Νέα για τη Nova

Το έχω ήδη, μέχρι 14 Σεπτεμβρίου δοκιμαστικά.
Από εικόνα το ξαναέγραψα ότι είναι σπεσιαλ. Από περιεχόμενο περίμενα πολύ περισσότερο.

100 εκατομμύρια πλανεμένοι ανά τον κόσμο έχουν netflix και δεν ξέρουν τι να δουν όταν τελειώσει η ταινία ή το επεισόδιο της σειράς που βλέπουν.:HTEHETH63:
Πάρα πολλές φορές σε nova και ote μετά από ζάπινγκ τα βράδια δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον και έβαλα ταινία στο netflix να δω.

πόσες φορές εγώ και η γυναίκα μου κολλήσαμε στο netflix; τίποτα ενδιαφέρον την ΝΟΒΑ και μας "ξελάσπωσε" το netflix, πάντα βρίσκουμε να δούμε κάτι. Αξίξει την αξία του, ειδικά αν "σπάει". Βλέπουμε βέβαια περισσότερο σειρές και όχι ταινίες που είναι παλιές.
Φεβρουάριο πάει διακοπή το ΝΟΒΑ 3play και γίνεται 2play+vdsl. Ούτως ή άλλως τους 2-3 ενδιαφέροντες ελληνικούς αγώνες θα τους δω σε φιλικό σπίτι όπως και champions league της cosmote. Είναι πολλά τα λεφτά αν δεν κάνεις "απόσβεση".

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Όχι και τόσοι πολλοί ειδικά για nova ή ote.
Το 4Κ και το ondemand του netflix είναι must buy λόγοι, δοκίμασε το και θα δεις.
Δεν εχω 4κ tv , αλλα μιλαμε για το ελληνικο netflix; Δυο φορες εβαλα συνδρομη και δυο φορες την εκοψα πανω στη βδομαδα. Δεν εχει τιποτα να δεις περα απο καποιες σειρες που δεν εχουν και υποτιτλους.
Η αδερφη μου καποτε εδινε 10 για nova startpack + nova cinema 1 και τωρα χτυπαει το κεφαλι της που το εκοψε.

nova 10 vs netflix 10 σημειωσατε 1.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

.... αλλα μιλαμε για το ελληνικο netflix; .... Δεν εχει τιποτα να δεις περα απο καποιες σειρες που δεν εχουν και υποτιτλους.
Η αδερφη μου καποτε εδινε 10 για nova startpack + nova cinema 1 και τωρα χτυπαει το κεφαλι της που το εκοψε.

nova 10 vs netflix 10 σημειωσατε 1.

Πριν πόσο καιρό μπήκες; τουλάχιστον στο ελληνικό έχει αλλάξει πιστεύω αρκετά το πράγμα. Ολες οι σειρές που παρακολουθώ εγώ μέχρι στιγμής έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Εδώ μπορείς να βλέπεις την πρόοδρο της υποτίτλισης στο νετφλιξ http://gr.ign.com/netflix/37837/feature/updated-odegos-oi-upotitlismenes-kai-metaglottismenes-seires

Εμάς μας κάλυψε μέχρι στιγμής για τα λεφτά του, μακάρι κάποια στιγμή να βάλει επιπλέον υλικό. Αυτό το ελπίζω γιατί άκουσα ότι θα κάνει επενδύσεις για υλικό γύρω στα 7 δις !!!!

http://www.insomnia.gr/_/articles/h...λάρια-από-το-netflix-το-2018-για-την-π-r14728

Last edited:
Εκοψα την τελευταια συνδρομη πριν δυο εβδομαδες... Ειδα δυο ντοκυμαντερ και το the night of the living dead και δεν ασχοληθηκα ξανα...
Ασχετα με την λιστα που εβαλες, οτι με ενδιεφερε να δω δεν ειχε ελληνικου υποτιτλους. Οποτε ειχα δυο επιλογες. Ή να κοψω την συνδρομη ή να τα βλεπω σε συνδιασμο με αγγλικους υποτιτλους. Αυτο δεν αξιζει τα 10 μου, ακομη.

Φυσικά! αφού δεν σε καλύπτει, ο καθένας το βλέπει με το συμφέρον του. Εμας μας κάλυψε πάντως και θα συνεχίσουμε.
Η ΝΟΒΑ πάντως κάνει "κοιλιά" τελευταία. Όταν μένεις συχνά στο σπίτι, λόγω οικονομικών στενοτήτων, έχεις "πήξει" στις επαναλήψεις. Φαίνεται μια "φτώχεια" του περιεχομένου σε σχέση με παλιότερα, ευτυχώς που υπάρχει και το Nova ondemand και καλύπτεται λίγο το θέμα.

Last edited:
Επίσης , η wind (αν γίνει συμφωνία τελικά) θα δείχνει την ΝΟΒΑ μέσω πακέτου IPTV . Το πακέτο μάλιστα θα το δίνει και σε μη πελάτες της σε στυλ Netflix. Έτσι όμως δεν θα χάσει η ΝΟΒΑ; αν αγοράζουν και τα κανάλια της μέσω wind; μάλλον θα πρέπει να είναι πιο ακριβό! Άντε να δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

"Η Wind δεν θα πουλάει μόνον στους πελάτες της, δηλαδή σε όσους προσφέρει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Θα διαθέτει αποδεσμοποιημένη την υπηρεσία σε όποιον ενδιαφέρεται, όπως ακριβώς ισχύει με τις υπηρεσίες OTE TV και Nova. Στην πράξη θα ακολουθήσει ένα μοντέλο ανάπτυξης ανάλογο με εκείνο της Netflix (ΟΤΤ player) και προφανώς η συμφωνία με τη Forthnet δεν θα είναι η μοναδική που θα επιδιώξει η επιχείρηση. Tο βασικό σετ προσφερόμενων υπηρεσιών αναμένεται να κλείσει μέσα στους επόμενους μήνες, με στόχο μέχρι τα Xριστούγεννα η εταιρεία να είναι σε θέση να προσφέρει πολλαπλά πακέτα στους πελάτες της."

πηγή : http://www.kathimerini.gr/924964/ar...---forthnet-gia-diadiktyakh-metadosh-ths-nova

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η nova δεν το έκανε αυτό, μόνη της. Είχε πάντα μικρό δίκτυο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο ote βγάζει από το πακέτο του τα κανάλια του ομίλου Discovery. Για οικονομικούς λόγους. Λέτε να γίνει το ίδιο και με την Nova; Ξέρουμε πότε τελειώνει η σύμβαση που έχουν;

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

''Και η Vodafone συζητάει με Nova''

Διευρύνεται ο κύκλος των συζητήσεων γύρω από τη Nova με άξονα το τηλεοπτικό περιεχόμενο. Εκτός από τη WIND που θέλει να μπει στην αγορά και η Vodafone, η οποία ήδη διαθέτει την υπηρεσία Vodafone TV, έχει συζητήσεις με τη Forthnet για την απόκτηση τηλεοπτικού θεάματος από την πλατφόρμα της Nova.

Πηγή: http://www.typologies.gr/ke-i-vodafone-syzitai-me-nova/

Αν θυμάμαι καλα πριν απο κάποια χρονια η on telecoms δεν έδειχνε τα αθλητικά κανάλια της nova?

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

η On telecoms ηταν πρωτοπορος στο IP TV με replay tv για ολα τα ελληνικα ελευθερα καναλια και δυνατοτητα θεασης ολου του πακετου NOVA στη τιμη full nova συνδρομης τοτε (λιγο ασυμφορο γιατι δεν ειχε ολα τα δορυφορικα) . Δυστυχως ναυαγησε απο τις συγκαιριες και τον ανταγωνισμο (τα καναλια απαγορεψαν το replay Tv )

Ανανεωσε καποιος που εχει το πακετο των φιλαθλων και με ποσα χρηματα;[ Προχθες μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να μιλησω με εκπροσωπο της ΝΟΒΑ για να ανανεωσω το πακετο των φιλαθλων και μου ειπε οτι τα χρηματα ειναι 333 ευρω. Νομιζω οτι ειναι πολλα για το σπορ πακετο. Μηπως γνωριζει καποιος απο που να παρω πιο καλη προσφορα? Με αυτα τα χρηματα δεν ανανεωνω και παω προς ΟΤΕ!!!