Νέα για τη Nova

τοσο το ειχε εκτος ελλαδος,εχει ετοιμασει και σιτε.
50000 μινιμουμ να βλεπουν το ματς ειναι 100.000 για καθε παιχνιδι μιον εφορια.

Αυτο το νημα θα πρεπει να μετονομαστει σε
Οτι κατεβαζει η κουτρα μας για νοβα και ειμαι λιαν επιεικης ενεκα καυσωνα

Ακόμα και 50.000 να βλέπουν (έχω μεγάλες αμφιβολίες), βγαίνει 1,5 εκ. ευρώ για όλα τα εντός έδρας κάθε σεζόν (15*100.000).

Που δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που εισπράττει τώρα.

Λογικά μπορεί να βρει συμφωνία με συνδρομητικό για 3-4 εκ/χρόνο, για αυτό και θεωρώ απίθανο να ακολουθήσει αυτό τον τρόπο μετάδοσης.

Εκτός Ελλάδας μπορεί να τον κρατήσει αυτό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα δικαιώματα εντός.

Αυτο το νημα θα πρεπει να μετονομαστει σε
Οτι κατεβαζει η κουτρα μας για νοβα και ειμαι λιαν επιεικης ενεκα καυσωνα

Όλα όσα γράφονται έχουν σχέση με τις εξελίξεις στην Nova τόσο στο κομμάτι του προγράμματος όσο και στις επιλογές με την super league. Όλα τα παραπάνω απο την στιγμή που αποτελούν νέες κινήσεις απο την μεριά του συνδρομητικού καναλιού ειναι φυσικό και επόμενο να γράφονται σε αυτό το νήμα.

Ακόμα και 50.000 να βλέπουν (έχω μεγάλες αμφιβολίες), βγαίνει 1,5 εκ. ευρώ για όλα τα εντός έδρας κάθε σεζόν (15*100.000).

Που δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που εισπράττει τώρα.

Λογικά μπορεί να βρει συμφωνία με συνδρομητικό για 3-4 εκ/χρόνο, για αυτό και θεωρώ απίθανο να ακολουθήσει αυτό τον τρόπο μετάδοσης.

Εκτός Ελλάδας μπορεί να τον κρατήσει αυτό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα δικαιώματα εντός.

εχεις δικιο με τα 3-4.ισως το δοκιμασει στην αρχη.εγω προσωπικα ανανεωσα με την προυποθεση να βλεπω τον παοκ.αλλα δεν μου το ειπανε στην ανανεωση.
η nova εχει χασει πολυ περιεχομενο και ισως απο μονη της επρεπε να προβει σε μιεωση.αφησε μπασκετ ελληνικο και ελληνικο βολευ και εχασε και παοκ ποδοσφαιρο.αλλα που να μειωσει τιμες απο μονη της.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

τοσο το ειχε εκτος ελλαδος,εχει ετοιμασει και σιτε.
50000 μινιμουμ να βλεπουν το ματς ειναι 100.000 για καθε παιχνιδι μιον εφορια.
Αυτο μου θυμιζει την παπατζα που ειχε πεταξει η Αεκ και βγαιναν ολοι και κανανε υπολογισμους...
Εκτος απο την εφορια, δεν υπαρχει και κοστος παραγωγης? Εκτος κι αν το βλεπουμε μονοκαμερο σε 480p .

φυσικα και εχει κοστος να μεταδωθουν αλλα δεν ξερω αν εχεις παρακουλουθησει,ο Παοκ εχει ηδη ετοιμο υλικο και τραβαει κανονικα παιχνιδια,οπως στην προετοιμασια και προπονησεις οπου ανεβαζει βιντεο με αναλυση 1080p.
Ο Παοκ κατι παραπανω θα γνωριζει και γιαυτο δεν εχει κλεισει ακομα συμφωνια.13 μερες πριν ξεκινησει ομως το πρωταθλημα θα επρεπε να κατασταλαξει και να ενημερωσει τους φιλαθλους του.

Αν ηταν ετσι και ο Ολυμπιακος θα το εκανε αυτο και ο Παο και η Αεκ, δεν ειναι οτι ξερει περισσοτερα ο Παοκ. Μην κανετε μπακαλιστικους υπολογισμους . Δεν ειναι ολα τρεις το λαδι τρεις το ξυδι.

Τι παιχνίδια έχει κάνει παραγωγή ο παοκ; άλλο προπονήσεις, φιλικα με μια δύο κάμερες, παρακαμερες και αλλο μια κανονική παραγωγή.

Παοκ-Ολυμπικ Ντονετς το μετεδιδε στο εξωτερικο,με Αγιαξ,με Δοξα Δραμας.Γενικα πολλα.εχει μια τεχνογνωσια αλλα οχι ενος καναλιου.σε λιγες μερες θα φανουν οι προθεεσεις.

Επειδη εχουμε ακουσει διαφορα ανα τακτα χρονικα διαστηματα ,με απειλες αποχωρησης απο την κεντρικη διαχειρηση
εως την ιδρυση ιδιοκτητου καναλιου απο ομαδες και εχουμε διαπιστωση την καταληξη αυτων των σχεδιων
Γενικα ισχυει το οτι οποιος βγαινει απτο μανδρι,τον τρωνε οι λυκοι,οποτε κρατα πολυ μικρο καλαθι

στο μπασκετ παντως τον ολυμπιακο και την αεκ δεν τους εφαγε ο λυκος

Αλλο το μπασκετ , αλλο το βολει και αλλο το ποδοσφαιρο. Ο Οτε δεν δινει τοσα λεφτα, περιμενει να σκασει η φουσκα και να τα παρει ολα σε χαμηλες τιμες.

Αλλο η σουπερλιγκα,αλλα τα μεγεθη,αλλες οι διαφημησεις και η αποδοχη του ποδοσφαιρικου πρωταθληματος

Και αυτά απλά τα μετέδιδε στο εξωτερικό δεν έκανε ο παοκ την παραγωγή Αλλά ο ΟΤΕ. Έτσι όπως λέτε με pay per view και δικο του κανάλι αρχικά σκέφτηκε ότι δεν θα τα παίρνει χοντρά από τα επαγγελματικά όπως κάνει τώρα η Νόβα και ο ΟΤΕ. Άρα όχι παραπάνω δεν θα πάρει από ότι του δίνει η Νόβα αλλα θα μπει μέσα με τα τσαρούχια.
Κερδισμένος θα είναι μόνο αν βρει άλλο κανάλι να πάρει τα δικαιώματα.

Kataras (δεν μπορώ να κάνω quote το σωστό post για κάποιο λόγο), ισχύει αυτό που λες για τις ομάδες που φεύγουν από κεντρική διαχείριση.

Αν δούμε στα σχετικά μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μόνο η Benfica έχει φτιάξει δικό της κανάλι.

Και από ότι είδαμε, τα δικαιώματα στο εξωτερικό πλέον τα δίνει και αυτή μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το βλέπουμε στην συμφωνία με την Cosmote αλλά και με μία ματιά στο liveonsat.

διάβασα στο sport24 στον mediarxi ότι η Νόβα είναι κοντά στο να κλείσει την τσαμπιονσιπ!!μακάρι να γίνει!!θα είναι σπουδαία κίνηση και με ηχηρό μήνυμα για premier league που λήγει το καλοκαίρι στον οτε!!!οι πιο ψαγμένοι τι λέτε??

φοβερο πρωταθλημα,το παρακολουθω μεσω δορυφορου απο ξενα καναλια...καλη κινηση,αρκει να τα δειχνει και σε καλη εικονα γιατι το τσελσι αρσεναλ ηταν πολυ αθλια εικονα.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

φοβερο πρωταθλημα,το παρακολουθω μεσω δορυφορου απο ξενα καναλια...καλη κινηση,αρκει να τα δειχνει και σε καλη εικονα γιατι το τσελσι αρσεναλ ηταν πολυ αθλια εικονα.

εμ οταν αγοραζεις την SD version αυτη την εικονα θα βλεπεις...

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

εμ οταν αγοραζεις την SD version αυτη την εικονα θα βλεπεις...

ισχυει οτι αγορασε τα δικαιωματα της SD Version?δεν νομιζω να υπαρχει τετοια δυνατοτητα...