Νέα για τη Nova

Βέβαια οι τυπολογίες δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα από όλα αυτά. (Το λεω γιατί πάντα πέφτουν μέσα)

εγω πιστευω πως αν την παρουν vodafone-wind δεν νομιζω οτι θα πειραξουν το δορυφορικο κομματι.θα ειναι τραγικο λαθος διοτι θα χασουν πανω απο τους μισους συνδρομητες που εχει η νοβα.στο δορυφορο τα καναλια ειναι hd ενω στο ιντερνετ ειναι sd και μαλιστα η εικονα ειναι ενα ματσο χαλια.ασε που οι ταχυτητες δεν ειναι ακομα για iptv.και να σε αναγκασουν να βαλεις vdsl για να εχεις την υπηρεσια παλι με τις τιμες που παιζουν λιγοι θα το κανουν.το καλυτερο βεβαια ειναι να παρει την ετερεια ουδετερος και να κανει μονο λιγες αλλαγες.

Βέβαια οι τυπολογίες δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα από όλα αυτά. (Το λεω γιατί πάντα πέφτουν μέσα)

Σωστός, σε ότι γράφουν για τη nova πέφτουν πάντα μέσα, έχουν μια "ιδιαίτερη σχέση" με τη nova, είναι πασιφανές αυτό.
Eίναι πάντα λαλίστατοι για τη nova, το ότι έχει πέσει για το θέμα αυτό μουγκαμάρα είναι περίεργο, πόσο μάλλον που οι εξελίξεις αυτές έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το ότι δεν έχουν γράψει δηλαδή ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας εμένα μου φαίνεται ότι μάλλον πρέπει να ισχύει.
Βέβαια μπορεί να ανατραπεί αυτό που θέλουν οι τράπεζες, γιατί στελέχη της κυβέρνησης έχουν δηλώσει ότι θέλουν να πάει σε ανεξάρτητο παίχτη για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Δεν μπορεί να ανατραπεί από την στιγμή που οι άλλοι δεν έχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια. Με τσίχλες δεν αγοράζεις εταιρεία...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απορία... Αν γίνει χονδρέμπορας, θα μπορεί να αγοράσει και η cosmote TV;

μπορουν να πανε σε λυση αν το θελουν και οι δυο πλευρες sky.που εχει ο sky τα δικα του αθλητικα καναλια και η bt τα δικα της που τα δινει μεσω του sky με ξεχωριστη συνδρομη.για τα ντοκυμαντερ της discovery ουτε με σφαιρες δεν το βλεπω να γινετε να τα δινει ο οτε μεσω νοβα μετα απο την εξελιξη που ειχε η διαπραγματευση με τον οτε.για ταινειες δεν ξερω αν γινετε και τη γινετε με τα δικαιωματα.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν είναι βιώσιμο το να μείνει ως έχει χωρίς να έχει μπει -ή να μπορεί να μπεί- στο παιχνίδι των επενδύσεων. Ο μοναδικός τρόπος ώστε να μετατραπεί σε μια βιώσιμη εταιρία είναι να αυξήσει τιμές, πράγμα που θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα, συνεπώς και θα οδηγήσει σε περεταίρω συρρίκνωση της συνδρομητικής βάσης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, βρίσκεται στη δυσμενέστερη κατάσταση όλων. Το να μείνει ως έχει είναι η χειρότερη δυνατή λύση. Και αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποια αραβική εταιρία να ξεπλένει χρήμα στις ζημιές.

Συμφωνώ μέχρι τελείας.

Παράλληλα να μην ξεχνάμε ότι ειδικά η Forthnet έχει μείνει απίστευτα πίσω σε υποδομές κάτι που καθιστά την όποια επένδυση να μην είναι πολύ ελκυστική, έχοντας ως δεδομένο το υπάρχον τοπία στην Ελληνική αγορά και την χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας...

Last edited:
υπαρχει μια τοποθετηση σημερα στις τυπολογιες που αναφερει οτι οι τραπεζες δεν ακουν και πολυ καλη ιδεα αυτο που θελουν οι voda wind...

(επισης αναφερει αυτο που ειπα χθες πιο πανω οτι σε μια τετοια εξελιξη η cosmote tv θα τους μαζεψει ολους τους συνδρομητες pay tv, και εχει και μια λογικη οτι αν καποιος συνδρομητης φυγει απο νοβα θα επιλεξει comsmotetv και οχι τις Iptv των αλλων)

http://www.typologies.gr/echmes-460/

υπαρχει μια τοποθετηση σημερα στις τυπολογιες που αναφερει οτι οι τραπεζες δεν ακουν και πολυ καλη ιδεα αυτο που θελουν οι voda wind...

(επισης αναφερει αυτο που ειπα χθες πιο πανω οτι σε μια τετοια εξελιξη η cosmote tv θα τους μαζεψει ολους τους συνδρομητες pay tv, και εχει και μια λογικη οτι αν καποιος συνδρομητης φυγει απο νοβα θα επιλεξει comsmotetv και οχι τις Iptv των αλλων)

http://www.typologies.gr/echmes-460/

"**Στο ίδιο έργο θεατές. Μετά από 3 χρόνια “ενδιαφέροντος” η Vodafone και η WIND εμφανίζονται να δηλώνουν προς τις τράπεζες πως το καλύτερο για τη Forthnet είναι να κλείσει.

***Και πως εκείνες είναι έτοιμες να αναλάβουν τους συνδρομητές της Nova.

**Ποιος στα αλήθεια πιστεύει, πως αν γίνει κάτι αρνητικό οι συνδρομητές της Nova θα επιλέξουν μια από τις δύο και όχι την πιο ισχυρή σε περιεχόμενο Cosmote TV;

**Φαίνεται, λοιπόν, πως και οι τράπεζες κατάλαβαν πως η υποψηφιότητα αυτή παρουσιάζει πολλαπλές θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα."

O καθενας λεει οτι του συμφερει. στην αμερικη λεει εχει 3 εταιριες αλλα ειναι και η κυπρος που εχει 5.

εγω βλεπω οτι απ ολα αυτα παλι ο οτε βγαινει κερδισμενος. στην κινητη εχει μαζεψει το 50% των συνδρομητων και οι αλλοι 2 το παλευουν (πρωτοι ξεκινησαν και τελευταιοι ειναι με τα ζορια)

Η Κύπρος έχει καμποσες εταιρείες αλλά η ποιότητα που προσφέρουν οι μισές από αυτές στον τελικό πελάτη είναι άθλια.
Μην ξεχνάμε ότι η οικονομία της Κύπρου είναι σε άλλο επίπεδο όπως και το κανονιστικό καθεστώς, το φορολογικό κλπ. Επίσης τα έξοδα ανάπτυξης και συντήρησης ενός δικτύου στην Μεγαλόνησο είναι αστεία σε σχέση με τα αντίστοιχα στην Ελλάδα..

Ο ΟΤΕ δεν απειλείται στην Ελλάδα από κανένα και το ποσοστό του δύσκολα θα πέσει κάτω από 50%
Αυτό βολεύει και τους άλλους δύο (λίγο) μέχρι να μαζευτεί η αγορά γιατί η δεσπόζουσα θέση που κατέχει χρησιμοποιείται από τους άλλους δύο σαν αντι-επιχείρημα προς τις αρχές (και το υπουργείο) περι συγκέντρωσης της αγοράς ..

Last edited:
Όταν η cosmote έκανε πρόταση στην nova;;;

"Λαγός" για να κινητοποιηθούν οι άλλοι δύο..
Η πρόταση έγινε με όλες τις σωστές διαδικασίες για ευνόητους λόγους σλλά δεν θα προχωρούσε ...

O καθενας λεει οτι του συμφερει. στην αμερικη λεει εχει 3 εταιριες αλλα ειναι και η κυπρος που εχει 5.

εγω βλεπω οτι απ ολα αυτα παλι ο οτε βγαινει κερδισμενος. στην κινητη εχει μαζεψει το 50% των συνδρομητων και οι αλλοι 2 το παλευουν (πρωτοι ξεκινησαν και τελευταιοι ειναι με τα ζορια)

Κάποιος που πάει στον ΟΤΕ δεν πάει για τις χαμηλές του τιμές, πάει ή για την ποιότητα των υπηρεσιών ή για το περιεχόμενο -εάν πρόκειται για tv. Εάν λοιπόν οι πελάτες της Forthnet είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών τους, κάτι παρόμοιο θα βρούν στη Vodafone εάν όχι και λίγο καλύτερο. Η wind είναι budget πάροχος, δεν την βάζω στην εξίσωση. Η ροή προς τον ΟΤΕ δεν νομίζω να διαφοροποιηθεί σημαντικά.

Εάν κλείσει η δορυφορική τηλεόραση της nova, ειδικά στην επαρχία πολλοί θα μετακινηθούν σε cosmote tv. Οι ταχύτητες είναι τραγικές, δεν υπάρχει περίπτωση να δει κανείς με iptv.

Σε μια τελείως υποθετική βάση, εάν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι και κρίνει η εταιρία πως με επενδύσεις ή/και αναπροσαρμογές τιμών που θα γίνουν αποδεκτές από τους πελάτες μπορεί να φέρει κερδοφορία η tv δεν βλέπω τον λόγο του να κλείσει. Σίγουρα, δεν θα παραμείνει ως έχει, πράγμα προφανές πιστεύω.

Κάποιος που πάει στον ΟΤΕ δεν πάει για τις χαμηλές του τιμές, πάει ή για την ποιότητα των υπηρεσιών ή για το περιεχόμενο -εάν πρόκειται για tv. Εάν λοιπόν οι πελάτες της Forthnet είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών τους, κάτι παρόμοιο θα βρούν στη Vodafone εάν όχι και λίγο καλύτερο. Η wind είναι budget πάροχος, δεν την βάζω στην εξίσωση. Η ροή προς τον ΟΤΕ δεν νομίζω να διαφοροποιηθεί σημαντικά.

για το κομματι της tv λεω οτι περιεχομενο+δορυφορος θα διαλεjει καποιος ote tv.