Νέα για τη Nova

Κούγιας: «Πώς θα πάρει ματς η ΕΡΤ;»

Δύσπιστος αναφορικά με την παραχώρηση αγώνων από τη NOVA στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, τονίζοντας πως το συνδρομητικό κανάλι θα αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σε περίπτωση που δώσει αγώνες στη δημόσια τηλεόραση. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα της ΕΠΟ, στις χορηγίες της Super League, αλλά και στο φετινό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η*NOVA*διαφημίζει το πρωτάθλημα και λέει ότι έχει την αποκλειστικότητα, άρα πώς θα δώσει 30 ματς στην ΕΡΤ; Όσοι είναι συνδρομητές*NOVA*μπορούν να την καταγγείλουν ότι τους εξαπάτησε, γιατί σου λέει, εγώ πλήρωσαν να βλέπω αποκλειστικά όλους τους αγώνες, γιατί τους δίνεις εκεί; Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου. Το αποσκοπούν σκοπίμως ότι θα δώσουν αγώνες στην ΕΡΤ και δεν το αναφέρουν στη διαφήμιση που παίζει στο κανάλι τους ανά μισή ώρα. Τότε λοιπόν, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την συνδρομητική τηλεόραση, η οποία (FORTHNET) πήρε ομολογιακό δάνειο 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα, χρησιμοποιώντας τη σύμβαση με τη*Superleague, αφού έχει τα δικαιώματα έως το 2019. Πέρυσι είχε ακαθάριστα έσοδα 124 εκατομμύρια ευρώ και αυτά είναι πολλά λεφτά…».

http://www.gazzetta.gr/football/article/1121792/koygias-pos-tha-parei-mats-i-ert

Αυτό γιά τους φίλους που λένε ότι δεν έχουμε δικαίωμα οι συνδρομητές να φύγουμε.
σιγα τωρα , ποιος ειναι ο κουγιας μπροστα στους δικιγορους που εχουμε εδω μεσα , που λεγαν οτι εφοσον δεν το γραφει το συμβολαιο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Aγωγή ο ένας, αγωγή ο άλλος και το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λιγότερο από 10 μέρες.
Tελικά θα μας πει κάποιος επίσημα και τελεσίδικα τι θα βλέπουμε και που?

Kαλή η πλακα αλλα αρχίζει και γίνετε γελοία όλη αυτή η ιστορία.

Δεν γίνονται σε καμια χωρα αυτά τα πράγματα, Δεν το καταλαβαίνουν και η μεν και η δε ότι εκτίθονται και στο τέλος θα τους πάρει ο κόσμος με της ντομάτες

Ενας δρμος υπαρχει. Η θα τηρησει το συμβολαιο κατα γραμμα με τις ομαδες η NOVA η θα κλεισει και ας παει στο καλο να δουνε και οι ομαδες που θα δωσουν την κεντρικη διαχειριση και οι οπαδοι σε ποιο παροχο θα πανε δηλαδη η ΕΡΤ η OTETV

ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΗ - ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ)

http://www.newsit.gr/athlitika/podo...-kai-athletik-mpilmpao-panathinaikos/2179576/

τα κανάλια COSMOTE SPORT θα προβληθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια των ομάδων να τοποθετηθούν στους ομίλους του UEFA Europa League.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου το πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο, περιλαμβάνει τα πρώτα ματς των playoffs. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα είναι στην Τούμπα, για το ΠΑΟΚ-Έστερσουντ (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), στο «Απ. Νικολαΐδης» για το Παναθηναϊκός-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21.30, COSMOTE SPORT 2HD) και στο «Jan Breydel Stadium» του Βελγίου, για το Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ (21.45, COSMOTE SPORT 3HD).

Επίσης, εξασφάλισε και τον εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο «San Mamés», την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η αναμέτρηση των «πρασίνων» στην Χώρα των Βάσκων θα μεταδοθεί στο κανάλι COSMOTE SPORT 2HD.

Κούγιας: «Πώς θα πάρει ματς η ΕΡΤ;»

Δύσπιστος αναφορικά με την παραχώρηση αγώνων από τη NOVA στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, τονίζοντας πως το συνδρομητικό κανάλι θα αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σε περίπτωση που δώσει αγώνες στη δημόσια τηλεόραση. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα της ΕΠΟ, στις χορηγίες της Super League, αλλά και στο φετινό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η*NOVA*διαφημίζει το πρωτάθλημα και λέει ότι έχει την αποκλειστικότητα, άρα πώς θα δώσει 30 ματς στην ΕΡΤ; Όσοι είναι συνδρομητές*NOVA*μπορούν να την καταγγείλουν ότι τους εξαπάτησε, γιατί σου λέει, εγώ πλήρωσαν να βλέπω αποκλειστικά όλους τους αγώνες, γιατί τους δίνεις εκεί; Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου. Το αποσκοπούν σκοπίμως ότι θα δώσουν αγώνες στην ΕΡΤ και δεν το αναφέρουν στη διαφήμιση που παίζει στο κανάλι τους ανά μισή ώρα. Τότε λοιπόν, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την συνδρομητική τηλεόραση, η οποία (FORTHNET) πήρε ομολογιακό δάνειο 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα, χρησιμοποιώντας τη σύμβαση με τη*Superleague, αφού έχει τα δικαιώματα έως το 2019. Πέρυσι είχε ακαθάριστα έσοδα 124 εκατομμύρια ευρώ και αυτά είναι πολλά λεφτά…».

http://www.gazzetta.gr/football/article/1121792/koygias-pos-tha-parei-mats-i-ert

Αυτό γιά τους φίλους που λένε ότι δεν έχουμε δικαίωμα οι συνδρομητές να φύγουμε.

Οποτε το επομενο βημα ειναι να φτιαξεις ενα κινημα "Δεν πληρωνω" κι ας υπεγραψες μια συμβαση χωρις να την κατανοησεις πληρως :flipout:

Οποτε το επομενο βημα ειναι να φτιαξεις ενα κινημα "Δεν πληρωνω" κι ας υπεγραψες μια συμβαση χωρις να την κατανοησεις πληρως :flipout:
Εδώ γελάμε.

Μα για να γελασουμε το ειπα.

Εγω παντως μια φορα την ................ μου δεν θα την συμβουλεψω σε κανεναν, ουτε θα προτρεψω καποιον να αφησει απληρωτους λογαριασμους - εσυ αν θες καντο και παρε τη ευθυνη (ποια ευθυνη, ουτε καν διαβαζετε ορισμενοι αλλα τελοσπαντων).

Last edited by a moderator:
δε νομιζω να προετρεψε ο φιλος καποιον να μην πληρωσει.αυτο που λεει και συμφωνουμε ολοι, και το ειπε και ο κουγιας ειναι οτι δε μπορεις να διαφημιζεις ενα προιον , να το πουλας σε καποιους συνδρομητες και μετα να μην τους το παρεχεις.εσυ επιμενεις οτι μπορουν οι εταιριες να διαφημιζουν οτι θελουν π.χ. η νοβα να διαφημιζει το ισπανικο ,αλλα αν δεν το γραφει το συμβολαιο ειναι καλυμενη.

Ενας δρμος υπαρχει. Η θα τηρησει το συμβολαιο κατα γραμμα με τις ομαδες η NOVA η θα κλεισει και ας παει στο καλο να δουνε και οι ομαδες που θα δωσουν την κεντρικη διαχειριση και οι οπαδοι σε ποιο παροχο θα πανε δηλαδη η ΕΡΤ η OTETV

Έχω την εντύπωση ότι και η super league θέλει να κάνει αλλαγές που δεν είναι στο συμβόλαιο και γι'αυτό κάθετε και το συζητά. Συν ότι η Νόβα κρατά λεφτά από τις ρήτρες πέρσυ και η super league τα θέλει οπότε δεν νομίζω να είναι τόσο απλά τα πράγματα αν ήτανε θα είχε κάνει και η super league αγωγή.
Το λάθος της Νόβα είναι ότι άργησε να τους κράζει μπορεί να είχε βελτιωθεί και το πρωτάθλημα λίγο.

δε νομιζω να προετρεψε ο φιλος καποιον να μην πληρωσει.αυτο που λεει και συμφωνουμε ολοι, και το ειπε και ο κουγιας ειναι οτι δε μπορεις να διαφημιζεις ενα προιον , να το πουλας σε καποιους συνδρομητες και μετα να μην τους το παρεχεις.εσυ επιμενεις οτι μπορουν οι εταιριες να διαφημιζουν οτι θελουν π.χ. η νοβα να διαφημιζει το ισπανικο ,αλλα αν δεν το γραφει το συμβολαιο ειναι καλυμενη.
Το ολο θεμα ξεκινησε απο εναν φιλο που ρωτησε αν μπορει να σπασει τη συμβαση του βασει των εξελισεων - πηρα θεση ξεκαθαρα (οτι δεν γινεται) χωρις αοριστολογιες και αερολογιες.
Η μονη προτροπη απο τη δικη μου μερια ηταν οτι αν δεν μπορειτε να διαβαζετε ο,τι υπογραφετε, τουλαχιστον αγοραστε το πακετο αοριστου για να το σπασετε οποτε γουσταρετε (που υπαρχει στη σελιδα της Nova και το δινουν κανονικα ΑΝ προχωρησετε σε ηλεκτρονικη παραγγελια)

Τα παρακατω εμενα πιο πολυ για προτροπες μου φαινονται παρα για αποτροπες - για να ξερουμε και τι λεμε.
σιγα τωρα , ποιος ειναι ο κουγιας μπροστα στους δικιγορους που εχουμε εδω μεσα , που λεγαν οτι εφοσον δεν το γραφει το συμβολαιο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Τα αποτελέσματα 1ου 6μήνου 2017 είναι να σε πιάνει η καρδιά σου. Τρομερός κατήφορος.

Αφιέρωσα λίγο χρόνο και διάβασα την οικονομική έκθεση του εξαμήνου. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Για τους επόμενους 12 μήνες η εταιρεία εκτιμά ότι θα έχει ταμειακές ανάγκες ύψους ~50 εκατ τις οποίες σκοπεύει να καλύψει με διάφορους τρόπους (π.χ. επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής προμηθευτών) μεταξύ αυτών και με....βραχυχρόνιο δανεισμό! Ποια Τράπεζα θα της δανείσει και άλλα; Επίσης, η αναδιάρθρωση των 2 ομολογιακών δανείων δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς δεν έχει καταφέρει να πετύχει τους χρηματοικονομικούς δείκτες που προβλέπονται και είναι στην ευχέρεια των τραπεζών να τα καταγγείλουν και να γίνουν απαιτητά στο σύνολό τους (255 εκατ!). Τέλος, οι αμοιβές μελών ΔΣ & διευθυντικών στελεχών αυξήθηκαν κατά 27% (από 1.17 εκατ σε 1.49 εκατ)......
Για κάποιους που είπαν για Wind και παλιούς μετόχους: Έχω την εντύπωση ότι οι τράπεζες θα αποκτήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών μόλις μετατρέψουν το ομολογιακό των 70 εκατ που κάλυψαν μόνο οι ίδιες (νομίζω ότι γράφτηκε και από άλλο φίλο προηγουμένως). Φοβάμαι ότι η εταιρεία θα "βγει" στον πλειστηριασμό από τις Τράπεζες (όπως έγινε με τον ΔΟΛ και τις εφημερίδες του Πήγασου)...

Εχω μια απορία, τώρα μπορεί να πέφτω και τελείως έξω η να μου διαφεύγει κάποια παράμετρος.

Χονδρικά η nova έχει 400.000 συνδρομητές. Δεν βάζω ούτε τα καταστήματα που πληρωνουν 150 και 200 ευρώ ούτε αυτούς που έχουν start pack. Βάζω ένα μέσο ορο 30 ευρώ τη συνδρομή, άρα 144.000,000 το χρόνο, τα 44 τα δίνει για το Ελληνικό πρωτάθλημα τα υπόλοιπα που πάνε?
Δηλαδή μπαίνει μέσα λόγο του ότι δίνει φθηνά 3play?
Αν ναι,για ποιο λόγο συγχωνεύθηκε με τη forthnet, αφού εκ τον πραγμάτων δεν μπορούσε να κοντράρει τον ΟΤΕ, και ένας από τους λόγους είναι ότι στη μιση Ελλάδα δεν έχει δίκτυο

400.000 συνδρομητές εκ των οποίων οι περισσότεροι από triple play. Εάν βάλεις μέσα τη χασούρα της σταθερής, ακόμη και full pack να έχεις, τα έσοδα της τηλεόρασης δεν είναι πάνω από 10-15 ευρώ που όλα καταλήγουν στη μαύρη τρύπα της ζημιάς.

Έχω την εντύπωση ότι και η super league θέλει να κάνει αλλαγές που δεν είναι στο συμβόλαιο και γι'αυτό κάθετε και το συζητά. Συν ότι η Νόβα κρατά λεφτά από τις ρήτρες πέρσυ και η super league τα θέλει οπότε δεν νομίζω να είναι τόσο απλά τα πράγματα αν ήτανε θα είχε κάνει και η super league αγωγή.
Το λάθος της Νόβα είναι ότι άργησε να τους κράζει μπορεί να είχε βελτιωθεί και το πρωτάθλημα λίγο.

Μα εκανε μηνυση (εξωδικο) η SUPERLIGA και μαλιστα πρωτη

Μα για να γελασουμε το ειπα.

Εγω παντως μια φορα την ................ μου δεν θα την συμβουλεψω σε κανεναν, ουτε θα προτρεψω καποιον να αφησει απληρωτους λογαριασμους - εσυ αν θες καντο και παρε τη ευθυνη (ποια ευθυνη, ουτε καν διαβαζετε ορισμενοι αλλα τελοσπαντων).
Eγώ φίλε μου δεν έχω συμβουλέψει κανένα ποτέ να κάνει οτιδήποτε,δεν είμαι ούτε της nova ούτε της cosmote.Όλοι βλέπουν το ρόλο σου εδώ μέσα γι αυτό μην εκτείθεσαι άλλο.

Μα εκανε μηνυση (εξωδικο) η SUPERLIGA και μαλιστα πρωτη

Νομίζω σε εκείνο το εξώδικο η απάντηση της Νόβα ήτανε ότι αυτά τα λεφτά είναι οι περσινές ριτρες χωρίς να ειμαι σίγουρος

Αφιέρωσα λίγο χρόνο και διάβασα την οικονομική έκθεση του εξαμήνου. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Για τους επόμενους 12 μήνες η εταιρεία εκτιμά ότι θα έχει ταμειακές ανάγκες ύψους ~50 εκατ τις οποίες σκοπεύει να καλύψει με διάφορους τρόπους (π.χ. επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής προμηθευτών) μεταξύ αυτών και με....βραχυχρόνιο δανεισμό! Ποια Τράπεζα θα της δανείσει και άλλα; Επίσης, η αναδιάρθρωση των 2 ομολογιακών δανείων δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς δεν έχει καταφέρει να πετύχει τους χρηματοικονομικούς δείκτες που προβλέπονται και είναι στην ευχέρεια των τραπεζών να τα καταγγείλουν και να γίνουν απαιτητά στο σύνολό τους (255 εκατ!). Τέλος, οι αμοιβές μελών ΔΣ & διευθυντικών στελεχών αυξήθηκαν κατά 27% (από 1.17 εκατ σε 1.49 εκατ)......
Για κάποιους που είπαν για Wind και παλιούς μετόχους: Έχω την εντύπωση ότι οι τράπεζες θα αποκτήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών μόλις μετατρέψουν το ομολογιακό των 70 εκατ που κάλυψαν μόνο οι ίδιες (νομίζω ότι γράφτηκε και από άλλο φίλο προηγουμένως). Φοβάμαι ότι η εταιρεία θα "βγει" στον πλειστηριασμό από τις Τράπεζες (όπως έγινε με τον ΔΟΛ και τις εφημερίδες του Πήγασου)...
Αν δεν υπαρξει καποια θετικη εξελιξη, δεν ειναι καθολου απιθανο ενδεχομενο ο πλειστηριασμος.
Βεβαια αυτο δεν σημαινει κι απαραιτητα οτι θα παψει να υφισταται σαν εταιρια - για τον ΔΟΛ υπαρχει μια αχτιδα φωτος μετα απο πολυ καιρο αδρανειας.
Να πω την αληθεια, πιο πολυ εμπιστευομαι μια τραπεζα, παρα την διοικηση της Nova που αδυνατουσε 2 χρονια τωρα να αντιμετωπισει το προβλημα ρευστοτητας στη ριζα του.

Eγώ φίλε μου δεν έχω συμβουλέψει κανένα ποτέ να κάνει οτιδήποτε,δεν είμαι ούτε της nova ούτε της cosmote.Όλοι βλέπουν το ρόλο σου εδώ μέσα γι αυτό μην εκτείθεσαι άλλο.
Οχι βρε, δεν συμβουλεψες κανεναν και τιποτα.
Απλα πεταχτηκες μετα απο λιγες σελιδες και ειπες αυτο

Και πριν απο μερικες σελιδες, αυτο
Φίλε,βλέπεις ότι δεν σου απαντώ γι αυτό μη μου απευθύνεσαι σε παρακαλώ.
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Απο σποντες κι ανυποστατα υποννοουμενα καλα τα πας, στην ουσια ομως καπου το χανεις.

Βλέπεις σε αυτά να συμβουλεύω κανέναν;
Σε αντίθεση με σένα:
Εγω παλι απορω γιατι ασχολειστε με τον ΟΤΕ οταν σας ζηταει τετοιες τιμες και δεν πατε σε Nova που εχει τιμια πακετα πλεον.
Το θυμάσαι;

Ταδε εφη στην κατηγορια του Cosmote TV, οταν η Cosmote τον Ιουνιο ζητουσε 30αρια καταλογου ακατεβατα και τα παρουσιαζε σαν προσφορα.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ote-TV?p=1057930703&viewfull=1#post1057930703
Φιλτατε, αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου, καλο ειναι να μην το εκθετεις σε ασχετα θεματα.

ΥΓ: Να το θυμηθεις κι εσυ, μη τυχον κι εχουμε καμια αρνητικη εξελιξη με Nova και γινει μονοπωλιο ο ΟΤΕ. Πολυ κοντη μνημη εχεις.