Νέα για τη Nova

Μακάρι να έμπαινε το TCM, παίζει κάποια καλά παλιά γουέστερν (που τελευταία η nova προσπαθεί με την Dollars Trilogy ξανά και ξανά να ρίξει στάχτη στα μάτια). Επίσης υπάρχει έλλειψη από ελληνικό κινηματογράφο, αλλά το Greek cinema Channel δεν το κόβω να μπαίνει στη nova, μιας και έχει την ίδια ροή προγράμματος με το cosmotecinema3 που υποτίθεται είναι αποκλειστικότητα του OTE.

Η αλλαγή στα history έγινε. Και στο novago.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

πραγματι το viasat ειναι κλασεις ανωτερo του history
σημερα που εχει κακοκαιρια δεν χορταινω να το βλεπω
bye bye chumlee
(tv789 ηρεμησε αγορακι μου σε λαθος σαιτ βρισκεσαι)

πραγματι το viasat ειναι κλασεις ανωτερo του history
σημερα που εχει κακοκαιρια δεν χορταινω να το βλεπω
bye bye chumle

Μωρέ ναι. Απλά θα έπρεπε να υπάρχουν και τα 2. Στη wind vision και τα 2 υπάρχουν.

δεν θα διαφωνησω καθολου
μακαρι να υπηρχε μεγαλυτερη ρευστοτητα Ας ελπισουμε το νεο ετος να δουμε καλυτερες μερες και θεασεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Τα fanboy δε μπορούν να καταλάβουν ότι όσο περισσότερο δυσαρεστημένοι πελάτες τόσο λιγότεροι συνδρομητές, k όσο λιγότεροι συνδρομητές τόσο λιγότερο περιεχόμενο θα βλέπουν. Και η πλακα είναι ότι το βλέπουμε ήδη στη πράξη.

Σε κάνα χρόνο θα δείχνει η νόβα μια πρεμιέρα τη βδομάδα, μια σειρά. θα έχει τρία κανάλια ντοκιμαντέρ, και θα μπαίνουν να γραφουν, ο θεός να μας κόβει χρονια k να τα δίνει στη νόβα,

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

ετσι μπραβο
χωρις εκφρασεις περι λαμογιων και γιουσουφακιων λεμε την αποψη μας και αν και διαφωνω δεν μπορω να πω
οτι οι σκεψεις σου δεν εχουν καποια βαση.
καλη χρονια σε ολους και ο Θεος να μου ...κοβει ωρες οχι και χρονια για την νοβα οσο fan και αν ειμαι

Ο τρόπος που προσεγγίζουν κάποια θέματα και οι δύο μεγάλοι είναι της λογικής να βγάλω από την μύγα ξύγκι. Ασχέτως αν δεν μου πολυάρεσε το History, θεωρώ πως θα μπορούσε να υπάρχει και στις δύο πλατφόρμες ως ένα πιο lifestyle κανάλι και να προστεθεί και το Viasat. Το ανησυχητικό για την Nova είναι ότι ανανεώνει τα Discovery τσίμα-τσίμα.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά.

Διάβαζα τόσο καιρό την γκρίνια που υπήρχε για την αλλαγή του history, αλλά επειδή δεν είχα άποψη δεν μπορούσα και να σχολιάσω....σήμερα όμως που είδα από το go, απορώ πραγματικά με όσους φίλους εκφέρουν αρνητική άποψη... Επιτέλους είδαμε ένα κανάλι ιστορίας γιατί αυτό που υπήρχε μόνο κατά όνομα ήταν... Μπράβο για άλλη μια φορά με αυτή την κίνηση και ελπίζουμε και σε άλλες αντίστοιχες...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σχεδιασμός στην νόβα να βγάλουν μία υπηρεσία αντίστοιχη της ΟΤΤ του ΟΤΕ με 4κ κανάλια κτλ, μέσω ιντερνετ φυσικά?

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σχεδιασμός στην νόβα να βγάλουν μία υπηρεσία αντίστοιχη της ΟΤΤ του ΟΤΕ με 4κ κανάλια κτλ, μέσω ιντερνετ φυσικά?

Το μόνο OTT που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι το novaflix(κινηματογραφικό περιεχόμενο) θα βγει κάποια στιγμή σε app για smart tvs και tv boxes.

Είδα λίγο το Viasat History. Καμιά σχέση με το History Channel, πολύ καλύτερο περιεχόμενο, πραγματικά ιστορικό κι όχι οι σαχλαμάρες του History Channel. Βέβαια οι παραγωγές δεν είναι όσο εντυπωσιακές, αλλά μαθαίνεις!

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Είδα λίγο το Viasat History. Καμιά σχέση με το History Channel, πολύ καλύτερο περιεχόμενο, πραγματικά ιστορικό κι όχι οι σαχλαμάρες του History Channel. Βέβαια οι παραγωγές δεν είναι όσο εντυπωσιακές, αλλά μαθαίνεις!
Μετα την αλλαγη αντεξα δυο μερες και δεν το εχω γυρισει παλι να το δω. Μετριες παραγωγες και κυριως, αδιαφορα θεματα... Νομιζω πιο πολλα μαθαινα απο το forged in fire...

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Τελικά όλα είναι θέμα προσωπικών επιλογών
Διαφωνώ κάθετα
Για τα δικά μου ενδιαφέροντα είδα επιτέλους το φως το αληθινό με το viasat
Έχω γράψει ήδη πολλές ώρες ντοκυμαντέρ με πολλές χρονικές περιόδους ιστορίας
και θα τα βλέπω όσο μπορώ περισσοτερο

Για μένα έπρεπε να αντικατασταθεί το discovery με το history 2. Είναι μακράν χειρότερο κανάλι .
Μου έβαλε κάτι Zen και insight και αντί να κρατήσει history το αντικατέστησε;
Φτωχό το πρόγραμμα πλέον σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
Αυτή τη στιγμή κρατάω ως μοναδικό πλεονέκτημα της Nova το παιδικο κανάλι boomerang και τα cinema .