Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

ακυρο το ποστ μου δε θελω να το γυρίσουμε στο οπαδικο. ας σβηστει.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Εχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να ακουμε ανοητες δικαιολογιες λες και τους το απαγορευαι κανεις να παιξουν στο Τσαμπιονς λινκ
Δεν απαντούσε σε σένα ο φίλος manosvitacar.:smile:

Re: Νέα για τη NOVA

Αφού μέχρι το 19 δεν έχουνε συμβόλαιο;

Σωστό αλλά αν δεν τα βρουν πως θα συνεχίσουν?Έχω την εντύπωση έτσι όπως το πάει η NOVA, για να γλυτώσει τα λεφτά που δίνει, θα σπάσει το συμβόλαιο για του χρόνου για να έχει την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλες διοργανώσεις π.χ CL.

Σωστό αλλά αν δεν τα βρουν πως θα συνεχίσουν?Έχω την εντύπωση έτσι όπως το πάει η NOVA, για να γλυτώσει τα λεφτά που δίνει, θα σπάσει το συμβόλαιο για του χρόνου για να έχει την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλες διοργανώσεις π.χ CL.

Δύσκολο το βλέπω, θα πρέπει να πληρώσει τις ρήτρες, οι οποίες νομίζω είναι απαγορευτικές. Ο συνεταιρισμός δεν νομίζω ότι θα τους αφήσει έτσι εύκολα (αφού δεν πρόκειται να βρει από αλλού τόσα λεφτά) οπότε ίσως τους πάει και δικαστικά.....

Δεν ξέρω αν θα γίνει η Όχι Αλλά αν κρίνω από άλλες ειδήσεις αυτού του σάιτ.... ποιο κάτω είχε παλιά θέματα και έλεγε για προσφορά ΟΤΕ σε Νόβα σε λίγο καιρό κλπ... Οπότε δεν έπεσε μέσα σε τπτ

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Οτι λεει για τη nova σχεδόν πάντα πέφτει μεσα.

Χθεσινό είναι ρε παιδιά αυτο. Σήμερα είχαν νέα συνάντηση. Κάνα σημερινό άρθρο δεν έχω δει

ξέρουμε γιατί δεν έχει μπει ακόμα η σειρά westworld στο nova on demand??
δεν μπαίνουν όλες οι σειρές??

Χθεσινό είναι ρε παιδιά αυτο. Σήμερα είχαν νέα συνάντηση. Κάνα σημερινό άρθρο δεν έχω δει

Νομίζω αύριο θα γίνει.

ξέρουμε γιατί δεν έχει μπει ακόμα η σειρά westworld στο nova on demand??
δεν μπαίνουν όλες οι σειρές??

Δυστυχώς δεν μπαίνουν ολόκληρες οι σειρές. Στο nova on demand απλά παρακολουθείς τα τελευταία 1-3 επεισόδια (το πολύ και ανάλογα) της σειράς που παίζεται τώρα. Για παράδειγμα, το Westworld που παιζόταν τον περασμένο χειμώνα στο novacinema4, κάθε φορά που έπαιζε νέο επεισόδιο, την επόμενη έμπαινε στο on demand για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όλα τα επεισόδια και σειρές έχουν ημερομηνία λήξης ανάλογα την συνεργασία/δικαιώματα. Ελπίζω να σε κατατόπισα.

Δυστυχώς δεν μπαίνουν ολόκληρες οι σειρές. Στο nova on demand απλά παρακολουθείς τα τελευταία 1-3 επεισόδια (το πολύ και ανάλογα) της σειράς που παίζεται τώρα. Για παράδειγμα, το Westworld που παιζόταν τον περασμένο χειμώνα στο novacinema4, κάθε φορά που έπαιζε νέο επεισόδιο, την επόμενη έμπαινε στο on demand για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όλα τα επεισόδια και σειρές έχουν ημερομηνία λήξης ανάλογα την συνεργασία/δικαιώματα. Ελπίζω να σε κατατόπισα.

εδώ έχουν κάτι σειρές προπολεμικες και δεν έχει αυτή!!κρίμα!!πρέπει να δώσουν λίγο έμφαση στο on-demand!!σε ευχαριστώ πάντως!!με κατατοπισες μια χαρά!!

Οτι λεει για τη nova σχεδόν πάντα πέφτει μεσα.
Εμένα από κάτω μου έδειχνε άρθρο ότι ο ΟΤΕ θα πάρει τη Νόβα
Μετά άλλο άρθρο η wind θα πάρει τη Νόβα. Κλπ ιστορίες που ακουγόταν και τπτ δεν έχει γίνει άρα που πέφτει μεσα;

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Εμένα από κάτω μου έδειχνε άρθρο ότι ο ΟΤΕ θα πάρει τη Νόβα
Μετά άλλο άρθρο η wind θα πάρει τη Νόβα. Κλπ ιστορίες που ακουγόταν και τπτ δεν έχει γίνει άρα που πέφτει μεσα;

Ψάξε λιγο παλαιότερα άρθρα και θα δεις.

Δεν το έβαλε;;; Είχαν πει ότι από χθες θα έμπαινε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk