100 εκατομμύρια πλανεμένοι ανά τον κόσμο έχουν netflix και δεν ξέρουν τι να δουν όταν τελειώσει η ταινία ή το επεισόδιο της σειράς που βλέπουν.:HTEHETH63:
Πάρα πολλές φορές σε nova και ote μετά από ζάπινγκ τα βράδια δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον και έβαλα ταινία στο netflix να δω.
Δεν εχω 4κ tv , αλλα μιλαμε για το ελληνικο netflix; Δυο φορες εβαλα συνδρομη και δυο φορες την εκοψα πανω στη βδομαδα. Δεν εχει τιποτα να δεις περα απο καποιες σειρες που δεν εχουν και υποτιτλους.Όχι και τόσοι πολλοί ειδικά για nova ή ote.
Το 4Κ και το ondemand του netflix είναι must buy λόγοι, δοκίμασε το και θα δεις.
.... αλλα μιλαμε για το ελληνικο netflix; .... Δεν εχει τιποτα να δεις περα απο καποιες σειρες που δεν εχουν και υποτιτλους.
Η αδερφη μου καποτε εδινε 10 για nova startpack + nova cinema 1 και τωρα χτυπαει το κεφαλι της που το εκοψε.
nova 10 vs netflix 10 σημειωσατε 1.
γιατι δεν τα εχει;
Ανανεωσε καποιος που εχει το πακετο των φιλαθλων και με ποσα χρηματα;[ Προχθες μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να μιλησω με εκπροσωπο της ΝΟΒΑ για να ανανεωσω το πακετο των φιλαθλων και μου ειπε οτι τα χρηματα ειναι 333 ευρω. Νομιζω οτι ειναι πολλα για το σπορ πακετο. Μηπως γνωριζει καποιος απο που να παρω πιο καλη προσφορα? Με αυτα τα χρηματα δεν ανανεωνω και παω προς ΟΤΕ!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.