμή δεν είναι;