Βέβαια οι τυπολογίες δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα από όλα αυτά. (Το λεω γιατί πάντα πέφτουν μέσα)
Απορία... Αν γίνει χονδρέμπορας, θα μπορεί να αγοράσει και η cosmote TV;
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν είναι βιώσιμο το να μείνει ως έχει χωρίς να έχει μπει -ή να μπορεί να μπεί- στο παιχνίδι των επενδύσεων. Ο μοναδικός τρόπος ώστε να μετατραπεί σε μια βιώσιμη εταιρία είναι να αυξήσει τιμές, πράγμα που θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα, συνεπώς και θα οδηγήσει σε περεταίρω συρρίκνωση της συνδρομητικής βάσης.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, βρίσκεται στη δυσμενέστερη κατάσταση όλων. Το να μείνει ως έχει είναι η χειρότερη δυνατή λύση. Και αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποια αραβική εταιρία να ξεπλένει χρήμα στις ζημιές.
υπαρχει μια τοποθετηση σημερα στις τυπολογιες που αναφερει οτι οι τραπεζες δεν ακουν και πολυ καλη ιδεα αυτο που θελουν οι voda wind...
(επισης αναφερει αυτο που ειπα χθες πιο πανω οτι σε μια τετοια εξελιξη η cosmote tv θα τους μαζεψει ολους τους συνδρομητες pay tv, και εχει και μια λογικη οτι αν καποιος συνδρομητης φυγει απο νοβα θα επιλεξει comsmotetv και οχι τις Iptv των αλλων)
http://www.typologies.gr/echmes-460/
O καθενας λεει οτι του συμφερει. στην αμερικη λεει εχει 3 εταιριες αλλα ειναι και η κυπρος που εχει 5.
εγω βλεπω οτι απ ολα αυτα παλι ο οτε βγαινει κερδισμενος. στην κινητη εχει μαζεψει το 50% των συνδρομητων και οι αλλοι 2 το παλευουν (πρωτοι ξεκινησαν και τελευταιοι ειναι με τα ζορια)
Κάποιος που πάει στον ΟΤΕ δεν πάει για τις χαμηλές του τιμές, πάει ή για την ποιότητα των υπηρεσιών ή για το περιεχόμενο -εάν πρόκειται για tv. Εάν λοιπόν οι πελάτες της Forthnet είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών τους, κάτι παρόμοιο θα βρούν στη Vodafone εάν όχι και λίγο καλύτερο. Η wind είναι budget πάροχος, δεν την βάζω στην εξίσωση. Η ροή προς τον ΟΤΕ δεν νομίζω να διαφοροποιηθεί σημαντικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.