Νέα για τη Nova

να ανανεωσει την τσαμπιονσιπ να παρει κυπελλο αγγλιας και λιγκ καπ αγγλιας και απο εκει και περα υπαρχουν ενα σωρο εξαιρετικα πρωταθληματα αν θελει να παρει τουρκικο που καθε χρονο γινετε χαμος ποιος θα παρει το πρωταθλημα βελγικο,ρωσικο.κυπελλο ισπανιας κυπελλο ιταλιας.διοργανωσεις υπαρχουν ενα σωρο θεληση να υπαρχει.εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο το ελληνικο πρωταθλημα αλλα παρακολουθω πολυ ξενα πρωταθληματα και εκτος των 5 μεγαλων.

εκ του αποτελεσματος εχει φανει οτι μονο δικαιωματα κραχτες φερνουν κοσμο και οχι τπτ αλλο.

πχ ch, sl, premier, ελληνικο κυπελο

ο οτε εχασε ιταλικο.. καμια επιπτωση, εχασε discovery καμια επιπτωση...

η νοβα πηρε ιταλικο παλι στο μειον οι συνδρομες.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

εκ του αποτελεσματος εχει φανει οτι μονο δικαιωματα κραχτες φερνουν κοσμο και οχι τπτ αλλο.

πχ ch, sl, premier, ελληνικο κυπελο

ο οτε εχασε ιταλικο.. καμια επιπτωση, εχασε discovery καμια επιπτωση...

η νοβα πηρε ιταλικο παλι στο μειον οι συνδρομες.
Συμφωνώ 100%

να ανανεωσει την τσαμπιονσιπ να παρει κυπελλο αγγλιας και λιγκ καπ αγγλιας και απο εκει και περα υπαρχουν ενα σωρο εξαιρετικα πρωταθληματα αν θελει να παρει τουρκικο που καθε χρονο γινετε χαμος ποιος θα παρει το πρωταθλημα βελγικο,ρωσικο.κυπελλο ισπανιας κυπελλο ιταλιας.διοργανωσεις υπαρχουν ενα σωρο θεληση να υπαρχει.εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο το ελληνικο πρωταθλημα αλλα παρακολουθω πολυ ξενα πρωταθληματα και εκτος των 5 μεγαλων.

Ωραιος!

στο επισημο site της championship γραφει οτι η nova διαθετει τα τηλεοπτικα της δικαιωματα

Επίσημο! Στη Nova οι αγώνες του Παναθηναϊκού!

Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Τριφυλλιού» στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις δημοφιλέστερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/27471-episimo-sti-nova-oi-agones-tou-panathinaikoy

Στην νοβα παντως μεχρι σημερα δεν εχουν ανακοινωσει κατι σχετικα με την championship,και πριν 2-3 μερες που ρωτησα μου ειπαν πως δεν ειχανε κατι νεοτερο σχετικα να μου πουνε...
Λες να εχει μεινει απο περυσι αυτη η λιστα??

Στην νοβα παντως μεχρι σημερα δεν εχουν ανακοινωσει κατι σχετικα με την championship,και πριν 2-3 μερες που ρωτησα μου ειπαν πως δεν ειχανε κατι νεοτερο σχετικα να μου πουνε...
Λες να εχει μεινει απο περυσι αυτη η λιστα??

Πολύ πιθανό

Δηλαδη μαλλον για φετος δεν θα παρουν αλλα δικαιωματα μαλλον....

Δεν ξέρουμε ακόμα μα τι θα γίνει και τι έχουν στο μυαλό τους

Βλέπω στο πρόγραμμα μεταδοσεων,αγωνες του κυπέλλου Γερμανίας.Καλή κίνηση.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα ζητάει τρέλα λεφτά. Θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σύμφωνα με το contra.gr φαίνεται πως η νοβα θα αποκτήσει την πλειονότητα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της σούπερ λίγκας