Δεν απαντούσε σε σένα ο φίλος manosvitacar.:smile:Εχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να ακουμε ανοητες δικαιολογιες λες και τους το απαγορευαι κανεις να παιξουν στο Τσαμπιονς λινκ
Αφού μέχρι το 19 δεν έχουνε συμβόλαιο;
Σωστό αλλά αν δεν τα βρουν πως θα συνεχίσουν?Έχω την εντύπωση έτσι όπως το πάει η NOVA, για να γλυτώσει τα λεφτά που δίνει, θα σπάσει το συμβόλαιο για του χρόνου για να έχει την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλες διοργανώσεις π.χ CL.
Χθεσινό είναι ρε παιδιά αυτο. Σήμερα είχαν νέα συνάντηση. Κάνα σημερινό άρθρο δεν έχω δει
ξέρουμε γιατί δεν έχει μπει ακόμα η σειρά westworld στο nova on demand??
δεν μπαίνουν όλες οι σειρές??
Δυστυχώς δεν μπαίνουν ολόκληρες οι σειρές. Στο nova on demand απλά παρακολουθείς τα τελευταία 1-3 επεισόδια (το πολύ και ανάλογα) της σειράς που παίζεται τώρα. Για παράδειγμα, το Westworld που παιζόταν τον περασμένο χειμώνα στο novacinema4, κάθε φορά που έπαιζε νέο επεισόδιο, την επόμενη έμπαινε στο on demand για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όλα τα επεισόδια και σειρές έχουν ημερομηνία λήξης ανάλογα την συνεργασία/δικαιώματα. Ελπίζω να σε κατατόπισα.
Εμένα από κάτω μου έδειχνε άρθρο ότι ο ΟΤΕ θα πάρει τη ΝόβαΟτι λεει για τη nova σχεδόν πάντα πέφτει μεσα.
Εμένα από κάτω μου έδειχνε άρθρο ότι ο ΟΤΕ θα πάρει τη Νόβα
Μετά άλλο άρθρο η wind θα πάρει τη Νόβα. Κλπ ιστορίες που ακουγόταν και τπτ δεν έχει γίνει άρα που πέφτει μεσα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.