Νέα για τη Nova

Κατ εμέ κακώς δίνουν τόσο μικρό πακέτο έχοντας το 67% -μιλάω για τις τράπεζες- θα έπρεπε να δώσουν ποσοστό μεγαλύτερο του 50% ώστε η εταιρία που θα ενδιαφερθεί να αποκτήσει άμεσο έλεγχο και στο management. Το κλίμα βολεύει να την πάρουν Vf/Wind μιας και αμφότερες έχουν από ένα μικρό ποσοστό τουλάχιστον NGAN που θα βοηθήσει να προωθήσει τη κατάσταση. Ρεαλιστικά, η Vf (αν και οι πρακτικές της δεν μου αρέσουν) μπορεί να ''εισάγει'' χρήμα, να αποκτήσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά όπως και να βελτιώσει πάρα πολύ το τηλεοπτικό της προιόν.

Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, με 33%, εάν το ποσοστό αυτό -ή και μεγαλύτερο- πάει σε funds με τις τωρινές πρακτικές και χωρίς να έχει μπει σε κάποιο πρόγραμμα ανάπτυξης NGAN, απλά παίρνει μια παράταση για το επόμενο αδιέξοδο.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η συμφωνία με τη ZTE που ήταν για τα NGAN ναυάγησε.

Δεν είναι αδιάφορο το γεγονός όμως ότι η pcww ενδιαφέρεται να πάρει μια εταιρεία με τβ και μια άλλη με κινητή. Και με την μια μέσω της zte έχει συνομιλίες για δίκτυο εκτός εεττ. Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι στις δεσμευτικές....

Το ότι πουλάει τώρα το 33 δεν σημαίνει ότι μεθαύριο δεν μπορεί να δώσει το υπόλοιπο σε αυτόν που θα πάρει το 33. Επίσης υπήρχε λόγος που δεν πήγε πάνω από 32.9% λόγω δημόσιας πρότασης

Μου ειχαν στειλει μηνυμα στον αποκωδικοποιητη οτι θα εχω δωρεαν τα ολα novacimena για το μηνα Δεκεμβριο,μπηκα τωρα να δω αν εχουν ξεκλειδωσει αλλα τζιφος...
Το πακετο που εχω ειναι το start pack + novasports1 + novacinema1

Μου ειχαν στειλει μηνυμα στον αποκωδικοποιητη οτι θα εχω δωρεαν τα ολα novacimena για το μηνα Δεκεμβριο,μπηκα τωρα να δω αν εχουν ξεκλειδωσει αλλα τζιφος...
Το πακετο που εχω ειναι το start pack + novasports1 + novacinema1

Εχω το ιδιο πακετο και σε εμενα δουλευουν κανονικα. Παρε τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη

Και σε μένα τα βάλανε. Στο τέλος του μήνα θα χρειαστεί να τα διακόψουμε ή θα τα κόψουν μόνοι τους?

Εγώ πρόπερσι μάζεψα ένα σωρό ταινίες στον εγγραφέα από αυτή την προσφορά. Τελικά όμως είδα ότι δεν τις έβλεπα ποτέ, ακόμα έχω καμιά δεκαριά που δεν έχω δει. Είναι το καλύτερο τεστ για να δεις αν θέλεις να πληρώσεις novacinema ή όχι.