Νέα για τη Nova

36 τον χρόνο είναι τώρα και ζητάει μείωση στα 30 περίπου.

Το ερωηματικό για εμένα είναι ο ΠΑΟΚ που δεν δεσμεύεται πλέον από συμβόλαιο, αφού δεν υπέγραψε την ανανέωση μέχρι το 19 όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Μαζί με το κόστος παραγωγής φτάνει στα 40 και κάτι ψηλά. Με τον ΠΑΟΚ εκτός, που δικαιούται το 11% βάσει εμπορικότητας, μία μείωση 11-12% θα ήταν αποδεκτή. Αλλά η Nova θέλει -18% ΜΕ τον ΠΑΟΚ μέσα. Αν ο ΠΑΟΚ τελικά δεν μπει, φαντάζομαι θέλει ακόμα μεγαλύτερη μείωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Φίλε μου, αν δε δείξει superleague, από το μηνιάτικο του Σεπτέμβρη δε θα εισπράξει ούτε το 10%. Θα ξεκινήσει δικαστική διαδικασία σε 100-200k πελάτες, μεταξύ των οποίων σχεδόν ΟΛΑ τα επαγγελματικά συμβόλαια, ενώ δε θα εισπράττει ούτε ευρώ για μήνες; Η χρηματοροή θα πέσει στο μηδέν. Καμία τύχη δεν έχει, θα πτωχεύσει μέχρι να πεις κύμινο. Και φυσικά αυτό το ξέρουν και οι ομάδες γι' αυτό δε πέρασε ο "εκβιασμός" για μείωση 18% και αλλαγές όπως γουστάρει η Nova. Η Nova αν έχει τα κότσια, ας πληρώσει στην Superleague τις ρήτρες και ας αποσυρθεί.
Όσο για τον "τειρεσία" των εταιρειών κινητής, καλά θα κάνουμε όλοι να ζητήσουμε απαγόρευση κοινοποίησης των στοιχείων μας σε άλλες εταιρείες, όπως και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε. Μάγκεψαν τώρα και τα καρτέλ, έλεος!
Αναφερομαι μονο στα οικιακα πακετα, δεν μπορω να γνωριζω τι εχουν υπογραψει οι επαγγελματιες (που πληρωνουν χρυσαφι).
Απλα αυτο που θελω να πω ξεκαθαρα, ειναι οτι εγω προσωπικα δεν θα παρακινουσα κανεναν να αγνοησει την δεσμευση του ανεξαρτητα τι θα γινει με το περιεχομενο.
Γιατι στην τελικη, αν καποιος καταναλωτης δεν δικαιωθει και κληθει να πληρωσει, ποιος θα την αναλαβει την ευθυνη;

Καπως ετσι δεν την πατησαν και κατι αλλα κινηματα "δεν πληρωνω" π.χ. στα διοδια, και τωρα κλαινε με μαυρο δακρυ;

Εσυ αποκλειεις εντελως, Nova και Cosmote να συμφωνησουν να μην συνδεουν κανεναν καταναλωτη αν δεν ειναι εγγεγραμενος σε μια παρομοια πλατφορμα οπως την Τηλεγνους;
Δικαιωμα του καταναλωτη να εξαιρεθει απο τον Τειρεσια, οπως δικαιωμα και της εταιριας ειναι να συνδεει μονο τους φερεγγυους καταναλωτες.

Οποτε καλυτερα, ας κραταμε υπευθυνη καταναλωτικη σταση οταν υπογραφουμε/αγοραζουμε ενα προιον.

Ούτε εγώ παρακινώ κανέναν. Άλλωστε προσωπικά διέκοψα την Nova και έχω πλέον μόνο Cosmote TV, αν και συνδρομητής της πάρα πολλά χρόνια. Αυτό που λέω είναι η περιγραφή της λογικής. Αν η Nova δεν δείξει Superleague, δεκάδες ως εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές θα σταματήσουν να την πληρώνουν, αγνοώντας την ποινή πρόωρης διακοπής της σύμβασης. Και η Nova τότε θα έχει τεράστιο πρόβλημα πολύ πριν προλάβει να διεκδικήσει το οτιδήποτε στα δικαστήρια.

Έτσι κι αλλιώς αυτά είναι φανταστικά σενάρια. Η Nova θα κάνει πίσω και θα δείξει τη superleague με ότι ίσχυε πέρυσι, άντε και με μια μικρή μείωση που είχε γίνει ήδη αποδεκτή από τη Superleague (10% περίπου).

Έτσι κι αλλιώς αυτά είναι φανταστικά σενάρια. Η Nova θα κάνει πίσω και θα δείξει τη superleague με ότι ίσχυε πέρυσι, άντε και με μια μικρή μείωση που είχε γίνει ήδη αποδεκτή από τη Superleague (10% περίπου).
Αν δεν επιστραφούν οι ρήτρες οι περσινές δεν θα δεχτεί μείωση η superleague.τη Νova τη συμφέρει να κρατήσει τις ρήτρες κι ας μη γίνει μείωση 10%.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Καλα, για φετος δεν αλλαζει τιποτα, αυτο ειναι το μονο βεβαιο.
Η μειωση θα κλειδωσει θελουν δε θελουν οι ομαδες, διαφορετικα η Nova θα μπει σε ανυπερβλητους οικονομικους μπελαδες, κι οι ομαδες θα παρουν... ας μην πω τι :p

Τελευταία ενημέρωση 04/08/2017, 19:12

Στις χθεσινές τους δηλώσεις οι ομάδες, μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, έκαναν λόγο για τήρηση του συμβολαίου που είναι σε ισχύ με την Nova. Σήμερα, στο πλαίσιο αυτό απέστειλαν εξώδικο στο συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό με το οποίο ζητούν τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί στις 28 Ιουλίου, επισημαίνοντας τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εμμέσως πλην σαφώς αποτελεί μια κίνηση η οποία θα μπορούσε να προβλεφθεί όταν οι επικεφαλής των ομάδων της Λίγκας εξέφραζαν την ελπίδα τους για επιθυμία τήρησης του τρέχοντος συμβολαίου και από την πλευρά της Nova. Επί της ουσίας προσπαθούν να πιέσουν το κανάλι για την καταβολή των χρημάτων ίσως και για να διαπιστώσουν και τις προθέσεις του.

Από την Nova δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση για το εξώδικο που έλαβαν.

Σε δημοσιεύματα είναι υποχρεωτικό να προσθέτουμε ένα Link της πηγής αλλιώς το μήνυμα διαγράφετε. Ειναι η δεύτερη φορά που σου κάνω παρατήρηση, αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ να με ρωτήσεις , αν δεν ξέρεις πως γίνεται πάλι να με ρωτήσεις, την επόμενη φορά που τα μηνύματα σου θα ειναι με τον ίδιο τροπο γραμμένα θα διαγραφούν.

Last edited:
http://www.sport-fm.gr/article/podo...wgi-i-Nova-kai-oi-diaitites-aplirwtoi/3381521

Τελευταία ενημέρωση 05/08/2017, 10:22

Δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

Η κόντρα της Super League με τη Nova μαίνεται, με το συνεταιρισμό να στέλνει χθες εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι για την καθυστέρηση της καταβολής της πρώτης δόσης (έπρεπε να είχε κατατεθεί την περασμένη Δευτέρα). Στο κανάλι της Κάντζας, ωστόσο, δεν θορυβήθηκαν και φέρονται να ετοιμάζουν αγωγή με την οποία θα ζητούν τη μείωση του αντιτίμου των 33,6 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν. Έτσι είναι αμφίβολο αν η Nova θα καταβάλει όχι τη δόση των 6,5 εκατ. ευρώ μέσα στον Αύγουστο, αλλά έστω κι ένα μικρό μέρος της.

Μέσα σε όλα αυτά, η Super League πιέζεται πλέον και από τη FIFA να εξοφληθούν οι διαιτητές που παραμένουν για τέσσερις μήνες απλήρωτοι και τους οφείλεται συνολικά περίπου 1 εκατ. ευρώ! Ο συνεταιρισμός έχει εισπράξει 900.000 ευρώ από τη χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά από αυτό μόνο 250.000 ευρώ θα καταβληθεί στους διαιτητές. Η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του απεσταλμένου της FIFA, Μπιόρν Βασάλο και ο νέος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Περέιρα, επιμένουν στην ταχύτερη δυνατή εξόφληση των διαιτητών.

http://www.sport-fm.gr/article/podo...wgi-i-Nova-kai-oi-diaitites-aplirwtoi/3381521

Τελευταία ενημέρωση 05/08/2017, 10:22

Δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

Η κόντρα της Super League με τη Nova μαίνεται, με το συνεταιρισμό να στέλνει χθες εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι για την καθυστέρηση της καταβολής της πρώτης δόσης (έπρεπε να είχε κατατεθεί την περασμένη Δευτέρα). Στο κανάλι της Κάντζας, ωστόσο, δεν θορυβήθηκαν και φέρονται να ετοιμάζουν αγωγή με την οποία θα ζητούν τη μείωση του αντιτίμου των 33,6 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν. Έτσι είναι αμφίβολο αν η Nova θα καταβάλει όχι τη δόση των 6,5 εκατ. ευρώ μέσα στον Αύγουστο, αλλά έστω κι ένα μικρό μέρος της.

Μέσα σε όλα αυτά, η Super League πιέζεται πλέον και από τη FIFA να εξοφληθούν οι διαιτητές που παραμένουν για τέσσερις μήνες απλήρωτοι και τους οφείλεται συνολικά περίπου 1 εκατ. ευρώ! Ο συνεταιρισμός έχει εισπράξει 900.000 ευρώ από τη χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά από αυτό μόνο 250.000 ευρώ θα καταβληθεί στους διαιτητές. Η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του απεσταλμένου της FIFA, Μπιόρν Βασάλο και ο νέος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Περέιρα, επιμένουν στην ταχύτερη δυνατή εξόφληση των διαιτητών.

Εφόσον τελικά η Nova καταθέσει αγωγή, οι μεταδόσεις θα γίνουν κανονικά. Οι ομάδες δεν έχουν κανένα λόγο να απαγορεύσουν την είσοδο των συνεργείων της Nova στα γήπεδα καθώς οι ρήτρες είναι απαγορευτικές. Η υπερασπιστική τους γραμμή θα είναι ότι τηρούν κανονικά τους όρους της σύμβασης και το ίδιο περιμένουν και από τη Nova. Εάν λάβουμε υπόψη την ταχύτητα έκδοσης των δικαστικών αποφάσεων, η απόφαση προβλέπω να τελεσιδικήσει μετά το 2019.......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αναφερομαι μονο στα οικιακα πακετα, δεν μπορω να γνωριζω τι εχουν υπογραψει οι επαγγελματιες (που πληρωνουν χρυσαφι).
Απλα αυτο που θελω να πω ξεκαθαρα, ειναι οτι εγω προσωπικα δεν θα παρακινουσα κανεναν να αγνοησει την δεσμευση του ανεξαρτητα τι θα γινει με το περιεχομενο.
Γιατι στην τελικη, αν καποιος καταναλωτης δεν δικαιωθει και κληθει να πληρωσει, ποιος θα την αναλαβει την ευθυνη;

Καπως ετσι δεν την πατησαν και κατι αλλα κινηματα "δεν πληρωνω" π.χ. στα διοδια, και τωρα κλαινε με μαυρο δακρυ;

Εσυ αποκλειεις εντελως, Nova και Cosmote να συμφωνησουν να μην συνδεουν κανεναν καταναλωτη αν δεν ειναι εγγεγραμενος σε μια παρομοια πλατφορμα οπως την Τηλεγνους;
Δικαιωμα του καταναλωτη να εξαιρεθει απο τον Τειρεσια, οπως δικαιωμα και της εταιριας ειναι να συνδεει μονο τους φερεγγυους καταναλωτες.

Οποτε καλυτερα, ας κραταμε υπευθυνη καταναλωτικη σταση οταν υπογραφουμε/αγοραζουμε ενα προιον.

Εξαιρετικά ατυχής η σύγκριση εκείνων που "σήκωναν τις μπάρες" και έμπαιναν τζάμπα στον αυτοκινητόδρομο και των συνδρομητών που στο ενδεχόμενο η Nova να αθετήσει τη σύμβαση που έχει συνάψει και να σταματήσει τις μεταδόσεις της Super League που διαφημίζει ότι έχει μέχρι το 2019 (απίθανο έως αδύνατο να συμβεί κατά τη γνώμη μου), θα αποχωρήσουν και δεν θα πληρώσουν το τέλος αποδέσμευσης (προσοχή: όχι δεδουλευμένες υπηρεσίες) το οποίο έτσι και αλλιώς δεν τεκμηριώνεται για κάποιον που είναι πολλά χρόνια συνδρομητής (δηλαδή τα τέλη ενεργοποίησης, το πιάτο, η εγκατάσταση έχουν προ πολλού αποσβεσθεί) και απλά ανανέωσε εκμεταλλευόμενος μία προσφορά και φυσικά λαμβάνοντας υπόψη ότι θα βλέπει Super League μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.

Η ζημιά έχει γίνει ήδη. Είμαστε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πρώτες αγωνιστικές δεν βλέπω να μεταδίδονται τηλεοπτικά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ζημιά έχει γίνει ήδη. Είμαστε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πρώτες αγωνιστικές δεν βλέπω να μεταδίδονται τηλεοπτικά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ νομίζω ότι θα μεταδοθούν κανονικά (τουλάχιστον εκείνοι του τέως ΠΟΚ, για τον ΠΑΟΚ που δεν έχει υπογράψει δεν ξέρω τι θα γίνει).

ο Παοκ ειναι μεχρι και φετος στην κεντρικη διαχειριση.εγω πιστευω θα μταδωσει κανονικα τους αγωνες διοτι αν δεν το κανει θα εχει καταιγιδα καταγγελιας της συμβασης απο συνδρομητες της.

O ΠΑΟΚ ήταν στην κεντρική διαχείριση μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Όχι την καινούρια σεζόν.

Και εγώ συμφωνώ πως πλην ΠΑΟΚ (ενδεχομένως), τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα δείξει κανονικά.

Τουλάχιστον μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση ή μέχρι να υπάρξει μία συμφωνία ανάμεσα σε Nova,Super League, ΕΡΤ.

ο Παοκ και φετος θα τον δειξει η νοβα,ετοιμαζει το ΠΑΟΚ TV pay per view με 2 ευρω απο του χρονου,φετος ανηκει στην νοβα 100%.

Από του χρόνου το βλέπω άλλοι να είναι στον ΟΤΕ άλλοι στη νοβα άλλοι στην ερτ άλλοι μέσω ppv στο ίντερνετ. Γιολο

Ναι συμφωνώ και εγώ για του χρόνου.

Ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην Nova φέτος από που προκύπτει ?

pay per view με 2 ευρώ/αγώνα δεν υπάρχει περίπτωση γιατί τα έσοδα θα είναι ελάχιστα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σην κεντρική διαχείριση.
Άλλο αν, κατ´αρχάς, θέλει να υπάρχει συμφωνία με τη nova.
Άμα θέλει, υπογράφει και στο Ε με περιγραφή αγώνων από Πέτρο Κωστόπουλο και σχόλιο Μένιου Φουρθιώτη.

τελικα ο παοκ στα εντος ρα δειχνει η νοβα φετος η οχι?εγω νομιζα για του χρονου.2 ευρω το ειχε το ματς της ολιμπικ ντονετς για τους εκτος ελλαδας γιατι εντος το εδειχνε ο οτε.
ακουγεται οτι θα τα δειχνει μεσω ιντερνετ με 2 ευρω.

Αυτό που είπε ο jimitsis ισχύει, δηλαδή δεν έχει κάποιο συμβόλαιο.

Είναι διαφορετικό για τους εκτός Ελλάδας.

Ακόμα και pay per view να το κάνει(που το θεωρώ πολύ δύσκολο), η τιμή θα είναι πολύ μεγαλύτερη από 2 ευρώ.