Νέα για τη Nova

παντως ακουγεται οτι αφου εγινε αυτη η κινηση των τραπεζων μαλλoν δεν προχωραει το deal vodafone - wind.

παντως ακουγεται οτι αφου εγινε αυτη η κινηση των τραπεζων μαλλoν δεν προχωραει το deal vodafone - wind.

Η έγινε η κινηση των τραπεζων για προχωρήσει το deal, εφόσον η τωρινη διοίκηση είναι αντίθετη.

Γιατί καθυστερούν με τη Forthnet;

http://www.enikos.gr/society/631838/giati-kathysteroun-me-ti-forthnet

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ήδη πεθάνει. Οι τράπεζες έχουν ήδη κάνει τις προβλέψεις τους για τα δάνεια της forthnet, δηλαδή έχουν ήδη λογιστικοποιησει τη ζημία. Εφόσον η forthnet εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς νέες ενέσεις χρηματοδότησης έχω τη γνώμη ότι θα παγώσουν την πώληση και θα περιμένουν να δουν μήπως ανακάμψει (με την προοπτική και της έναρξης παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας) προσβλέποντας σε εύρεση καλύτερης πρότασης στο μέλλον.

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ήδη πεθάνει. Οι τράπεζες έχουν ήδη κάνει τις προβλέψεις τους για τα δάνεια της forthnet, δηλαδή έχουν ήδη λογιστικοποιησει τη ζημία. Εφόσον η forthnet εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς νέες ενέσεις χρηματοδότησης έχω τη γνώμη ότι θα παγώσουν την πώληση και θα περιμένουν να δουν μήπως ανακάμψει (με την προοπτική και της έναρξης παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας) προσβλέποντας σε εύρεση καλύτερης πρότασης στο μέλλον.
Άρα πάγωμα επενδύσεων δεν βλέπω να δούμε καμιά καινούργια υπηρεσία στην nova

Κάπου διάβασα, ότι θα παρουσιάσουν εφαρμογές ott σε μια έκθεση που είναι τον Απρίλιο

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλησπερα! Ποτε αναμενεται η ανακοινωση των στοιχειων 3μηνου ή 6μηνου της εταιριας; Εχουμε " εικονα '' για το που κυμαινεται ο αριθμος των συνδρομητων;

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλησπερα! Ποτε αναμενεται η ανακοινωση των στοιχειων 3μηνου ή 6μηνου της εταιριας; Εχουμε " εικονα '' για το που κυμαινεται ο αριθμος των συνδρομητων;

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις εισηγμένες εταιρείες, πρέπει να δημοσιεύσει τα οικονομικά στοιχεία του δωδεκαμηνου 2018 μέχρι τις 31/3/2019.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Βαλτώνει η διαδικασία πώλησης της Forthnet από τις τράπεζες

http://www.kathimerini.gr/1014931/a...dikasia-pwlhshs-ths-forthnet-apo-tis-trapezes

Πολύ δραματικά τα παρουσιάζει το άρθρο, φέρνει λίγο την καταστροφή. Παρόλαυτα βασίζεται σε οικονομικά στοιχεία Α εξαμήνου 2018 και του 2017. Για την πρόσφατη εξέλιξη σχετικά με τους MVNOs δεν γίνεται κουβέντα.

παντως περιεργη η κατασταση γυρω απο την νοβα η μιση λενε οτι θα κλεισει τελειως και η αλλη μιση οτι θα παει στην wind - vodafone και ενα μικρο ποσοστο οτι θα μεινει οπως εχει τι να πω δεν ξερω..

Με νέα πρόταση για την απόκτηση της Forthnet (Nova) κατεβαίνει ο ΑΝΤ1. Οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Nomura για λογαριασμό των δανειστριών τραπεζών και των Vodafone – WIND δεν είχε αποτέλεσμα και ο Θοδωρής Κυριακού επανήλθε με νέα πρόταση για να διεκδικήσει τη Nova

http://www.typologies.gr/epanerchetai-o-ant1-gia-ti-nova/