Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αυτο πιστευω ειναι και το ποιο σωστο να τα παρει η nova ,γιατι καποιος ο οποιος ειναι πχ ΟΣΦΠ για να βλεπει την ομαδα του (τα εντος εδρας) θα πρεπει να πληρωσει ενω ο αλλος που ειναι πχ ΠΑΟ να τα βλεπει δωρεαν?
Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ είναι στην νοβα

Εγώ πιστεύω ότι θα επανέλθουμε σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης στη σούπερ Λίγκα

Και πώς θα γίνει αυτό; Τα συμβόλαια δεν σπάνε έτσι απλά. Αν πάνε σε κεντρική διαχείριση δεν θα υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο. Θα παίζουν τέσσερις ομάδες μεταξύ τους και θα βγάζουμε πρωταθλητή. Ούτε και η Nova θα δεχτεί κάτι τέτοιο όμως. Γιατί τις μικρές ομάδες δε τις θέλει κανείς.

Και πώς θα γίνει αυτό; Τα συμβόλαια δεν σπάνε έτσι απλά. Αν πάνε σε κεντρική διαχείριση δεν θα υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο. Θα παίζουν τέσσερις ομάδες μεταξύ τους και θα βγάζουμε πρωταθλητή. Ούτε και η Nova θα δεχτεί κάτι τέτοιο όμως. Γιατί τις μικρές ομάδες δε τις θέλει κανείς.

Μια χαρά θα υπάρχει ποδόσφαιρο ποιος σου είπε ότι δεν θέλουν τις μικρές ομάδες , σχετικά με τα συμβόλαια σπάνε γιατί η ίδια η ΕΡΤ δεν τους θέλει και φυσικά έχει το πρώτο λόγο στα συμβόλαια των 5 ΠΑΕ

Επιπλέον πρόθεση της κυβέρνησης είναι να πάνε τα δικαιώματα όλων των παε σε ένα συνδρομητικό κανάλι

Για ποιο λογο δεν θα υπαρχει ποδοσφαιρο?Επειδη μια τηλεοπτικη πλατφορμα θα εξασφαλισει ολους τους αγωνες ενος πρωταθληματος??Αυτο ακριβως γινεται και σε πλατφορμες του εξωτερικου και κατα την γνωμη μου ειναι το ποιο δικαιο.

Καλημέρα. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της live sport , ετοιμάζεται από Σεπτέμβριο να μπει στρατηγικός επενδυτής στη forthnet που θα αποτελείται από εγχώριο καναλάρχη μαζί με μεγάλο fund εξωτερικού. Ειδωμεν.

Πιστεύω ότι είναι ένα καλό νέο :
http://www.nova.gr/gr/hot-deals/

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η πρόσθετη υπηρεσία Internet 100 παρέχεται όπου είναι τεχνικά εφικτό.

Link για να δούμε αν είναι εφικτό δεν υπάρχει...

Πάντως στην ιστοσελίδα στην διαθεσιμότητα του VDSL είχα βάλει το τηλέφωνο ενός φίλου που είναι συνδρομητής adsl 3play και του έβγαλε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα έως 100. Εμένα μου είμαι συνδρομητής νόβα αλλά σε απόσταση 200 μέτρα από Αστικό Κέντρο μου βγάζει έως 50. Μάλλον είναι ανάλογα στην καμπίνα.
Δες στο Nova.gr στη εξυπηρέτηση πελατών.

Championship πολύ χλωμό βλέπω να μεταδίδει η Nova φέτος... Εντύπωση ότι ούτε ένα μαγνητοσκοπημενο άγωνα περσινό δεν έχει μεταδώσει!!!! Απώλεια...

Πάντως στην ιστοσελίδα στην διαθεσιμότητα του VDSL είχα βάλει το τηλέφωνο ενός φίλου που είναι συνδρομητής adsl 3play και του έβγαλε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα έως 100. Εμένα μου είμαι συνδρομητής νόβα αλλά σε απόσταση 200 μέτρα από Αστικό Κέντρο μου βγάζει έως 50. Μάλλον είναι ανάλογα στην καμπίνα.
Δες στο Nova.gr στη εξυπηρέτηση πελατών.

ποσο την χρεωνει την 100αρα?
χρειαζεται αλλο Modem router?

Championship πολύ χλωμό βλέπω να μεταδίδει η Nova φέτος... Εντύπωση ότι ούτε ένα μαγνητοσκοπημενο άγωνα περσινό δεν έχει μεταδώσει!!!! Απώλεια...

Άποψη μου είναι ότι θα ανανεώσει όπου να'ναι.

απο αστικό δίνει μέχρι 50.για 100+ πρέπει να είναι vectoring ή supervectoring η καμπίνα

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη nova προς ώρας για την championship καθώς πρώτον δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να θέλει να τη πάρει και δεύτερον δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ελληνικό στοιχείο καθώς κινείται σε τριετή συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τα εντός έδρας παιχνίδια του όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός της επόμενης εβδομάδας (πηγή sfina.gr)

αν νομιζει πως αν παρει πισω τα σαπακια του ελληνικου ποδοσφαιρου θα γεμισει συνδρομητες κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της νοβα.να κοιταξει να παρει η να ανανεωσει κανενα ξενο πρωταθλημα γιατι θα πεσει πολυ κοψιμο απο συνδρομητες.ο οτε εφτασε εκει που εφτασε με τοσους συνδρομητες χωρις ποτε να μεταδωσει ελληνικο πρωταθλημα αλλα πηρε ξενες λιγκες.και αν νομιζει οτι με το ιταλικο και το γαλλικο καθαρισε για φετος ειναι πολυ γελασμενοι.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

αν νομιζει πως αν παρει πισω τα σαπακια του ελληνικου ποδοσφαιρου θα γεμισει συνδρομητες κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της νοβα.να κοιταξει να παρει η να ανανεωσει κανενα ξενο πρωταθλημα γιατι θα πεσει πολυ κοψιμο απο συνδρομητες.ο οτε εφτασε εκει που εφτασε με τοσους συνδρομητες χωρις ποτε να μεταδωσει ελληνικο πρωταθλημα αλλα πηρε ξενες λιγκες.και αν νομιζει οτι με το ιταλικο και το γαλλικο καθαρισε για φετος ειναι πολυ γελασμενοι.

Και ο ΟΤΕ φίλε επένδυσε στο ελληνικό προϊόν,π.χ. μπάσκετ λιγκ ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΑΕΚ είχε και το κύπελλο Ελλάδος ,παλαιότερα είχε τη football league
Συμφωνώ πως έχει επενδύσει περισσότερο στο ξένο ποδόσφαιρο κάνοντας την κίνηση ματ με το Τσου Λου
Η νοβα σαν ποιο πρωτάθλημα θέλεις να πάρει η αφού μέχρι το 2020 έχει τα δικαιώματα η κοσμοτε στο ισπανικό κτλ
Αυτό που μπορεί να κάνει η νοβα είναι κλείσει την championship και το κύπελλο Αγγλίας επιπλέον να προσπαθήσει να πάρει όσες περισσότερες ομάδες μπορεί στην super League