Νέα για τη Nova

Προς το παρόν δεν είναι δημόσιο έγγραφο. Από "εσωτερικές πηγές" το γνωρίζω. Επίσης αυτό έχει εγκριθεί και από την τράπεζα. Αυτό που ήθελαν από την αρχή και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να πάρουν λεφτά στο χέρι. Τα άλλα δεν τους αφορούν.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Με βάση το business plan που έχει καταθέσει μόλις αποκτήσει τη Forthnet θα πουλήσει την σταθερή τηλεφωνία-ίντερνετ και την κινητή. Τα θεωρεί βαρίδια και δεν τον ενδιαφέρουν. Αυτός θέλει μόνο τη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό κατατέθηκε στις τράπεζες και αν εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα τα πουλήσουν σε ενδιαφερόμενους. Οι τράπεζες θα το δέχονταν εφόσον τα λεφτά ήταν σε μετρητά και όχι σε δόσεις. Όπερ και έγινε δηλαδή.
Βάση όσοι έχουμε triple play ,το θα γινει με βάση αυτό ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς το παρόν δεν είναι δημόσιο έγγραφο. Από "εσωτερικές πηγές" το γνωρίζω. Επίσης αυτό έχει εγκριθεί και από την τράπεζα. Αυτό που ήθελαν από την αρχή και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να πάρουν λεφτά στο χέρι. Τα άλλα δεν τους αφορούν.

Με ξεπερνάει ότι όλοι έχετε εσωτερική πληροφόρηση.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Βάση όσοι έχουμε triple play ,το θα γινει με βάση αυτό;
Με την Wind να έχει το 1/4 των μετοχών θα μας έρθει ένα μήνυμα ότι από δω και πέρα θα είμαστε συνδρομητές Wind;

Με την φόρα που έχει πάρει ο Μαρινάκης, μήπως αγοράσει μετά και την wind...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι δύσκολο να εγκριθεί από την επιτροπή ανταγωνισμού η πώληση της τηλεφωνίας σε Vodafone wind

Κάτι αντίστοιχο δεν έγινε με την cyta ; Δεν είχε και tv ; Αλλά πήγε στην Vodafone μόνο η τηλεπικοινωνια .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν εγκριθη
Όταν εγκρίθηκε η πώληση της cyta υπήρχαν άλλοι 4 τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Παρόλαυτα η έγκριση καθυστέρησε να δοθεί. Τώρα λειτουργούν άλλοι τρεις πάροχοι μόνο οπότε τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Να ερχόταν κανένας ξένος, να ανοίξει την εταιρία τηλεπικοινωνιών του και στην χώρα μας, τι καλά που θα ήταν!!!

Επαναδιατυπώνω... Να ερχόταν ακόμη κανένας ξένος, να ανοίξει την εταιρία τηλεπικοινωνιών του και στην χώρα μας, τι καλά που θα ήταν!!!

-bye-

Ειναι μικρή η αγορά μας και δεν σηκώνει εύκολα παραπάνω από τέσσερεις (μεγάλους) παίκτες..
Ειδικά σε ένα κλάδο που απαιτεί σημαντικές επενδύσεις και θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερες ενόψει 5G

Με την φόρα που έχει πάρει ο Μαρινάκης, μήπως αγοράσει μετά και την wind...

Εγώ σας το είχα αποκλειστικό μία εβδομάδα νωρίτερα.

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/apokalipsi-skepsi-marinaki-na-pari-ke-ti-wind/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ποιος άλλος... Ο υπερήφανος λαός

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ίδιος που πληρώνει και το κούρεμα στην Σεκαπ για να την πουλήσει μετά από λίγο ο δικός σου "Μπερλουσκόνι". Οχι; Ο ίδιος που σου χάρισε κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Οχι; Ο ιδιος που σου εχει κανει ρυθμισεις χρεων σε παε και καε. Οχι; Και η λιστα δεν τελειωνει.

Το λες και είσαι περήφανος που γίνονται αυτά. Όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις τις τράπεζες πάλι, να δω ποιον θα κατηγορείς. Α και να μη το ξεχάσω. Η σταθερή τηλεφωνία και η κινητή θα πάνε σε Wind, Vodafone. Να φανταστώ ότι το προτιμάς κι αυτό ε;