Δεν είναι μεμονωμένη προσφορά,δίνεται σε οποίον τη διεκδικήσει. Εξάλλου αν μπεις στα site των 2 συνδρομητικών θα δεις ότι κάποιος έχει διπλάσιες τιμές. Είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι fun του ΟΤΕ ίσα ίσα που γιά το double play τους <<Βρίζω>>.
Φίλε,βλέπεις ότι δεν σου απαντώ γι αυτό μη μου απευθύνεσαι σε παρακαλώ.Κι εγω εχω το Cosmote TV full για 9,95 για παντα.
Δεν μπορω να το λαβω ομως σαν δεδομενο για τους υπολοιπους.
Στο 3play θα εννοείς γιατί στή τηλεόραση είναι σταθερή και ζητάει και διετή συμβόλαια μόνο.Καλά οι τιμές μόνο σταθερές δεν είναι. Προσφορές χώμα κάνει.
Ίσως να μην τη θέλει πακέτο και να θελήσει τους μεγάλους, ο Παοκ μάλλον απέναντι θα πάει. Την πέμπτη θα δούμε.Για την επόμενο περίοδο πάντως (2017-2018) θεωρώ απίθανο να χάσει τη Σούπερ Λιγκ για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει ανταγωνιστής που να την θέλει.
Για την επόμενο περίοδο πάντως (2017-2018) θεωρώ απίθανο να χάσει τη Σούπερ Λιγκ για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει ανταγωνιστής που να την θέλει.
Ίσως να μην τη θέλει πακέτο και να θελήσει τους μεγάλους, ο Παοκ μάλλον απέναντι θα πάει. Την πέμπτη θα δούμε.
Ο ΟΤΕ δεν θα δειξει εντονο ενδιαφερον ουτε θα μπει σε παζαρια για την τρεχουσα περιοδο.Το να θελήσει δημιουργήσει ρήγμα με τον ΠΑΟΚ φαντάζει λογική κίνηση, αλλά είναι προφανώς θέμα τιμής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.