Νέα για τη Nova

Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να μεταφέρει τα τελευταία μηνύματα γιατί δεν αφορούν σε Νέα της Nova.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είδηση: Το Novaflix σύντομα σε Android TV και σε LG τηλεοράσεις!

Ενισχυμένη εμπειρία θέασης στη μεγάλη οθόνη υπόσχεται η νέα Over-The-Top (OTT) υπηρεσία Novaflix. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κάντζα εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το επόμενο διάστημα η υπηρεσία της Nova να λανσαριστεί σε Android TV καθώς και σε Smart TV της LG. Οι υπηρεσίες βρίσκονται στην φάση δοκιμών από μια μεγάλη ομάδα friendly users προκειμένου να επιβεβαιωθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους και σύντομα να γίνουν διαθέσιμες για το ευρύ κοινό.

H υπηρεσία Novaflix λανσαρίστηκε από τη Nova τον περασμένο Απρίλιο δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet streaming, το πλούσιο κινηματογραφικό της θέαμα.

Έτσι, το Novaflix είναι η πρώτη OTT συνδρομητικη υπηρεσία που παρουσιαστηκε στην Ελλάδα και δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει, ανεξαρτήτως παρόχου internet, να απολαμβάνει θέαση On Demand, Live TV, αλλά ακόμα και offline με δυνατότητα download:

Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και τα μεγαλύτερα blockbusters
Κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood
Box Sets με ολόκληρους κύκλους σειρών και νέα επεισόδια ακόμα και ταυτόχρονα με την Αμερική
Η υπηρεσία προσφέρεται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, ενώ στην συνέχεια η τιμή της διαορφώνεται στα 12,90 /μήνα ή στα 9,90 /μήνα για συνδρομητές Nova

Η είδηση στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/28891-eidisi-to-novaflix-syntoma-se-android-tv-kai-se-lg-tileoraseis

Περιμενουμε να δουμε αν σε αυτη την περιπτωση η νοβα ξεπερασει την cosmote οσον αφορα την εφαρμογη για android tv ,δηλαδη αν θα την δωσει διαθεσιμη στο store για tv boxes η αν θα ειναι για τις sony tvs

Έχει ήδη τόσους περιορισμούς στην πλατφόρμα της. Σιγά μη τη δώσει ελεύθερη προς κατέβασμα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα την προωθήσει έτσι.

Δώρο τα novacinema για 1 μήνα. Είναι για ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ συνδρομητές δίνουν ενεργοποίηση με sms. Αρκεί να απενεργοποιήθει μετά με ευκολία. http://www.nova.gr/xmas/

Η απενεργοποιηση πώς γίνεται;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το γράφει στην μέση , με sms, αφού έχεις θέαση στην Βουλή. Δεν πετυχαίνω την επικόλληση από το κινητό, το γράφει ξεκάθαρα.

Τώρα διάβασα το ποστ σου σωστά. Συγγνώμη, δεν αναφέρεται πουθενά. Μήπως ξέρει κανείς άλλος;

Αν και δεν αναφέρεται στο κείμενο, το κινηματογραφικό δώρο της Nova ισχύει μόνο για ήδη ενεργούς συνδρομητές σε άλλες υπηρεσίες Nova (σύμφωνα με επικοινωνία με τη Τεχνική Εξυπηρέτηση Nova στο 13731) και όχι απλά για ανενεργούς αποκωδικοποιητές που ανήκουν παράλληλα σε ανενεργούς συνδρομητές τηλεόρασης Nova!
Εαν είστε ανενεργός συνδρομητής τηλεόρασης Nova και μπείτε στη διαδικασία να στείλετε μήνυμα στο 54045, και ενώ έχετε στείλει το σωστό κωδικό Smart card, θα λάβετε μήνυμα ότι στείλατε "Λάθος Κωδικός Smart card. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά με τον σωστό Κωδικό. Τηλέφωνο Επικοινωνίας με το εμπορικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 13831".
Προσοχή για να μην χρεωθείτε άσκοπα.

Αν και δεν αναφέρεται στο κείμενο, το κινηματογραφικό δώρο της Nova ισχύει μόνο για ήδη ενεργούς συνδρομητές σε άλλες υπηρεσίες Nova (σύμφωνα με επικοινωνία με τη Τεχνική Εξυπηρέτηση Nova στο 13731) και όχι απλά για ανενεργούς αποκωδικοποιητές που ανήκουν παράλληλα σε ανενεργούς συνδρομητές τηλεόρασης Nova!
Εαν είστε ανενεργός συνδρομητής τηλεόρασης Nova και μπείτε στη διαδικασία να στείλετε μήνυμα στο 54045, και ενώ έχετε στείλει το σωστό κωδικό Smart card, θα λάβετε μήνυμα ότι στείλατε "Λάθος Κωδικός Smart card. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά με τον σωστό Κωδικό. Τηλέφωνο Επικοινωνίας με το εμπορικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 13831".
Προσοχή για να μην χρεωθείτε άσκοπα.

....άρα εάν κάποιος ειναι συνδρομητης στην τηλεφωνια nova και ανενεργος στην τηλεοραση nova, μπορει κάλλιστα να ενεργοποιηθει για το κινηματογραφικό δώρο της Nova!
....Η απενεργοποίηση όμως θα γινει αυτόματα, ή π.χ. θα συνεχισει... και θα χρεωθούμε τον τρέχοντα μήνα??

Είμαι συνδρομητής 2play nova (παλιός 3play). Συνέδεσα κανονικά στον απενεργοποιημένο 831 και έκανα σάρωση. Έστειλα το μνμ και μου απάντησαν ότι ενεργοποιήθηκε. Ενώ όμως έβλεπα την Βουλή ήταν κωδικοποιημένα τα novacinema. Επικοινώνησα με την τεχνική βοήθεια (το τηλέφωνο που αναγράφεται στην ιστοσελίδα) και σε κάνα μισάωρο, με την βοήθεια του πολύ ευγενικού υπαλλήλου, βλέπω κανονικά το novacinema pack. Για το άλλο το θέμα, απενεργοποίηση, επικοινώνησα με το support εδώ και μου απάντησαν ότι θα διακοπεί αυτόματα μόνο του. Το πιο πιθανό πιστεύω είναι να μας πάρουν 1-2 μέρες νωρίτερα, μήπως "γλυκαθηκαμε" και θέλουμε να ανανεώσουμε. Αυτά! Πάντως γιορτές θα δούμε καμμιά ταινία.

Από τον Ιανουάριο και η nova θα βγάλει ott (over the top).

Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Οι πληροφορίες είναι από το τελευταίο podcast διπλανού φόρουμ.

Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Οι πληροφορίες είναι από το τελευταίο podcast διπλανού φόρουμ.

Είχαμε δημοσίευμα ότι θα βγάλει Android app και ένα app για LG tv

Ναι το ξέρω το δημοσίευμα. Δεν αναφέρθηκε τίποτα περισσότερο από ότι είπα. Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο. Αφού έγινε αναφορά για Ιανουάριο, σε λίγο καιρό θα μάθουμε περισσότερα.

Μπα για το novaflix λένε. Σιγά μη βγάλουν το αθλητικό τους περιεχόμενο χωρίς δέσμευση. Δυστυχώς βέβαια γιατί οι τύποι έχουν μείνει στο '90. Τώρα και με την έλευση του νέου αφεντικού θα θέλουν λογικά να το έχουν πάλι αποκλειστικά. Δηλαδή σκέφτονται όταν τελειώσει η δέσμευση στις Wind, Vodafone να το μαζέψει πάλι. Ίδωμεν.