Νέα για τη Nova

Πλήρης? Τώρα 2 μήνες έχει να δείξει ταινία της προκοπής. Κι αυτό που λες με τα συμβόλαια δεν ισχύει , ναι παίρνουν και Β διαλογής αλλά πλέον το δει ξεφτιλίσει

τα studio που εχει ειναι κορυφαια.παραυτα εαν οι παραγωγες τους ειναι εκτος των προσωπικων μας γουστων,ειναι αλλο θεμα.
προσωπικα παντα βρισκω κατι να δω.και μπουρδιτσες και αξιολογες ταινιες.

τα studio που εχει ειναι κορυφαια.παραυτα εαν οι παραγωγες τους ειναι εκτος των προσωπικων μας γουστων,ειναι αλλο θεμα.
προσωπικα παντα βρισκω κατι να δω.και μπουρδιτσες και αξιολογες ταινιες.
Τα studio που έχει είναι κορυφαία , οι ταινίες που διαλέγει είναι το πρόβλημα και δεν είναι θέμα γούστου. Διαλέγει πάντα τις Οσκαρικες και μετα όλες οι άλλες είναι κάτω του μετρίου κι από αξιολογήσεις κι από views . Το ότι έχει τα μεγάλα στούντιο αν δεν δίνει χρήμα στις επιλογές είναι δώρο άδωρο.

Τα κορυφαία στούντιο είναι το κερασάκι. Το θέμα είναι τι γίνετε με την υπόλοιποι τούρτα... Warner-Sony-20τη Century Fox μαζί βγάζουν περίπου 40 με 50 ταινίες το χρόνο. Από αυτές κάποιες δεν τις παίζει η Νόβα. Aλλα k όλες να τις έπαιζε σε ένα τρίμηνο τις έχει δείξει.
Στην ουσία τα τρία μεγάλα στούντιο που έχει είναι για να γεμίζουν τις Κυριακές
Την υπόλοιποι βδομάδα όμως τι γίνετε?
Τίποτα...
Δεν δείχνουμε πρεμιέρα Δευ-Τετ-Παρ k καθαρίσαμε

Ορισμένες ταινίες έρχονται στη χώρα μέσω εταιριών διανομής. Χρειάζεται ξεχωριστη συμφωνία.

Γι'αυτο γράφω ότι κάποιες ταινίες από τα τρία στούντιο που έχει δεν τις παίζει. Γιατί χρειάζονται ξεχωριστές συμφωνίες, k η Νόβα δεν τις κάνει
Παράδειγμα από την ΗΒΟ που την είχε τόσα χρονια. Υπάρχουν αρκετές σειρές που δεν τις έχει δείξει. k ας είχε το στούντιο. Πρόσφατα μάλιστα είδα μια στην ΕΡΤ, που έχει μάλιστα k αρκετούς κύκλους. Στη Νόβα όμως δεν έπαιξε ποτε.
Οποτε να λέμε, να έχει τρία κορυφαία στούντιο. Αυτό από μονο του δεν λέει τίποτα

Το Ballers. Είναι στον 5 κύκλο k το είδα στην ΕΡΤ. Στη Νόβα νομίζω δεν έχει παίξει k ας είναι τις HBO

Νομίζω δεν είναι θέμα ταινίων..Σήμερα οι εταιρείες παραγωγής έχουν στραφεί στις σειρές...Πολύ περισσότερα χρήματα επενδύονται εκεί σε σχέση με προηγούμενα χρόνια..Και η νοβα όσον αφορά στις σειρές είναι αναιμική τουλάχιστον..Στα αθλητικά το μόνο που την κρατάει είναι η Ευρωλίγκα..

Στη νόβα χαίρονται τόσο πολύ που ανεβάζουν ένα feee2air κανάλι που μας το στέλνουν και στο viber

Κάπου έχει απαντηθεί πιο πάνω αλλά δεν μπορώ να ψάξω πιο πάνω τώρα..
Γιατί δεν έχει και επιλογή 1080p εκτός από 1080i η nova, όπως έχει η COSMOTE? Ξερει κανείς?

Στο φυλλάδιο του novabox του τελευταίου που έχω και βρήκα και online, δείχνει να έχει και τα 2...
1252fb006c4ce226c6e4f547b5e5cf68.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάπου έχει απαντηθεί πιο πάνω αλλά δεν μπορώ να ψάξω πιο πάνω τώρα..
Γιατί δεν έχει και επιλογή 1080p εκτός από 1080i η nova, όπως έχει η COSMOTE? Ξερει κανείς?

Εγώ δεν ξέρω για κάποιο σταθμό με εκπομπή 1080p σε δορυφορικό σήμα, το 1080p θέλει 25% παραπάνω bandwidth από το 1080i, και αλλαγή μηχανημάτων από του 1080i που αρχικά είχε επικρατήσει. Γιατί να μπει στον κόπο κάποιος; Αν θέλει πραγματικά να αναβαθμιστεί, πάει σε 4K.
Οι δέκτες που έχουν 1080p κάνουν upscale.