Νέα για τη Nova

μακαρι να θελει να απαλλαγεί απο την superleague για να ενισχυθει σε αλλους τομεις αν και δε μας εχει δειξει κατι τετοιο.
αποτι φενεται δεν υπαρχει χρημα ουτε να διατηρηση αυτα που εχει , οχι να ενισχυθει.
Μάλλον αυτό θέλει, να απαλλαγεί αλλά Δεν μπορεί. Το κατάλαβαν στη superleague και προτάσσουν το συμβόλαιο που έχουν.

παντως υπαρχουν και καναλια ντοκ η σινεμα που μπορει να προσθεσει χωρις την διαδικασια διαγωνισμου. νομιζω πως ειναι η ωρα να το κανει για να ενισχυθει σε αλλους τομεις καθως στον αθλητικο εχει πατωσει και δεν υπαρχει κατι να προσθεσει καθως τα εκλεισε ολα ο οτε:guitarist:.
Μια καλη προσθηκη θα ηταν το Discovery Science, το οποιο ειναι εξαιρετικο.
Και καποιο καναλι σαν το Viasat History - αλλωστε, αυτα τα πακετα μια χαρα πουλανε.

της discovery θα επρεπε να ηταν ηδη ολα! και της history (ειδικα αυτα επειδη δεν τα εχει ο οτε)

άποψη μου είναι ότι η Νόβα πρέπει να κρατήσει την σούπερ λιγκ και όταν τελειώσει το συμβόλαιο να κάνει προσφορά με λιγότερα για κεντρική διαχείριση αν θέλουν να υπάρχει κεντρική διαχείριση!!!διαφορετικά να χτυπήσει 2 μεγάλες ομάδες και το καλοκαίρι του 18 που λήγουν τα ξένα πρωταθλήματα στον ΟΤΕ να χτυπήσει αγγλικό με κάποιο ακόμα!!θα δυναμώσει πολύ και θα αυξήσει τους πελάτες!!μέχρι να φτάσουμε εκεί δεν ξέρω κατά πόσο θα ηταν εφικτό να έφτιαχνε φέτος ένα κανάλι 4κ!!με συνδυαστικό περιεχόμενο!!και αυτή θα ήταν μία δυνατή κίνηση!!

4κ καναλι δεν νομίζω να δούμε στην Eλλάδα πριν το 2080
Eδώ δεν έχουμε σωστό hd ακόμα

ε τωρα σε αυτο εισαι λιγο αδικος. στην νοβα η ποιοτητα των καναλιων (ασχετα με το περιεχομενο τους) ειναι κατα τη γνωμη μου αρκετα καλη.

Καλή ιδέα το 4κ αλλά το υποστηρίζουν οι δεκτές της; η έστω οι καινούργιοι;

Βρε εδώ ο 865 έχει να δει αναβάθμιση μια δεκαετία και περιμένετε 4Κ

Sent from my iPhone using Tapatalk

το πιο τελειο ειναι που αμα θες Multiview σου λενε τραβα ψαξε δεκτη και αν βρεις στο εργοποιουμε. αντι να εχουν ετοιμο στοκ και να σε παρακαλανε να παρεις αυτην την εξτρα υπηρεσια.

μαλλον επιτηδες τα κανουν. δεν εξηγειται αλλιως συτο το τρολαρισμα

αυτό που χρειάζεται η nova είναι χρήμα αν το βρει ίσως αλλάξουν τα πράγματα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τρύπιος κουμπαράς για τους επενδυτές η nova αυτή την στιγμή. Ίσως και όλο το θέμα με την sl ξεκίνησε λόγο κόστους δικαιωμάτων. Πολλά τα λεφτά .

4κ update στον 865 όνειρα. Μόλις την κάνουμε για αλλού τότε θα γίνουν όλα

Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Τρύπιος κουμπαράς για τους επενδυτές η nova αυτή την στιγμή. Ίσως και όλο το θέμα με την sl ξεκίνησε λόγο κόστους δικαιωμάτων. Πολλά τα λεφτά .

4κ update στον 865 όνειρα. Μόλις την κάνουμε για αλλού τότε θα γίνουν όλα

Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιός να επενδύσει βρε παιδιά στο καθεστώς που είναι η nova αυτή τη στιγμή; Εγώ πιό πολύ τη βλέπω να θέλει να διώξει τα μεγάλα κόστη καί να το γυρνάει σε on demand όπως οι άλλοι.

Τελευταία ενημέρωση 04/08/2017, 19:12

Στις χθεσινές τους δηλώσεις οι ομάδες, μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, έκαναν λόγο για τήρηση του συμβολαίου που είναι σε ισχύ με την Nova. Σήμερα, στο πλαίσιο αυτό απέστειλαν εξώδικο στο συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό με το οποίο ζητούν τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί στις 28 Ιουλίου, επισημαίνοντας τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εμμέσως πλην σαφώς αποτελεί μια κίνηση η οποία θα μπορούσε να προβλεφθεί όταν οι επικεφαλής των ομάδων της Λίγκας εξέφραζαν την ελπίδα τους για επιθυμία τήρησης του τρέχοντος συμβολαίου και από την πλευρά της Nova. Επί της ουσίας προσπαθούν να πιέσουν το κανάλι για την καταβολή των χρημάτων ίσως και για να διαπιστώσουν και τις προθέσεις του.

Από την Nova δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση για το εξώδικο που έλαβαν.

[FONT=.SF UI Text][FONT=.SFUIText]ΠΗΓΗ[/FONT][/FONT]

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Εγω παλι πιστευω, οτι αν η Nova απεμπλακει απο την Super League τοτε ισως εχει πιθανοτητες να τα παει καλυτερα - οπως η Cosmote TV.

Αν μεινουν 10 καναλια στο πακετο, σαφως και θα υπαρχει διεξοδος για αποδεσμευση, ομως δεν μιλαμε για αυτη την περιπτωση.
Τα καναλια θα μεινουν ως εχουν, το περιεχομενο δυναται να διαφοροποιηθειι.
Δεσμευση ως προς το περιεχομενο δεν υπαρχει, ποτε δεν υπηρξε και καμια δορυφορικη πλατφορμα δεν δεσμευεται σε τετοιο βαθμο.
Αν πιστευεις οτι θα βρεις ακρη, τοτε καλη τυχη.

ΥΓ: Σιγα σιγα αρχιζει και μπαινει Τειρεσιας στις εταιριες, οποτε το νου σας.
http://www.kathimerini.gr/919377/ar...toys-asynepeis-pelates-ths-kinhths-thlefwnias

Φίλε μου, αν δε δείξει superleague, από το μηνιάτικο του Σεπτέμβρη δε θα εισπράξει ούτε το 10%. Θα ξεκινήσει δικαστική διαδικασία σε 100-200k πελάτες, μεταξύ των οποίων σχεδόν ΟΛΑ τα επαγγελματικά συμβόλαια, ενώ δε θα εισπράττει ούτε ευρώ για μήνες; Η χρηματοροή θα πέσει στο μηδέν. Καμία τύχη δεν έχει, θα πτωχεύσει μέχρι να πεις κύμινο. Και φυσικά αυτό το ξέρουν και οι ομάδες γι' αυτό δε πέρασε ο "εκβιασμός" για μείωση 18% και αλλαγές όπως γουστάρει η Nova. Η Nova αν έχει τα κότσια, ας πληρώσει στην Superleague τις ρήτρες και ας αποσυρθεί.
Όσο για τον "τειρεσία" των εταιρειών κινητής, καλά θα κάνουμε όλοι να ζητήσουμε απαγόρευση κοινοποίησης των στοιχείων μας σε άλλες εταιρείες, όπως και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε. Μάγκεψαν τώρα και τα καρτέλ, έλεος!

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Μικρή χώρα , χαμηλοι μισθοί για να έχουμε 2 πλατφόρμες ίσως.

Σωστό αυτό που λες αδερφέ, ωστόσο όμως μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ και η 1 πλατφόρμα να σημαίνει και 60ευρο μήνα...
Το μονοπώλιο ποτέ δεν ήταν καλό για την τσέπη του καταναλωτή. Τι να πω, μακάρι να κρατηθεί η νόβα στα πόδια της και να ορθοποδήσει!

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Σωστό αυτό που λες αδερφέ, ωστόσο όμως μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ και η 1 πλατφόρμα να σημαίνει και 60ευρο μήνα...
Το μονοπώλιο ποτέ δεν ήταν καλό για την τσέπη του καταναλωτή. Τι να πω, μακάρι να κρατηθεί η νόβα στα πόδια της και να ορθοποδήσει!
Και τώρα που πληρώνουμε 2 πλατφόρμες έρχεται λιγότερο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

22 ευρώ το full pack στον Οτε (και σε μερικούς 15 σε ειδικές περιπτώσεις)... ΝΑΙ έρχεται λιγότερο !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Φίλε μου, αν δε δείξει superleague, από το μηνιάτικο του Σεπτέμβρη δε θα εισπράξει ούτε το 10%. Θα ξεκινήσει δικαστική διαδικασία σε 100-200k πελάτες, μεταξύ των οποίων σχεδόν ΟΛΑ τα επαγγελματικά συμβόλαια, ενώ δε θα εισπράττει ούτε ευρώ για μήνες; Η χρηματοροή θα πέσει στο μηδέν. Καμία τύχη δεν έχει, θα πτωχεύσει μέχρι να πεις κύμινο. Και φυσικά αυτό το ξέρουν και οι ομάδες γι' αυτό δε πέρασε ο "εκβιασμός" για μείωση 18% και αλλαγές όπως γουστάρει η Nova. Η Nova αν έχει τα κότσια, ας πληρώσει στην Superleague τις ρήτρες και ας αποσυρθεί.
Όσο για τον "τειρεσία" των εταιρειών κινητής, καλά θα κάνουμε όλοι να ζητήσουμε απαγόρευση κοινοποίησης των στοιχείων μας σε άλλες εταιρείες, όπως και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε. Μάγκεψαν τώρα και τα καρτέλ, έλεος!
Σωστά.Προφανώς η nova θέλει να απεμπλακεί χωρίς να πληρώσει. Τα επόμενα 2 χρόνια πρέπει να δώσει 80+ εκατομμύρια στη superleague,θα αρχίσει να μην πληρώνει γιά να αναγκάσει τις ομάδες να καταγγείλουν τη σύμβαση έτσι ώστε να έρθουν σε συμβιβασμό και να γλιτώσει όσα μπορεί. Αν δε γίνει αυτό θα ζήσουμε εποχές Alpha Digital.