Νέα για τη Nova

και κρυστάλλινη εικόνα για παιχνιδια league cup!!μακάρι το καλοκαίρι να πάρει premier league και θα είναι μια χαρά!!

κατι μου λεει οτι εχουν συμφωνησει και για την κινητη μετα απο αυτη την συμφωνια που εκαναν ολοι μαζι αγαπημενοι.
απλα περιμενουν την cyta να ενσωματωθει σε εναν απο τους δυο και μετα την πλατφορμα κινητης της cyta να την "πασαρουν" στη forthnet.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

και κρυστάλλινη εικόνα για παιχνιδια league cup!!μακάρι το καλοκαίρι να πάρει premier league και θα είναι μια χαρά!!

Και γιατι να μην την πάρει; Πλέον εχει άλλους 2 συμμάχους.

εμένα κάτι μου λέει πως αργα η γρήγορα θα εξαγοραστεί από την vodafone...

παντως παγκοσμιως η βοντα το κομματι της συνδρομητικς τβ το εχει ατροφικο. αρα δεν ξερω κατα ποσο ενδιαφερεται για το κυριως ακριβο περιεχομενο της συνδρομητικης τβ και κατα ποσο της ειναι πιο βολικο απλα να συνεργαζεται με μια εταιρια (οπως η νοβα) που υποτειθεται ειναι ειδικη στο θεμα αυτο.

κανενα vodafone tv στις υπολοιπες χωρες δεν εχει εξελιχθει σε βαρβατο συνδομητικο πακετο. εχω την αισθηση οτι παντου λειτουργει απλα συμπληρωματικα στις υπηρεσιες τηλεφωνιας. το ιδιο βλεπω να γινεται και με την wind tv

ετσι οπως το βλεπω θα παραμεινει η forthnet ως παροχος τβ που θα π0ρομηθευει και τους αλλους και οι αλλοι θα της προμηθευουν υπηρεσιες τηλεφωνιας (ουτως η αλλως με τα nga ολοι θα ειναι μεταπωλητες των αλλων).

Μόλις πέτυχα την διαφήμιση του discovery
Λεει διαθεσιμότητα στη νοβα και την βονταφον, επικοινωνηστε με τον παροχο για διαθεσιμότητα.

Λέτε να μπουν?

Γιατί
ειπαν οτι θα μπουν επιπλέον κανάλια...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην τρέφεται αυταπάτες επειδή δωθηκαν τα novasports σε Vodafone και wind. Δεν πρόκειται να μπουν καινούργια κανάλια ούτε champions και europa. Εδώ ούτε spice cam στο ντέρμπι... Περικοπές παντού.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά παιδιά. Έγραψα από καφετέρια και έκανα λάθος. Τέτοιο παιχνίδι και είχε λίγο sky cam και ακόμα λιγότερο από τον τύπο πάνω στο πώς το λένε;;; Άλλαξε κάτι με την εταιρεία που κάνει τις μεταδόσεις;;; Δεν είχε και το κανάλι με τα στατιστικά...

Σωστά παιδιά. Έγραψα από καφετέρια και έκανα λάθος. Τέτοιο παιχνίδι και είχε λίγο sky cam και ακόμα λιγότερο από τον τύπο πάνω στο πώς το λένε;;; Άλλαξε κάτι με την εταιρεία που κάνει τις μεταδόσεις;;; Δεν είχε και το κανάλι με τα στατιστικά...

Αν παρατηρήσεις όλα τα γκολ στις εκτεταμενες φάσεις είχαν sky cam

Ξεκινάει η διάθεση του νέου δεκτή pvr 5001 αρχικά από τα κέντρα αντικατάστασης για τον 865. με 12μηνη δέσμευση 89,73 . χωρίς δέσμευση 130,05 . Εννοείτε οτι οποίος έχει multiview δε μπορεί να αντικαταστήσει τον παλιό με καινούριο

Μάλιστα... δώσαμε τόσα λεφτά τότε για να πάρουμε τον 865 (ειδικά εμείς που τον πήραμε μετά τον 831 χωρίς εκπτώσεις), μας παράτησαν εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς την πολυπόθητη αναβάθμιση και τώρα θέλουν άλλα 130 ευρώ αν θελήσουμε να τον αλλάξουμε. Nice...
Που θα πάει.. 1,5 μήνας συμβόλαιο έμεινε ακόμα.