Νέα για τη Nova

Η ιδέα πίσω από τη Λίγκα tv είναι να επανέλθει η κεντρική διαχείριση που θα διαπραγματευτεί ολόκληρο το πακέτο των αγώνων της σούπερ λιγκ με οποιοδήποτε κανάλι. Η κατανομή των χρημάτων θα αποφασίζεται από τη σούπερ λιγκ και όχι από το κανάλι που θα αγοράσει τα δικαιώματα. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί κάλλιστα η Nova να χτυπήσει και να αγοράσει το πακέτο και να δείχνει όλους τους αγώνες όπως παλιά. Οι 3 ομάδες που προσπαθούν να ξεκινήσουν το εγχείρημα δεν θέλουν να αποφασίζει η Nova (και κατά συνέπεια ο ιδιοκτήτης) πόσα χρήματα θα παίρνει η κάθε ομάδα οπότε σε περίπτωση κεντρικής διαχείρισης δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
Ποιός είπε ότι θα αγοραστούν από κανάλι τα δικαιώματα; Αναφέρεται ξεκάθαρα για μετάδοση μέσω ίντερνετ. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν τη Nova ως μοναδικό χορηγό. Οπότε όπως και να έχει η Nova αποκλείεται. Τον Ολυμπιακό πάντως θα τον έχει σίγουρα. Ας μη συνεχίσουμε όμως το off-topic.

όλοι εσείς που λέτε να τα πάρει στην τελική όλα η cosmote έχετε σκεφτεί που θα φτάσει το αντίτιμο για συνδρομή; θα γίνει απλά μονοπωλειο κάτι πολύ κακό για όλους μας
απλά νομίζω ότι αρκετοί σκεφτεσται με οπαδικο συμφέρων και μόνο ,εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει ποιος θα έχει την nova και την κάθε nova φτάνει να ειναι αντικειμενικος και νομίζω οτι κανέναν ιδιοκτήτη καναλιού συνδρομητικου και μη να τον συμφέρει κάτι άλλο

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ποιός είπε ότι θα αγοραστούν από κανάλι τα δικαιώματα; Αναφέρεται ξεκάθαρα για μετάδοση μέσω ίντερνετ. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν τη Nova ως μοναδικό χορηγό. Οπότε όπως και να έχει η Nova αποκλείεται. Τον Ολυμπιακό πάντως θα τον έχει σίγουρα. Ας μη συνεχίσουμε όμως το off-topic.

Καμία σχέση. Το ζήτημα είναι να μην μοιράζει τα λεφτά η Nova (και ο ιδιοκτήτης) και όχι η χορηγία. Και η Σουρωτή ήταν μοναδική χορηγία και δεν μίλησε κανένας

Καμία σχέση. Το ζήτημα είναι να μην μοιράζει τα λεφτά η Nova (και ο ιδιοκτήτης) και όχι η χορηγία. Και η Σουρωτή ήταν μοναδική χορηγία και δεν μίλησε κανένας
Η Σουρωτή ήταν απλά χορηγός για πολλές μικρομεσαίες ομάδες. Εδώ μιλάμε για την κεντρική χορηγία και το αποκλειστικό έσοδο για τις περισσότερες ομάδες. Ψάξε αν θες να μάθεις περισσότερα σε αθλητικά άρθρα. Είναι θέμα ανταγωνισμού.

Τι θέμα ανταγωνισμού είναι; δηλαδή ποια η διαφορά. Αφού ότι λεφτά ήτανε να πάρει κάποια ομάδα θα τα πάρει απλά θα τα πάρει από άλλο πορτοφόλι.
Η θα πει μετά η Νόβα σε κάποια ομάδα "συγγνώμη αλλά επειδή πήρες βαθμό από τον Ολυμπιακό δεν σου δίνω το μερίδιο σου..."
Γνώμη μου αν κανουνε χωριστό κανάλι λίγκα tv θα πάρουν πολύ λίγα χρήματα. Εγώ προσωπικά και όποιος ξέρω που συζήτησα δεν θα δώσει χρήματα για κάτι τέτοιο εκτως αν είναι η τιμή γυρω στα 60 ευρώ το χρόνο πράγμα που δεν νομίζω να είναι τόσο λίγο. Γιατί τώρα με τη Νόβα έχεις δορυφορικό οπότε το παίρνεις στο εξοχικό, έχεις ταινίες, ντοκιμαντέρ, λίγες ακομη αθλητικές διοργανώσεις ... και λογικά πάλι δεν θα έχεις όλες τις ομάδες γιατί κάποιες θα μείνουν στη Νόβα

Η ιδέα πίσω από τη Λίγκα tv είναι να επανέλθει η κεντρική διαχείριση που θα διαπραγματευτεί ολόκληρο το πακέτο των αγώνων της σούπερ λιγκ με οποιοδήποτε κανάλι. Η κατανομή των χρημάτων θα αποφασίζεται από τη σούπερ λιγκ και όχι από το κανάλι που θα αγοράσει τα δικαιώματα. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί κάλλιστα η Nova να χτυπήσει και να αγοράσει το πακέτο και να δείχνει όλους τους αγώνες όπως παλιά. Οι 3 ομάδες που προσπαθούν να ξεκινήσουν το εγχείρημα δεν θέλουν να αποφασίζει η Nova (και κατά συνέπεια ο ιδιοκτήτης) πόσα χρήματα θα παίρνει η κάθε ομάδα οπότε σε περίπτωση κεντρικής διαχείρισης δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
Κανείς λάθος.
Όταν υπήρχε κεντρική διαχείριση, το ποσα χρήματα έπαιρνε κάθε ομάδα έβγαινε από την super league και όχι από την nova.
Όταν έσπασε η κεντρική διαχείρηση τότε ξεκίνησε η nova να αποφασίζει τη χρήματα θα πάρει η κάθε ομάδα

Κανείς λάθος.
Όταν υπήρχε κεντρική διαχείριση, το ποσα χρήματα έπαιρνε κάθε ομάδα έβγαινε από την super league και όχι από την nova.
Όταν έσπασε η κεντρική διαχείρηση τότε ξεκίνησε η nova να αποφασίζει τη χρήματα θα πάρει η κάθε ομάδα

Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό

Το παραπάνω, μαζί με το παρόν θα διαγραφούν. Χαρακτηρισμοί φιλάθλων και δημοσίων προσώπων με αυτόν τον τρόπο δεν είναι επιτρεπτοί.

Χίλια συγγνώμη, αλλά δεν είχα έμπνευση, και τους χαρακτηρισμούς αυτούς...

Τους εφηύρα...!! Τελευταία στιγμή!

Last edited by a moderator:
Καλή σαρακοστή σε όλους. Κάτι που το ξέραμε χρόνια... Πάμε μάλλον για τίτλους τέλους...

https://www.kathimerini.gr/1067058/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/o-dhkths-290220

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει βασικά η φήμη για μία συγκεκριμένη τράπεζα που αρνείται να υπογράψει με αυτούς τους όρους. Δεν νομίζω ότι θα κάνουν πίσω βέβαια γιατί στο τέλος χαμένες θα βγουν. Απλά προσπαθούν να βγάλουν περισσότερα λεφτά.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλή σαρακοστή σε όλους. Κάτι που το ξέραμε χρόνια... Πάμε μάλλον για τίτλους τέλους...

https://www.kathimerini.gr/1067058/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/o-dhkths-290220

Η σελίδα δεν βρέθηκε (error 404)
αρα θα ηταν πολυ σοβαρη ειδηση

Η είδηση είναι πολύ σοβαρή...

https://www.google.com/amp/s/www.et...-nova-meionontai-oi-pithanotites-exagoras?amp

Το άρθρο του ΈΘΝΟΥΣ όμως αναφέρεται στην είδηση της Καθημερινής που δεν υπάρχει πια στην ιστοσελίδα. Μπορεί να την πάτησαν και να αναπαράγουν ψεύτικη είδηση.

Ας βγάλει η nova ανακοίνωση, αν τα πράγματα δεν είναι έτσι...!!!

Τιτλους τελους εννοεις ως επιχειρηση ? οτι παει για λουκετο ?

ή οτι μας τελειωνει η συγκεκριμενη πιθανοτητα αγοραπωλησιας και πανε για αλλα ?

Παντως ειναι απολυτως λογικο οταν η Νοβα κυριως βασιζεται ( για αυτο και εχει δωσει αρκετα λεφτα στις ομαδες) στο εγχωριο ποδοσφαιρικο προιον να βλεπει την πιθανοτητα να τους χασει ως εναν παραγοντα κλονισμου των εως τωρα δεδομενω της και πιθανον αυτο να επηρεαζει και ....την αγοραπωλησια της και την τιμη πωλησης της.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Η είδηση είναι πολύ σοβαρή...
Αν ειναι αληθινη ειδηση οντως ειναι πολυ σοβαρη. Δεν υπαρχει ουτε καν η πηγη ομως