Νέα για τη Nova

Η ανακοίνωση της Vodafone

Aγώνες Super League, EuroLeague και άλλα συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα στο Vodafone TV

Συμφωνία με τη Forthnet για τη διανομή αθλητικού περιεχομένου των καναλιών Novasports

H Vodafone Ελλάδας ενισχύει το περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας Vodafone TV, καθώς ενσωματώνει στο πρόγραμμα της πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με όλα τα κανάλια Novasports.

Συγκεκριμένα, έπειτα από εμπορική συμφωνία της Vodafone Ελλάδας με την Forthnet, η IPTV πλατφόρμα της Vodafone θα συμπεριλάβει όλο το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρεται από τα επτά κανάλια Novasports, στο οποίο περιλαμβάνονται το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Έτσι, η Vodafone προχωρά στην εμπορική διάθεση ενός νέου τηλεοπτικού πακέτου, του Vodafone TV Sports+ το οποίο καλύπτει το σύνολο των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας που θα περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, ποδόσφαιρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, αλλά και πολλών ακόμη αθλημάτων μέσα από τα επτά κανάλια Novasports.

«Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».

Η Vodafone Ελλάδας επενδύει σε ψηφιακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας με ένα επενδυτικό πλάνο 500 εκατ. ευρώ έως το 2020. Υλοποιώντας με επιτυχία τη στρατηγική της για την παροχή συνολικών λύσεων επικοινωνίας, η Vodafone πραγματοποιεί την πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα.

Η διάθεση αθλητικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας από το Vodafone TV θα υποστηριχθεί από το επενδυτικό σχέδιο της Vodafone για την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών που έχει ήδη ξεκινήσει.

https://digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/20454-agones-super-league-euroleague-kai-alla-synarpastika-athlitika-gegonota-sto-vodafone-tv

Αν δεν πάρει κινητή απλά θα δει να φεύγουν και άλλοι συνδρομητές προς άλλες εταιρείες.

Ξέρουμε τιμές και πότε θα ξεκινήσει η διάθεση στις πλατφόρμες;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν πάρει κινητή απλά θα δει να φεύγουν και άλλοι συνδρομητές προς άλλες εταιρείες.

Με τι λεφτά θα το κάνει ;

Δυστυχώς οι συνθήκες στην Ελληνική αγορά, ο "ανταγωνισμός", οι φόροι, τα πολλά ανελαστικά έξοδα και το ασαφές ρυθμιστικό πλαίσιο δεν επιτρέπουν MVNOs στην Ελλάδα, ειδικά όταν αυτοί έχουν άδειες τσέπες.

Είδες και η CYTA που το ξεκίνησε απλά πέταξε τα λεφτά της προσθέτοντας ακόμα ένα liability και πιθανότατα οδεύει προς πώληση.

Ξέρουμε τιμές και πότε θα ξεκινήσει η διάθεση στις πλατφόρμες;;;

Στην Vodafone λογικά δεν θα αργήσει
H Wind θα είναι έτοιμη πρός το τέλος του χρόνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

Έμεινε η μοναδική εταιρεία χωρίς δικιά της iptv. Όλες οι άλλες έχουν.

Καλησπέρα σε ολους η IPTV πλατφόρμα της Vodafone θα συμπεριλάβει όλο το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρεται από τα επτά κανάλια Novasports . Πολυ καλό θα ειναι οταν γίνει. Να κάνω μια ερώτηση. Εδω στην επαρχια δεν εχει δίκτυο Forthnet για σταθερή και ιντερνετ. Με ποιο τρόπο η Vodafone θα μάς δώσει το IPTV περιεχόμενο ?

Μέσα από το δίκτυο της. Θα πρέπει να έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ στην Vodafone. Μένει να δούμε τι θα γίνει με την wind. Θα το δώσει μέσω του δικτύου της ή και σε όποιο δίκτυο ανήκεις.

Εγώ πιστεύω ότι είναι καλή κίνηση αυτή και σκεφτείτε ότι το καλοκαίρι που θα μας έρθει λήγουν αρκετά συμβόλαια πρωταθληματων στην cosmote με μεγαλύτερο το champions league europa league. Σίγουρα κάποιο από αυτά θα αλλάξει στέγη με τη βοήθεια Vodafone wind.

Εμένα πάλι, γιατί με πιάνει θλίψη με όλα αυτά που διαβάζω? (θλίψη για τη Nova, βέβαια...)

Εμένα πάλι, γιατί με πιάνει θλίψη με όλα αυτά που διαβάζω? (θλίψη για τη Nova, βέβαια...)
Γιατί θλίψη; Θα συνεχίσει να είναι δορυφορικός πάροχος περιεχομένου και με δύο πανίσχυρους συμπαίχτες οπότε μάλλον τα καλύτερα έρχονται. Αν συνέχιζε όπως πήγαινε οδεύει ολοταχώς προς το φούντο... Γνώμη μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πλεονέκτημα όμως το nova 3play βλέπω να πάει περίπατο.

Στα doc το Vodafone TV παίζει να είναι καλύτερο...

Γιατί θλίψη; Θα συνεχίσει να είναι δορυφορικός πάροχος περιεχομένου και με δύο πανίσχυρους συμπαίχτες οπότε μάλλον τα καλύτερα έρχονται. Αν συνέχιζε όπως πήγαινε οδεύει ολοταχώς προς το φούντο... Γνώμη μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς! Θα έλεγα αρχίζουν τα προβλήματα για την Cosmote!!!

Η Νόβα θα δίνει μέσω δορυφόρου όμως πάλι που για μένα και Και λογικά και αρκετούς ακόμη μέτρα το δορυφορικό Γιατί δεν σε τρώει ταχύτητα από το ίντερνετ και το βασικό μπορείς να το πας και στο εξοχικό ή όπου αλλού θες και έχει πιάτο.
Και για το δικό μου το χωριό πχ μέτρα πολύ Για το δεν πιάνει και πολλά κανάλια είναι ορεινό. Η μόνη λύση για tv εκεί αν δεν θες 3 4 κανάλια είναι η δορυφορική