Νέα για τη Nova

dingo's Avatar
dingo said:
Yesterday 22:19
Re: Νέα για τη Nova
Ξεκινάει η διάθεση του νέου δεκτή pvr 5001 αρχικά από τα κέντρα αντικατάστασης για τον 865. με 12μηνη δέσμευση 89,73 . χωρίς δέσμευση 130,05 . Εννοείτε οτι οποίος έχει multiview δε μπορεί να αντικαταστήσει τον παλιό με καινούριο
Γιατί οποίος έχει multiview δεν μπορεί να πάρει τον 5001???
 
Έχουμε πληροφορίες για τον 5001;;; Τι λέει σαν δέκτης;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Δηλαδή αν έχουμε multiview , γιατί δεν μπορούμε να το παρουμε?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
φαντάζομαι γιατί δεν μπορεί να υποστηρίξει την λειτουργία multiview. ίσως να μην έχει rf out ή κάτι τέτοιο.
προς το παρον δεν βλέπω κάτι στο επίσημο site της nova για να δω τεχνικά χαρακτηριστικά.
 
Απο μια κουβεντα δε μπορει να εξαχθει τίποτα. Να ειστε σιγουροι πως δε θα δωθει δεκτης στην αγορά ο οποιος να μην υποστηριζει το multiview. Απλά λιγη ψυχραιμια. Υπαρχουν πληροφοριες/φημες για τους νεους pvr, ωστόσο καντε λιγη υπομονη.
 
σίγουρα .. υποθέσεις κάνουμε... ακόμα δεν έχει ανέβει κάτι στο site της nova.
απλά επειδή ο φίλος πριν είπε και τιμές φαντάστηκα ότι θα ξέρει κάτι περισσότερο.
 
ευτυχως που βγηκε το νεο οτι ο οτε θα δωσει multiview 15/10 και δραστηριοποιηθηκαν. αλλιως....
 
να υποθεσω οτι ΑΝ τελικα γινει κατι τετοιο το κοστος ενοικιασης θα ειναι κλασεις χαμηλοτερο απο τον hotbird...
 
Καλά νέα αν όντως υπαρχουν σκεψεις για κατι τετοιο. Το κοστος ειναι το πρωτο φυσικά, επίσης θα γινει επιτελους εμπορικη εκμεταλευση δορυφορου Ελληνοκυπριακων δικαιωμάτων. Διαβάζουμε πως ο 39Ε εχει >16 χρονια ζωής ακόμη (2033+), ενώ στους 13B,C και Ε, το προσδόκιμο ζωής ειναι >15 χρονια (2021 για τους Β και Ε, και 2023 για τον C). Οποτε συντομα θα πρεπει να αρχισουν διαπραγματευσεις για την ανανεωση του στολου στις 13Ε. Οι γειτονες Φινλανδοι και βορια Σουηδια δυστυχως φαινεται να μενουν παλι εξω.. κατα τα αλλα σχετικα καλή καλυψη.
 
Εκτός και αν είναι νεα συχνότητα της Nova tv Βουλγαρίας (Kino Nova,*Nova Sport,*DIEMA,*Diema Family*,*Diema Sport της Nova Broadcasting Group)
Που ήδη εκπέμπει σε αλλη συχνότητα με άλλα κανάλια στον hellas sat 2.
 
αν γινει αυτο (μακαρι να γινει εγω απο τον Hellas Sat 2 το ελεγα) χαρα ολοι εμεις που εχουμε σε 80άρι πιατο 13 και 9 μοιρες μαζι χαχαχαχαχαχ. Ψαξτε να βρειτε κανενα πιατακι που ειναι αχρησιμοποιητο
 
Το να υπάρχει δορυφόρος ελληνικών συμφερόντων και τα τοπικά συνδρομητικά σχήματα να επιλέγουν άλλες τροχιακες θέσεις να εκπέμψουν τα πακέτα τους εμένα με τρελαίνει. Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση για να τους δώσω άδεια θα του υποχρέωνα να εκπέμψουν μόνο στις 39 μοίρες ανατολικά, με τις αντίστοιχες χρεώσεις που θα έδιναν και για τις 13μοιρες και για τις 9μοιρες έτσι ώστε να μην έχουν δικαιολογία οτι ο ελληνικός δορυφόρος ειναι πιο ασύμφορος οικονομικά.

Sorry για το :offtopic:
 
Κάπου μπερδεύεσαι. Ο Hellas sat 2 3 ανήκει στην arabsat.
Δεν βρίσκω διαφορά είτε πληρώνει ένας παροχος την eutelsat είτε την arabsat
 
Το να υπάρχει δορυφόρος ελληνικών συμφερόντων και τα τοπικά συνδρομητικά σχήματα να επιλέγουν άλλες τροχιακες θέσεις να εκπέμψουν τα πακέτα τους εμένα με τρελαίνει.
Νομίζω ότι o HellasSat είναι αραβικών συμφερόντων από το 2013. Μόνο η τροχιακή θέση ανήκει σε Ελλάδα-Κύπρο.
 
Μπορεί η Νοβα να τον χρησιμοποιεί για δικά της feeds σταματώντας από 3W 0,8W 7E 10E

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk