Βάση όσοι έχουμε triple play ,το θα γινει με βάση αυτό ;Με βάση το business plan που έχει καταθέσει μόλις αποκτήσει τη Forthnet θα πουλήσει την σταθερή τηλεφωνία-ίντερνετ και την κινητή. Τα θεωρεί βαρίδια και δεν τον ενδιαφέρουν. Αυτός θέλει μόνο τη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό κατατέθηκε στις τράπεζες και αν εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα τα πουλήσουν σε ενδιαφερόμενους. Οι τράπεζες θα το δέχονταν εφόσον τα λεφτά ήταν σε μετρητά και όχι σε δόσεις. Όπερ και έγινε δηλαδή.
Προς το παρόν δεν είναι δημόσιο έγγραφο. Από "εσωτερικές πηγές" το γνωρίζω. Επίσης αυτό έχει εγκριθεί και από την τράπεζα. Αυτό που ήθελαν από την αρχή και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να πάρουν λεφτά στο χέρι. Τα άλλα δεν τους αφορούν.
Με την Wind να έχει το 1/4 των μετοχών θα μας έρθει ένα μήνυμα ότι από δω και πέρα θα είμαστε συνδρομητές Wind;Βάση όσοι έχουμε triple play ,το θα γινει με βάση αυτό;
Με ξεπερνάει ότι όλοι έχετε εσωτερική πληροφόρηση.
Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Όταν εγκρίθηκε η πώληση της cyta υπήρχαν άλλοι 4 τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Παρόλαυτα η έγκριση καθυστέρησε να δοθεί. Τώρα λειτουργούν άλλοι τρεις πάροχοι μόνο οπότε τα δεδομένα είναι διαφορετικά.Όταν εγκριθη
Γιατί, ποια από τις εταιρίες είναι ελληνική;
Εγώ σας το είχα αποκλειστικό μία εβδομάδα νωρίτερα.Με την φόρα που έχει πάρει ο Μαρινάκης, μήπως αγοράσει μετά και την wind...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ίδιος που πληρώνει και το κούρεμα στην Σεκαπ για να την πουλήσει μετά από λίγο ο δικός σου "Μπερλουσκόνι". Οχι; Ο ίδιος που σου χάρισε κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Οχι; Ο ιδιος που σου εχει κανει ρυθμισεις χρεων σε παε και καε. Οχι; Και η λιστα δεν τελειωνει.Ποιος άλλος... Ο υπερήφανος λαός
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.