Για εμας δεν βλεπω να μας δινουν παλι δωρεαν vdsl. Για την νοβα ειναι καλο νεο αφου θα μπουν λεφτα.Ότι ο Μαρινάκης αγόρασε την νοβα είμαι καλό η κακό νέο ;;χωρίς οπαδικα εννοείτε .απλά για συνδρομητές και για εταιρεία;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονόδρομος είναι η κάθε ομάδα να έχει το δικό της κανάλι αν η Nova πάει στον Μαρινάκη.
Οσο για τα νούμερα μάλλον πολλοί εδώ μέσα δεν έχετε καταλάβει την δυναμική που έχει το big-5.
Ακόμη κι οι μικρές ομάδες θα έχουν κέρδος αφού μόνο με τους 5 μεγάλους μπορούν να τζιράρουν πάνω απο 1 εκατομμύριο σχετικά εύκολα.
Όπως και οι καταναλωτές. Με 70 ετήσιο της ομάδας σου κι άλλα τόσα περίπου για τα εκτός θα'ναι καλυμμένος.
70 , για το κανάλι της ομάδας σου. 8 για το paok TV, 8 για το αεκ TV, 8 για το μπεος TV. Κάνε την σούμα και μετά μπαίνουμε στα playoffs. Εκτός αν το γυρίσουμε στο θείο ή βγάλουμε διαρκείας στην καφετέρια της γειτονιάς μας.Μονόδρομος είναι η κάθε ομάδα να έχει το δικό της κανάλι αν η Nova πάει στον Μαρινάκη.
Οσο για τα νούμερα μάλλον πολλοί εδώ μέσα δεν έχετε καταλάβει την δυναμική που έχει το big-5.
Ακόμη κι οι μικρές ομάδες θα έχουν κέρδος αφού μόνο με τους 5 μεγάλους μπορούν να τζιράρουν πάνω απο 1 εκατομμύριο σχετικά εύκολα.
Όπως και οι καταναλωτές. Με 70 ετήσιο της ομάδας σου κι άλλα τόσα περίπου για τα εκτός θα'ναι καλυμμένος.
Πες τα ρε φίλε γιατί όπου να ναι θα ρωτάμε πρώτα τι ομάδα είναι αυτός που έχει το εκάστοτε μαγαζί και μετα θα ψωνίζουμε...εχουμε ξεφύγει με τα οπαδικα στην Ελλάδα ...Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας μόνο και να μη μπερδεύουμε τα οπαδικά με τα τηλεοπτικά. Είναι σαν να λέω εγώ που είμαι Ολυμπιακός οτι επειδή το ΣΚΑΙ είναι του Αλαφούζου η το OPEN του Σαββίδη δεν θα ξαναδώ το πρόγραμμα τούς. Μια χαρά τα βλέπω και θα συνεχιζω να τα δω και μακάρι να είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις και να μου προσφέρουν ακόμα καλυτερο θέαμα. Το ίδιο θα πω αν αγοράσει την Nova ο Σαββίδης, η ο Μελισσανίδης, η οποιοσδήποτε άλλος. Το θέμα είναι να παραμείνουν χαμηλά η τιμες και να γίνει καλύτερο το πρόγραμμα της Νοβα.
Τα 2,5 τα έχει πιάσει ήδη κι έχουμε ακόμη Σεπτέμβριο. Βιάζεσαι. Είπαμε τα 7 που ζήταγε από Νόβα δεν τα πιάνει αλλά το ταληράκι φαίνεται εύκολο. Στο Open θα έβγαζε 1 με το ζόρι από διαφημίσεις ενώ τώρα επαναστατεί εκ του ασφαλούς.
Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας μόνο και να μη μπερδεύουμε τα οπαδικά με τα τηλεοπτικά. Είναι σαν να λέω εγώ που είμαι Ολυμπιακός οτι επειδή το ΣΚΑΙ είναι του Αλαφούζου η το OPEN του Σαββίδη δεν θα ξαναδώ το πρόγραμμα τούς. Μια χαρά τα βλέπω και θα συνεχιζω να τα δω και μακάρι να είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις και να μου προσφέρουν ακόμα καλυτερο θέαμα. Το ίδιο θα πω αν αγοράσει την Nova ο Σαββίδης, η ο Μελισσανίδης, η οποιοσδήποτε άλλος. Το θέμα είναι να παραμείνουν χαμηλά η τιμες και να γίνει καλύτερο το πρόγραμμα της Νοβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.