Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Προβλέπω ότι θα τα βρουν για την περίοδο 2017-2017 με μείωση περίπου στο 15% και κατάργηση των play off. Όσο για το 2018-2019, ας είμαστε καλά μέχρι του χρόνου για να ξαναδούμε ακόμα ένα σήριαλ διαπραγματεύσεων...

Δεν είναι μεμονωμένη προσφορά,δίνεται σε οποίον τη διεκδικήσει. Εξάλλου αν μπεις στα site των 2 συνδρομητικών θα δεις ότι κάποιος έχει διπλάσιες τιμές. Είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι fun του ΟΤΕ ίσα ίσα που γιά το double play τους <<Βρίζω>>.

Κι εγω εχω το Cosmote TV full για 9,95 για παντα.
Δεν μπορω να το λαβω ομως σαν δεδομενο για τους υπολοιπους.

Last edited:

Κι εγω εχω το Cosmote TV full για 9,95 για παντα.
Δεν μπορω να το λαβω ομως σαν δεδομενο για τους υπολοιπους.
Φίλε,βλέπεις ότι δεν σου απαντώ γι αυτό μη μου απευθύνεσαι σε παρακαλώ.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Έχει πρεμιέρα απόψε την ταινία Άρνηση. Αν δεν κατάλαβα λάθος η ταινία είναι τού BBC. Τι έγινε πήρε τα δικαιώματα να δείχνει ταινίες από το εν λόγο στούντιο;

Όχι. Στην Ελλάδα τα δικαιώματα της ταινίας τα έχει η ODEON και αυτό μετράει περισσότερο.

και ο παναθηναικος παει για οτε στο μπασκετ.
σιγα σιγα παει για διαλυση το μαγαζι
http://www.sport24.gr/Basket/Omades...athhnaikos-konta-sthn-cosmote-tv.4788175.html
τωρα εξηγειτα το προστιμο 250 ευρω στη προσφορα με τα 43ευρω που μοιραζε η nova απλοχερα σε νεους και παλιους συνδρομητες.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Μ' αρέσει που το ψαχνόμαστε μερικοί να φύγουμε από τον Οτε και να έρθουμε προς νόβα.
Δεν δείχνει να πατάει καλά η νόβα και χάνει ένα μετά το άλλο τους άσσους που είχε στο μανίκι ...

Ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω οτι δεν πατα καλα πλεον η nova. Εμεινε με την euroleage και με το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου υπο συζητηση!!

Σιγά σιγά θα καταργήσει k τα σπορ κανάλια k ότι αθλητικά της μείνουν θα τα δείχνει στα cinema

Απ' ότι φαίνεται όποιο συμβόλαιο τελειώνει δεν ανανεώνεται. Το μόνο σταθερό είναι οι τιμές. Μάλλον πάει γιά τη μεγάλη έξοδο.

Καλά οι τιμές μόνο σταθερές δεν είναι. Προσφορές χώμα κάνει.

Καλά οι τιμές μόνο σταθερές δεν είναι. Προσφορές χώμα κάνει.
Στο 3play θα εννοείς γιατί στή τηλεόραση είναι σταθερή και ζητάει και διετή συμβόλαια μόνο.

Για την επόμενο περίοδο πάντως (2017-2018) θεωρώ απίθανο να χάσει τη Σούπερ Λιγκ για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει ανταγωνιστής που να την θέλει.

Για την επόμενο περίοδο πάντως (2017-2018) θεωρώ απίθανο να χάσει τη Σούπερ Λιγκ για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει ανταγωνιστής που να την θέλει.
Ίσως να μην τη θέλει πακέτο και να θελήσει τους μεγάλους, ο Παοκ μάλλον απέναντι θα πάει. Την πέμπτη θα δούμε.

Ισχύει απλά ακόμα και αν η ΕΡΤ πάρει πακέτο αγώνων, μειώνεται η αξία του περιεχομένου του sports pack για τους συνδρομητές Nova.

Ναι μεν πάλι θα μπορούν να βλέπουν τους αγώνες, αλλά διαφορετική αξία έχει η αποκλειστικότητα και διαφορετική η μερική αποκλειστικότητα.
Η διαφορά αυτή προφανώς εξαρτάται από το τι αγώνες θα δείχνει η ΕΡΤ.

Ίσως να μην τη θέλει πακέτο και να θελήσει τους μεγάλους, ο Παοκ μάλλον απέναντι θα πάει. Την πέμπτη θα δούμε.

Και στο μπάσκετ αυτό έκανε η Cosmote, μικρότερα μεγέθη βέβαια.

Το να θελήσει δημιουργήσει ρήγμα με τον ΠΑΟΚ φαντάζει λογική κίνηση, αλλά είναι προφανώς θέμα τιμής.

Αν δώσει πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ, μετά οι άλλοι μεγάλοι θα ζητούν ακόμα περισσότερα του χρόνου.

Το να θελήσει δημιουργήσει ρήγμα με τον ΠΑΟΚ φαντάζει λογική κίνηση, αλλά είναι προφανώς θέμα τιμής.
Ο ΟΤΕ δεν θα δειξει εντονο ενδιαφερον ουτε θα μπει σε παζαρια για την τρεχουσα περιοδο.
Και γιατι να το κανει αλλωστε;
Δεν ειναι η καταλληλη στιγμη, το συγκεκριμενο προιον (Σουπερ Λιγκα) εχει σταθερη πτωτικη πορεια.

Ο ΟΤΕ δεν θα μπει, αλλα αυτη η αναστατωση που επικρατει, ειναι ευκαιρια για πολλους...

Γιατί αμφιβάλλεις; βλέπω να κάνει καμία κίνηση η wind και να παίρνει πακέτο αγώνες από την super league (αν όχι όλους), κοτσαρει και μερικές ταινίες και έχει μια αρχική"μαγιά" για να μαζεύει συνδρομητές για την iptv της. Τουλάχιστον αυτή φαίνεται ότι έχει ρευστότητα και καίγεται για περιεχόμενο. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί η κεντρική διαχείριση να πάει "περίπατο". Αυτά βέβαια από του χρόνου μάλλον.