Νέα για τη Nova

Μονόδρομος είναι η κάθε ομάδα να έχει το δικό της κανάλι αν η Nova πάει στον Μαρινάκη.
Οσο για τα νούμερα μάλλον πολλοί εδώ μέσα δεν έχετε καταλάβει την δυναμική που έχει το big-5.
Ακόμη κι οι μικρές ομάδες θα έχουν κέρδος αφού μόνο με τους 5 μεγάλους μπορούν να τζιράρουν πάνω απο 1 εκατομμύριο σχετικά εύκολα.
Όπως και οι καταναλωτές. Με 70 ετήσιο της ομάδας σου κι άλλα τόσα περίπου για τα εκτός θα'ναι καλυμμένος.

Καλησπέρα, τυχόν εξαγορά της nova απο οποιονδήποτε, μας δίνει την δυνατότητα να αποχωρήσουμε άνευ ποινής;

Αν αλλάξουν όρους ή χαρακτηριστικά, που έχετε υπογράψει, ναι.
Μπορεί και από μόνοι τους να ανακοινώσουν πως πχ "όλα τα συμβόλαια θα έχουν αυτές τις αλλαγές, οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν διάστημα 2 μηνών να καταγγείλουν την σύμβαση".
Από εκεί και έπειτα όποιος δεν το κάνει ή το αμελήσει ή δεν το πάρει είδηση, αυτόματα δέχεται τους νέους όρους, όποιοι και να είναι αυτοί.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Ότι ο Μαρινάκης αγόρασε την νοβα είμαι καλό η κακό νέο ;;χωρίς οπαδικα εννοείτε .απλά για συνδρομητές και για εταιρεία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για εμας δεν βλεπω να μας δινουν παλι δωρεαν vdsl. Για την νοβα ειναι καλο νεο αφου θα μπουν λεφτα.

Μονόδρομος είναι η κάθε ομάδα να έχει το δικό της κανάλι αν η Nova πάει στον Μαρινάκη.
Οσο για τα νούμερα μάλλον πολλοί εδώ μέσα δεν έχετε καταλάβει την δυναμική που έχει το big-5.
Ακόμη κι οι μικρές ομάδες θα έχουν κέρδος αφού μόνο με τους 5 μεγάλους μπορούν να τζιράρουν πάνω απο 1 εκατομμύριο σχετικά εύκολα.
Όπως και οι καταναλωτές. Με 70 ετήσιο της ομάδας σου κι άλλα τόσα περίπου για τα εκτός θα'ναι καλυμμένος.

Eσυ μαλλον δεν εχει καταλαβει που βρισκεσαι

στην χωρα που οι μεγαλυτερες ηλικιες δεν ξερουνε πως ανοιγει ο υπολογιστης και οι μικροτερες ψαχνουνε να βρουνε πειρατικο απο συνηθεια μεχρι και για αγωνα που δειχνει ελευθερα στην τηλεοραση οτι θα δεινουνε 5 ευρα

Eπισης μερικοι δεν εχετε καταλαβει για ποιο λογο εγινε ολο αυτο και η δηθεν επιτυχια του "paok tv" το οποιο ειναι μεγαλυτερη φουσκα και απο εκεινη με το χρηματιστηριο

"Σκιές financial fair play πάνω από την Τούμπα

Το πρώτο και μεγαλύτερο αγκάθι στα πλευρά του «δικεφάλου» είναι το οικονομικό. Οσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, ο ΠΑΟΚ μπλέκει για τα καλά με το περίφημο FFP (financial fair play) της UEFA. Και αυτό γιατί δεν έχει έσοδα. Δεν έχει καν τηλεοπτικό συμβόλαιο! Δεν έχει τα λεφτά του Champions ή του Europa League. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξοδέψει για μεταγραφές και η μόνη διέξοδος πια είναι οι πωλήσεις παικτών.."

....

70 , για το κανάλι της ομάδας σου. 8 για το paok TV, 8 για το αεκ TV, 8 για το μπεος TV. Κάνε την σούμα και μετά μπαίνουμε στα playoffs. Εκτός αν το γυρίσουμε στο θείο ή βγάλουμε διαρκείας στην καφετέρια της γειτονιάς μας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνω την "σούμα" λοιπόν:
70 συν 18 εκτός έδρας αγώνες μαζί με τα play-off. 18x8 (στην χειρότερη)= 144 . Με 214 λοιπόν 36 ματς πρωταθλήματος (συν φιλικά και ίσως κάποια ευρωπαϊκά αν δε τα χρεώσουν extra).
Με 18 το μήνα τα πάντα για την ομάδα σου. Λογική τιμή.
Και δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ...μονόδρομος η κατάσταση..ο επενδυτής Πανουργιάς απείλησε ότι αν δεν πάρει το ενάμιση που του είχε υποσχεθεί η ΕΡΤ θα παρατήσει την Λαμία. Ο Ατρόμητος πέρσι πήρε 2.000.000 από το κρατικό κανάλι.
Πιστεύετε ότι θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;

Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας μόνο και να μη μπερδεύουμε τα οπαδικά με τα τηλεοπτικά. Είναι σαν να λέω εγώ που είμαι Ολυμπιακός οτι επειδή το ΣΚΑΙ είναι του Αλαφούζου η το OPEN του Σαββίδη δεν θα ξαναδώ το πρόγραμμα τούς. Μια χαρά τα βλέπω και θα συνεχιζω να τα δω και μακάρι να είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις και να μου προσφέρουν ακόμα καλυτερο θέαμα. Το ίδιο θα πω αν αγοράσει την Nova ο Σαββίδης, η ο Μελισσανίδης, η οποιοσδήποτε άλλος. Το θέμα είναι να παραμείνουν χαμηλά η τιμες και να γίνει καλύτερο το πρόγραμμα της Νοβα.

Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας μόνο και να μη μπερδεύουμε τα οπαδικά με τα τηλεοπτικά. Είναι σαν να λέω εγώ που είμαι Ολυμπιακός οτι επειδή το ΣΚΑΙ είναι του Αλαφούζου η το OPEN του Σαββίδη δεν θα ξαναδώ το πρόγραμμα τούς. Μια χαρά τα βλέπω και θα συνεχιζω να τα δω και μακάρι να είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις και να μου προσφέρουν ακόμα καλυτερο θέαμα. Το ίδιο θα πω αν αγοράσει την Nova ο Σαββίδης, η ο Μελισσανίδης, η οποιοσδήποτε άλλος. Το θέμα είναι να παραμείνουν χαμηλά η τιμες και να γίνει καλύτερο το πρόγραμμα της Νοβα.

Πες τα ρε φίλε γιατί όπου να ναι θα ρωτάμε πρώτα τι ομάδα είναι αυτός που έχει το εκάστοτε μαγαζί και μετα θα ψωνίζουμε...εχουμε ξεφύγει με τα οπαδικα στην Ελλάδα ...

Παντως με τα νουμερα που βαζουνε καρφωνονται απο μονοι τους
ουτε εσοδα 2.5 εκατομμυριων δεν προκειται να φτασουνε (και χωρις να βαζουμε και τα εξοδα παραγωγης του καθε αγωνα)

Τα 2,5 τα έχει πιάσει ήδη κι έχουμε ακόμη Σεπτέμβριο. Βιάζεσαι. Είπαμε τα 7 που ζήταγε από Νόβα δεν τα πιάνει αλλά το ταληράκι φαίνεται εύκολο. Στο Open θα έβγαζε 1 με το ζόρι από διαφημίσεις ενώ τώρα επαναστατεί εκ του ασφαλούς.

Τα 2,5 τα έχει πιάσει ήδη κι έχουμε ακόμη Σεπτέμβριο. Βιάζεσαι. Είπαμε τα 7 που ζήταγε από Νόβα δεν τα πιάνει αλλά το ταληράκι φαίνεται εύκολο. Στο Open θα έβγαζε 1 με το ζόρι από διαφημίσεις ενώ τώρα επαναστατεί εκ του ασφαλούς.

Εσύ νομίζεις ότι τα εκατομμύρια είναι στραγάλια

Να και μια φωνή της λογικής