Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Ε, να λέμε την αλήθεια, οι νέες ταινίες δεν είναι τόσο καλές όσο παλιά...

Έχει χαλάσει αρκετά το πακέτο του cinema, πολλές επαναλήψεις κια προβολές με παλιές και παιγμένες ταινίες και από την ελεύθερη τηλεόραση. Μάλιστα δεν είναι καν διαμάντια για να πεις ότι τα βλέπεις ξανά και ξανά με ευχαρίστηση. Περισσότερο μπαλώματα.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Έχει χαλάσει αρκετά το πακέτο του cinema, πολλές επαναλήψεις κια προβολές με παλιές και παιγμένες ταινίες και από την ελεύθερη τηλεόραση. Μάλιστα δεν είναι καν διαμάντια για να πεις ότι τα βλέπεις ξανά και ξανά με ευχαρίστηση. Περισσότερο μπαλώματα.
Λογικό τα μισά στούντιο εχει η cosmote

send from my nexus 5 using Tapatalk

Όλα ανοιχτά για τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ

Ανοιχτό είναι ακόμα το θέμα των τηλεοπτικών για τη νέα χρονιά για την ΑΕΚ. Η NOVA έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία μαζί της και να δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια της, ωστόσο τελική συμφωνία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει η Ώρα. Στη διοίκηση δεν υπάρχει βιασύνη, θα εξετάσει όλες τις προτάσεις των τηλεοπτικών καναλιών που θα φτάσουν στα χέρια της και θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή οικονομικά.

aek365.com

Τελικά και ο ΠΑΟ μάλλον για ΝΟΒΑ. Καίγεται για έσοδα και κλείνει συμφωνία στα γρήγορα. Η οποία είναι καλύτερη από αυτήν με την συνάντηση που είχε με την cosmote;

"Σε προχωρημένες επαφές με ΝΟVA ο Παναθηναϊκός"
http://www.sdna.gr/podosfairo/super...e-proxorimenes-epafes-me-nova-o-panathinaikos

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο διαγωνισμός με στόχο την εύρεση στρατηγικού επενδυτή για την Forthnet.

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3279668/simera-oi-desmeutikes-prosfores-gia-ti-forthnet
Τελικά έχουμε κάποιον επενδυτή;;; Ή το καράβι πάει στα βράχια;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως για να μην έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση μία εβδομάδα μετά, κάτι δεν πάει καλά...

τι εννοεις?επισημη ειναι η ανακοινωση..

Στη Nova και για την σεζόν 2018-19 θα παραμείνουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι

Για τους πιθανούς επενδυτές λέω, όχι για τις ομάδες...