Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Για μένα έπρεπε να αντικατασταθεί το discovery με το history 2. Είναι μακράν χειρότερο κανάλι .
Μου έβαλε κάτι Zen και insight και αντί να κρατήσει history το αντικατέστησε;
Φτωχό το πρόγραμμα πλέον σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
Αυτή τη στιγμή κρατάω ως μοναδικό πλεονέκτημα της Nova το παιδικο κανάλι boomerang και τα cinema .

Και τα Eurosport ...αν δεν τα έχανε ο ΟΤΕ θα υπήρχε μεγαλύτερο θέμα
Επίσης αν έχεις triple play VDSL η προσφορά της δεν συγκρίνεται με του ΟΤΕ, πολύ φθηνότερη.

Έχω ξυπνήσει από το πρωί και βλέπω το viasat για τις πυραμίδες. Αυτή τη στιγμή εδειξε για μια πυραμίδα που ξεκινάει σε άλλη γωνία και από την μέση και πάνω αλλάζει η γωνιά και δύο ειδικοί είπαν ότι δεν ήξεραν ακόμη να φτιάχνουν πυραμίδες και άλλαξαν τελευταία στιγμή το σχέδιο για να μην πέσει, ενώ σε ένα ντοκυμαντέρ που είδα πέρσυ που ανέλυσαν με laser την κατασκευή όχι μόνο δεν βρήκαν λάθος , αλλά το βρήκαν και τρομερά έξυπνο μηχανικά και στατικά για να γίνει ψηλη η κατασκευή και ότι από τον εσωτερικό σχεδιασμό στα θεμέλια εξαρχής σχεδιάστηκε ετσι και δεν ήταν αλλαγή τελευταιας στιγμής .

Βγάλε άκρη ...

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Α, όχι το Discovery! Θέλω το Wheelers Dealers!
Καμιά ελπίδα να επανέλθει το Mezzo;
Ναι το είδα και αυτό το πρωί που σουλουπωσαν ένα Mitsubishi 3000gt . Το μόνο που αξίζει είναι ο μηχανικός . Ο αγοραστής πωλητής είναι πολύ "Βρετανός" για τα γούστα μου .

Εγώ βλέπω με το ζόρι 3 κανάλια ντοκιμαντέρ, βασικά το πακέτο δεν αξίζει με την καμία όμως, τουλάχιστον vodafone, wind έχουν έστω science, c&i, mezzo, tlc, δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να έχει δπύο κανάλια παραπάνω η nova έλεος, πάντως τόσο χάλι που είναι περιμένω πώς και πώς την λήξη του συμβολαίου δεν έχει νόημα...

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Η αλήθεια είναι ότι τα discovery,όπως και το history έχουν πάψει προ πολλού να
προκαλούν ενδιαφέρον(πόσα cake boss να αντέξει ο άνθρωπος?)
Αλλά από το insight και το my zen καλύτερα να συνέχιζαν έστω και μαύτη την μορφή
Ευτυχώς μας έμεινε το national geographic για παρηγοριά
Μακάρι να δούμε φέτος κανένα c&i η science,για tcl χλωμό το βλεπω

Ένα καλό στην νόβα είναι ότι το on demand το δορυφορικό δεν συγχρονίζει με το nova go. Οπότε αν σταματήσω κάτι να δω στο δορυφορικό δεν μπορώ να συνεχίσω να το βλέπω από το ίδιο σημείο στο ταμπλέτ

Κάποιος κάτοχος novaflix μπορεί να μου λύσει μια απορία εάν γίνεται ο οποιοσδήποτε να δει όλο το περιεχόμενο του nova go(μέσα από το novaflix) ακόμα κι αν είναι αθλητικού περιεχομένου καθώς στην γραμμή αναζήτησης που έχει στο επίσημο site του novaflix site, πληκτρολογησα διαφορες εκπομπές ακόμα και αθλητικές και ντοκιμαντέρ και μου τις εμφανισε κανονικά αλλά δεν ξέρω αν παίζουν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;

Το καλό σύμφωνα με το άρθρο θα βγει και app για tv box. Ένα συν σε σχέση με το OTT του ΟΤΕ.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καλό σύμφωνα με το άρθρο θα βγει και app για tv box. Ένα συν σε σχέση με το OTT του ΟΤΕ.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι σου ζητείται ΑΜΚΑ, αριθμό αστυνομικής ταυτότητας μέχρι και τη διεύθυνση του σπιτιού για να κάνεις εγγραφή, βέβαια το ξεχνάμε.

Διεγράφησαν διάφορα μηνύματα τα οποία μόνο κόσμια δεν ήταν.
Παρακαλώ πολύ να παραμείνουμε στα του θέματος.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Παίζει κάτι με τη HBO?
Το Vodafone TV διαφημίζει αποκλειστική συνεργασία από 1/1/20.

Έχεις κάποιο λινκ, να μας στείλεις; Μπήκα στο σαιτ της Vodafone, αλλά δεν βλέπω κάτι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άρα αυτό σημαίνει ότι ο 3ος κύκλος του Westworld που θα προβληθεί τον Μάρτιο θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα του HBO που θα προβληθεί στη Nova. Άλλο ένα δυνατό χαρτί της Nova που χάνεται λοιπόν.

Πολυετή αποκλειστική συνεργασία με την* HBO* ανακοίνωσε η Vodafone.Η* χρήση της ταινιοθήκης (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ) της HBO ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2020, χωρίς να περιλαμβάνει τα όσα μεταδίδονται (ταινίες και σειρές) από τη Nova μέχρι το τέλος τους. Στη συνέχεια ένα χρόνο μετά και τα συγκεκριμένα προϊόντα (ταινίες και σειρές) της HBO θα μεταδίδονται από το Vodafone TV και θα προσφέρεται στο πακέτο των 9.40 ευρώ της Vodafone TV,* με στόχο να έχουν premium περιεχόμενο.

Παράλληλα, το Vodafone TV προχωράει σε συμφωνία με το Amazon Prime, παρέχοντας* την συγκεκριμένη τηλεοπτική υπηρεσία, όπως συμβαίνει με τη σχέση WIND VISION και το Netflix. Η υπηρεσία θα διατίθεται προς 5,99 ευρώ το μήνα.* Το* Vodafone TV, ενισχύει την παρουσία της στο παιδικό πρόγραμμα αναβαθμίζοντας το συγκεκριμένο μενού, με περιεχόμενο από τον κατάλογο του Vodafone on Demand. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος του κατάλογου του Vodafone* TV διατίθεται δωρέαν.

Τέλος το Vodafone TV θα ενισχύει την* υπηρεία Over The Top με τα ίδια προγράμματα, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως παρόχων και τεχνολογίας

Πηγή :τυπολογιες