Νέα για τη Nova

Η τελευταία πρόταση μπορεί να ερμηνευτεί και διαφορετικά..

Δε νομίζω.Για να λέει,αποφασίστηκε σημαίνει ότι υπογράφουν πριν τις εκλογές και γίνεται τυπικά μετά.Αλλιώς δεν θα έτρεχαν να το κάνουν σήμερα.Πάντως μεγάλη ήττα για Nova και δεν ξέρω πως μπορεί να ανταπεξέλθει.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Δεν ξέρω η νόβα πως μπορεί να ανταπεξέλθει, όμως χάνοντας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (και ΟΦΗ ) αν δεν μου κατεβάσει το φουλ στα 15 ευρώ από τα 25 , τους δίνω 132 ευρώ που είναι η πρόωρη διακοπή (ανανέωσα Γενάρη) και χωρίζουν οι δρόμοι μας.

Δεν θα γίνει καμία υπογραφή συμβουλαίου πριν τις εκλογές. Βασικά δεν υπάρχει αύξηση του προϋπολογισμού. Άρα no money no honey. Η καινούργια κυβέρνηση θα αποφασίσει τι θα γίνει. Με ΝΔ δεν θα υπάρχει ΕΡΤ άρα...

Δεν θα γίνει καμία υπογραφή συμβουλαίου πριν τις εκλογές. Βασικά δεν υπάρχει αύξηση του προϋπολογισμού. Άρα no money no honey. Η καινούργια κυβέρνηση θα αποφασίσει τι θα γίνει. Με ΝΔ δεν θα υπάρχει ΕΡΤ άρα...

Και πάνω που ήταν έτοιμος για 7,5 μύρια x 3 χρόνια μπήκε στη μέση και άλλη ομάδα που συμφωνήθηκε να πάρει τα ιδια. Λόγο εκλογών δεν προχωράει η συμφωνία. Η άλλη ομάδα έχει συμβόλαιο με νοβα. Και μένει (για την ώρα) χωρίς συμβόλαιο και χωρίς τα 7,5 μύρια αυτός που ήταν έτοιμος να υπογράψει σήμερα. Πολύ βρώμικο μυαλό έχω ή ......

Καλησπέρα σέ ολους. Αν γνωριζει καποιος να μου πει. Εκανα πριν λιγο καιρο τον Μαιο συμβολαιο με ΝΟΒΑ για 2 χρονια το αθλητικο πακετο. Αν θελω να κανω προωρη διακοπη συμβολαιου μπορω να το κανω και ποσο θα κοστισει.? Η δικη μου γνωμη ειναι οτι δεν θα γίνει καμία υπογραφή συμβουλαίου με τις ομαδες πριν τις εκλογές και πως ολα θα ξεκαθαρισουν μετα τις 7 Ιουλιου με την καινουργια κυβερνηση!!!

Καλησπέρα σέ ολους. Αν γνωριζει καποιος να μου πει. Εκανα πριν λιγο καιρο τον Μαιο συμβολαιο με ΝΟΒΑ για 2 χρονια το αθλητικο πακετο. Αν θελω να κανω προωρη διακοπη συμβολαιου μπορω να το κανω και ποσο θα κοστισει.? Η δικη μου γνωμη ειναι οτι δεν θα γίνει καμία υπογραφή συμβουλαίου με τις ομαδες πριν τις εκλογές και πως ολα θα ξεκαθαρισουν μετα τις 7 Ιουλιου με την καινουργια κυβερνηση!!!

Καλησπέρα, τον Απρίλιο έδωσα 110 για τέλος διακοπής σε σπορτ πακέτο που εχα. Απέμεναν 20 μήνες ακόμα δέσμευσης.

Στη σελίδα της Nova αν διαλέξεις το πακέτο που έχεις και πας κάτω στο τιμοκατάλογος ,έχει και το τέλος διακοπής για το πακέτο σου που είναι 110 ευρώ .
'Οπως πολύ σωστά σου απάντησε και ο φίλος .

Κλασικός Έλληνας παρτάκιας δηλαδή...
Και ο δίπλα που δεν έχει 80 ευρώ για ΕΡΤ να του κόψουμε το ρεύμα μιας και τα παίρνουν υποχρεωτικά μέσω ΔΕΗ...
Και ο παραδίπλα σου που έφυγε εξωτερικό γιατί δεν έβρισκε δουλειά να συνεχίσει να πληρώνει 80αρια για το σπίτι του εδώ για να βλέπεις εσύ αγώνες και να μην πηγαίνεις σε καφετέρια...

Και όλα αυτά για τη Σούπερ Λίγδα...

ΑΛΛΑ 10 μνημόνια χρειάζονται...

Η αντιστροφή της πραγματικότητας καλά κρατεί. Και αφού κάνεις τη συζήτηση πολιτική, να σου θυμίσω ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν εμφανώς αντισυνταγματικό και σύντομα κρίθηκε αντισυνταγματικό από το ΣτΕ και αναγκάστηκε η τότε κυβέρνηση να την ξανανοίξει ως ΝΕΡΙΤ, έχοντας στο ενδιάμεσο βαλτώσει όλες οι διαδικασίες προμήθειας ψηφιακών πολυπλεκτών και αναμεταδοτών και αφήνοντας μόνο παίχτη στην αγορά τη DIGEA των καναλαρχών, η οποία γονάτισε με τις τιμές της τα περιφερειακά κανάλια. Προφανώς εσένα δεν σε νοιάζει. Αλλά να σου θυμίσω γιατί ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, με τα δικά του λόγια: Επειδή στην ΕΡΤ όλες οι κυβερνήσεις διόριζαν -λέει- κυρίως ανθρώπους της αριστεράς και επωφελήθηκαν όσοι δεν κυβέρνησαν!!! Πέρα από το θράσος και την υποκρισία (οι κυβερνήσεις των δύο Παπανδρέου, Σημίτη, Καραμανλή, Μητσοτάκη και του Σαμαρά κατά τον ίδιο έκαναν προσλήψεις και επωφελήθηκαν 30 χρόνια αυτοί που δεν κυβέρνησαν!!! Μάλιστα!) έχουμε ένα απροκάλυπτο δώρο στα επιχειρηματικά συμφέροντα (χωρίς πολιτικό κόστος αφού στην ΕΡΤ δουλεύανε "αριστεροί"). Και ήρθε η DIGEA και τα κόλπα με την πληθυσμιακή κάλυψη (δώρο του ιδίου πρωθυπουργού) που κατέληξε στο να πληρώνουν οι δήμοι και οι περιφέρειες (με τα λεφτά των φορολογούμενων, όχι των καναλαρχών) τους αναμεταδότες για τα ιδιωτικά κανάλια σε μεγάλο μέρος της επαρχίας. Αλλά παρτάκηδες είναι όλοι οι άλλοι κι εσύ ο αλτρουιστής.
Δες το απόσπασμα από την ομιλία του Σαμαρά στο στο 9ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ. τον Ιούνιο του 2013 για να το εμπεδώσεις. Στο 2:00 το επίμαχο σημείο. Παρέλειψε βέβαια να πει πως ανάμεσα στις πρόσφατες τότε προλήψεις ήταν και η γκόμενα του υπουργού του, του Κεδίκογλου.
https://www.youtube.com/watch?v=4aUcdy6G0T0

Πάντως αν ήτανε κερδοφόρα όπως λένε κάποιοι και το πρόβλημα ήτανε τα λεφτά πολύ απλά θα τα κράταγε τα δικαιοματα για το open ο Σαββίδης.... αλλά δεν νομιζω να έχει κέρδος μόνο από διαφημίσεις ένα κανάλι. Ούτε ο ΟΤΕ δεν έκανε μπασιμο όποτε...

Η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με τη Nova για την επόμενη χρονιά. Απλά της έκανε πρόταση η ΕΡΤ και εκείνη τη δέχτηκε. Αν και όποτε υπογράψουν το βλέπουμε.

Τους βλέπω να πάνε όλους στη Νόβα στο τέλος, και να μην έχει υπάρχει Super League στην ΕΡΤ...

Τελικά φαίνεται ότι η πρόβλεψη σου θα επιβεβαιωθεί. Ο προϋπολογισμός αλλά και η υπογραφή των συμβολαίων της ΕΡΤ θα γίνουν μετά τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συναινέσει και η νέα κυβέρνηση, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Κλασικός Έλληνας παρτάκιας δηλαδή...
Και ο δίπλα που δεν έχει 80 ευρώ για ΕΡΤ να του κόψουμε το ρεύμα μιας και τα παίρνουν υποχρεωτικά μέσω ΔΕΗ...
Και ο παραδίπλα σου που έφυγε εξωτερικό γιατί δεν έβρισκε δουλειά να συνεχίσει να πληρώνει 80αρια για το σπίτι του εδώ για να βλέπεις εσύ αγώνες και να μην πηγαίνεις σε καφετέρια...

Και όλα αυτά για τη Σούπερ Λίγδα...

ΑΛΛΑ 10 μνημόνια χρειάζονται...

Αυτα τα γραφεις στα σοβαρα? Τα ξαναδιαβασες οταν τα εγραψες? Τι θες τελικα, 10 μνημονια? Θες ο παραδιπλα να ξαναερθει πισω για να πληρωσει τα 10 μνημονια? θες ο διπλα να μην πληρωσει τα 80 αλλα να πληρωσει τα 10μνημονια? Πες απλα οτι εκανες πλακα γιατι αυτα που γραφεις απλα δεν εχουν λογικη. :behead:

O Ιβάν που έχει δικό του κανάλι με ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ εμβέλεια δεν πιστεύει ότι το ίδιο του το προϊόν αξίζει τα λεφτά που θα του δώσει η ΕΡΤ και θα του αποφέρει ΧΑΣΟΥΡΑ.
Αν πίστευε ότι θα υπήρχε ΚΕΡΔΟΣ , θα το έβαζε στην τσέπη του άλλωστε και δεν θα περίμενε την ΕΡΤ 2 μέρες πριν τις εκλογές...

Και αυτή τη ΧΑΣΟΥΡΑ υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να την πληρώσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ μέσω της υποχρεωτικής ΕΡΤ..

Αν αύριο ΚΛΕΙΣΕΙ η Νόβα επειδή σκόρπισε τα λεφτά της λανθασμένα δε θα μου στείλει το λογαριασμό όπως κάνει η ΕΡΤ.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή μέχρι να γίνουμε άνθρωποι..

Τελικά φαίνεται ότι η πρόβλεψη σου θα επιβεβαιωθεί. Ο προϋπολογισμός αλλά και η υπογραφή των συμβολαίων της ΕΡΤ θα γίνουν μετά τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συναινέσει και η νέα κυβέρνηση, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.
Τελικά θεωρώ κι εγω οτι αυτό θα ισχυσει και είναι λογικό βέβαια. Προεκλογικά ακούς τα πάντα.

για μενα ολα αυτα ηταν προεκλογικα παιχνιδια και τιποτα αλλο.χαμενος βγαινει ο παοκ γιατι δεν προλαβε να υπογραψει συμβολαιο με την ερτ επι συριζα σιγουρα θα επερνε αυτα τα λεφτα.τα πραγματα απο δευτερα αλλαζουν δραματικα για τον ποντιο και μιας και ξερει οτι με νδ δεν προκειτε να παρει αυτα τα λεφτα και η σχεση του με την αριστερα τελειωνει.τωρα που πηγε και η αεκ να παρει αυτα τα λεφτα απο του χρονου γιατι φετος εχει συμβολαιο με την νοβα ειναι οτι και αυτη τρεξανε να προλαβουν να αρπαξουν οτι μπορουν.ο ολυμπιακος κανει καταγελιες για ολα αυτα μιας και ο μαρινακης ειναι νδ και η πλακα συνεχιζετε.απο δευτερα θα γελασουμε καλα με αυτα που θα δουμε και προβλεπω η νοβα να βγαινει παλι απο απο πανω σε λιγο καιρο.

Η nova δεν πρόκειται να βγει κερδισμένη. Μόνη της υπερτίμησε το προϊόν και τώρα τρέχει και δεν φτάνει, και μαζί της και η wind και η Vodafone που έχουν στηριχθεί πάνω στα novasports.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για μενα ολα αυτα ηταν προεκλογικα παιχνιδια και τιποτα αλλο.χαμενος βγαινει ο παοκ γιατι δεν προλαβε να υπογραψει συμβολαιο με την ερτ επι συριζα σιγουρα θα επερνε αυτα τα λεφτα.τα πραγματα απο δευτερα αλλαζουν δραματικα για τον ποντιο και μιας και ξερει οτι με νδ δεν προκειτε να παρει αυτα τα λεφτα και η σχεση του με την αριστερα τελειωνει.τωρα που πηγε και η αεκ να παρει αυτα τα λεφτα απο του χρονου γιατι φετος εχει συμβολαιο με την νοβα ειναι οτι και αυτη τρεξανε να προλαβουν να αρπαξουν οτι μπορουν.ο ολυμπιακος κανει καταγελιες για ολα αυτα μιας και ο μαρινακης ειναι νδ και η πλακα συνεχιζετε.απο δευτερα θα γελασουμε καλα με αυτα που θα δουμε και προβλεπω η νοβα να βγαινει παλι απο απο πανω σε λιγο καιρο.

Το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τη Nova δεν λήγει του χρόνου αλλά το 2021. Είναι 3ετες και ξεκίνησε πέρυσι (2018-2021)

Έτσι για την κουβεντα
Τα διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ από τα παιχνίδια που έδειξε έφτασαν το ιλιγγιώδες ποσό του ενός εκατομυριου ευρώ.
Κρίνεται εσείς πλέον ποσό μπήκε μέσα η ΕΡΤ