Νέα για τη Nova

Γιατί να βάλει κάποιος nova μετά, αν όλο το πακέτο το έβρισκε και στη Wind vision η στη Vodafone TV; Έπρεπε στην τελική η nova να προστατέψει το προϊόν της διαφοροποιούντας το κάπως απο τον ανταγωνισμό.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και για αυτό ακριβώς θέλουν να την εξαγοράσουν και τη κλείσουν. Τη Forthnet εννοώ να κλείσουν, όχι τη Nova.
Eίναι ο καπιταλισμός... το μεγάλο ψάρι (Vodafone και Wind) τρώει το μικρό (Forthnet).

Η Vodafone όμως δε θυμάμαι να έχει κλείσει καμιά συμφωνία με τη Netflix, άρα? Και επίσης η τιμή τους γιατί να ήταν άνω των 50 ευρώ? Αφού μόνο το family pack και το full pack έχει στην αγορά η WIND, δεν υπάρχουν θεματικά πακέτα, άρα και τα novacinema στο full θα έμπαιναν χωρίς επιπρόσθετο κόστος για τον καταναλωτή.

Δεν ξέρω για Vodafone, στη Wind μου είπαν ότι το πέρα από τα υπάρχοντα πακέτα family και full, θα υπάρξει και πακέτo Netflix, που θα μπει στον λογαριασμό της Wind, δεν θα είναι όπως τώρα που το πληρώνεις ξεχωριστά στη Netflix.
Στη Wind μου έδωσαν την εξής προσφορά, τηλέφωνο/internet 15 euro, vision + novasports 25 euro, σύνολο δηλαδή 40 euro για 12 μήνες, αν μπει και το Νetflix πάει 48 euro εκτός αν καταφέρουν να πάρουν κάποια καλύτερη τιμή από τη Netflix όταν το ενσωματώσουν σαν πακέτο.
Σίγουρα αν είχαν και τα Novacinema, η Nova θα τα έδινε κανά 15αρι euro, άρα το πακέτο θα μου πήγαινε 55 euro.
Υποθέσεις κάνουμε, μπορεί η Netflix να τους έβαλε βέτο να μη βάλουν πακέτο novacinema γιατί θα έκοβε πιθανούς συνδρομητές Netflix, μπορεί να μη τα έδινε η Forthnet, κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι διαπραγματεύσεις έκαναν.

Αυτό για το Netflix είναι μεγάλη είδηση (αν ισχύει βέβαια)...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nova go: νέα έκδοση με σημαντικές δυνατότητες

Μια νέα έκδοση της γνωστής εφαρμογής Nova GO αναμένεται να ανέβει (ίσως και σήμερα) σε App Store και Google Play, για συσκευές iOS και Android. Η νέα έκδοση θα περιέχει ένα πολυ σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει σήμερα σε καμμία αντίστοιχη ανταγωνιστική εφαρμογή. Θα ενεργοποιηθεί η offline viewing δυνατότητα, πράγμα που σημαίνει πως ο συνδρομητής που κάνει χρήση της εφαρμογής θα μπορεί πλέον να κατεβάζει (μέσω WiFi) περιεχόμενο απο την on demand βιβλιοθήκη της Nova και να το παρακολουθεί offline όπου και αν βρίσκεται. Παραδείγματος χάριν ο συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει και να κατεβάσει ενα αριθμό ταινιών, παιδικών, ντοκιμαντέρ και να τα παρακολουθήσει κατα τη διάρκεια μιας πτήσης η στο καράβι, χωρις να απαιτείται η ύπαρξη WiFi. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολυ σημαντική και χρήσιμη δυνατότητα που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία θέασης των συνδρομητών της Nova.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Nova go: νέα έκδοση με σημαντικές δυνατότητες

Μια νέα έκδοση της γνωστής εφαρμογής Nova GO αναμένεται να ανέβει (ίσως και σήμερα) σε App Store και Google Play, για συσκευές iOS και Android. Η νέα έκδοση θα περιέχει ένα πολυ σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει σήμερα σε καμμία αντίστοιχη ανταγωνιστική εφαρμογή. Θα ενεργοποιηθεί η offline viewing δυνατότητα, πράγμα που σημαίνει πως ο συνδρομητής που κάνει χρήση της εφαρμογής θα μπορεί πλέον να κατεβάζει (μέσω WiFi) περιεχόμενο απο την on demand βιβλιοθήκη της Nova και να το παρακολουθεί offline όπου και αν βρίσκεται. Παραδείγματος χάριν ο συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει και να κατεβάσει ενα αριθμό ταινιών, παιδικών, ντοκιμαντέρ και να τα παρακολουθήσει κατα τη διάρκεια μιας πτήσης η στο καράβι, χωρις να απαιτείται η ύπαρξη WiFi. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολυ σημαντική και χρήσιμη δυνατότητα που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία θέασης των συνδρομητών της Nova.

Sent from my iPad using Tapatalk
Εξαιρετική δυνστ υπάρχει και στο Netflix ελπίζω να μπει και στο cosmote go σύντομα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δουλεύει και σε λάπτοπ;;;

Από το άρθρο λέει μόνο για την έκδοση των android και ios. Μπορεί να έρθει αργότερα αυτή η έκδοση στα λάπτοπ.

Mε τα μεχρι τωρα δεδομενα θα πηγαινατε σε 2play/3play για νεο συμβολαιο ?

Η ειναι επιφοβο να μεινεις με το συμβολαιο στο χερι ?

Mε τα μεχρι τωρα δεδομενα θα πηγαινατε σε 2play/3play για νεο συμβολαιο ?

Η ειναι επιφοβο να μεινεις με το συμβολαιο στο χερι ?

Καλημέρα,

Γιατί είναι επίφοβο να μείνεις με το συμβόλαιο στο χέρι; Σε ένα κακό σενάριο, θα μεταφερθείς σε άλλη εταιρία με τις ίδιες παροχές. Στο χειρότερο σενάριο θα σπάσει το συμβόλαιο και θα μπορείς να μεταφερθείς σε άλλη εταιρία με τις παροχές που θα έχει (με τις οποίες μπορείς και τώρα να κάνεις σύγκριση και να πας ούτως η άλλως). Έως τότε, απολαμβάνεις τις παροχές που έχεις υπογράψει, τις οποίες για να τις υπογράψεις τις θεωρείς δίκαιες.

Μόνο αν βάλεις το πακέτο με την 2η συσκευή. Δωρεάν είτε με ανανέωση για 12 μήνες σε full pack ή με 2,5 ή 5 ευρώ ανά μήνα.

Μόνο αν βάλεις το πακέτο με την 2η συσκευή. Δωρεάν είτε με ανανέωση για 12 μήνες σε full pack ή με 2,5 ή 5 ευρώ ανά μήνα.
.
Εμένα μου το έδωσαν δώρο,σαν νέο συνδρομητή και θα το βάλω στο λαπτοπ.

Το novasportstories καταργείται...

Προσωπικά δεν με βολεύουν αυτές οι αλλαγές.Έχουν κάποιο νόημα?Θα μπει κανένα νέο κανάλι ή σε δουλειά να βρισκόμαστε?

αν ειναι δυνατον.αχταρμα.τι νοημα εχει τωρα αυτο που κανουν;

Τι μπάχαλο είναι αυτό τώρα χωρίς λογο και αιτία.... μα τι πάνε και σκέφτονται κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Φειλ η αλλαγή της σειράς

Ευτυχώς σούταραν το άχρηστο nsstories