Νέα για τη Nova

Όπως αναφέρει ο προηγούμενος συνομηλητης ήταν αναμενόμενο και οι αερολογίες που λέγανε τους έφτασαν σε αυτά τα επίπεδα. Όταν ζητάγαμε να αγοράσουμε παροχές σε τιμή που γνωρίζαμε ότι πουλάνε αυτοί λέγανε τα δικά τους ότι δεν παίζει αυτη η τιμή και διάφορες αερολογίες. Ελπίζω ποια να σταματήσει και να αλλάξουν συμπεριφορές για συμφέρον όλων.

Ο Κουγιας βγηκε χθες στον Γεωργιου και ειπε οτι η forthnet ειναι κοντα να πουληθει και οτι εχει πληρωσει τις ομαδες μεχρι τον Φεβρουαριο.

Μακάρι να ήταν όλα σε HD, ειδικά το eurosport 2.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή κίνηση μπράβο, αλλά δεν θα μας χαλούσε και κανένα TLC, Fine Living, Discovery Science και IDX.

Μακάρι να ήταν όλα σε HD, ειδικά το eurosport 2.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες το έχω ξαναγράψει κάπου εδώ στο forum. Η Nova νοικιάζει 4 transponders στους Hotbird για τα δικά της κανάλια (sports, cinema κτλ), να αναμεταδίδει τα Ελληνικά, όπως και άλλα που δεν υπάρχουν στους Hotbird. Τα Eurosport μεταδίδονται σε δικό τους ή άλλων (Canal+ Orange Polska) το HD, transponders και τα feeds έχουν και κλειδιά για Nova. Αφού to ESP 2 δεν υπάρχει σε HD στους Hotbird, αδυνατεί και η Nova να το εντάξει.
Κι εγώ πολύ θα το ήθελα, τους είχα γράψει και μήνυμα στο παρελθόν γιατί δεν βγάζουν το ESP 1 SD & 2 SD και στην χωρητικότητα που θα ελευθερωθεί να βάλουν το 1 HD, αλλά μετά πήρα πρέφα τι γίνεται. Οπότε άμα δεν μπει και για άλλες πλατφόρμες στους Hotbird, ξεχάστε το.

@StevenYoo Μόνο το Fine Living βλέπω στους Hotbird από αυτά που λες

Το idx είναι k γάμώ τα κανάλια για τους λάτρεις του είδους. όπως επίσης k το Science
Αλλα να περιμένουμε να προσθέσει η Νόβα κανάλι. πέρα από κάνα φθηνό life style, είναι σαν να περιμένουμε να δούμε εξωγήινους στο σύνταγμα

Τώρα οοτααν ξαναγίνει ανανέωση. Στο ενδιάμεσο δε νομίζω να γίνει κάποια προσπάθεια να μπουν τα υπόλοιπα του discovery. Εκτός αν τα νέα αφεντικά είναι large κια ρίξουν κάνα ευρώ..