Νέα για τη Nova

Όλοι 5 ευρα θα θέλουν. Ασύμφορο πολύ για το θεατή.

Και σκεψου οτι η συνδρομη για να σου βγει φτηνοτερα απο το pay per view θα καλυπτει μονο τα εντος εδρας . Δηλαδη η ομαδα θα σου ζηταει για τα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος οσα εδινες τωρα για ολα σε πακετο συνδρομητικης που δεν ειχες μονο το ποδοσφαιρο ... Τουλαχιστον το κοστος παει στις ομαδες τωρα και οχι στις πλατφορμες.

Γιατι τα γράφεται στα νέα για Νόβα δεν έχω καταλάβει . Και πανηγύριζετε κιόλας που θα πληρώνετε ένα σκασμό λεφτά για να δείτε όλες τις ομάδες...Δεν μας ενδιαφέρουν τα οπαδικα σας , μακάρι να βλέπαμε όλες τις ομάδες σε μια πλατφόρμα

Γιατι τα γράφεται στα νέα για Νόβα δεν έχω καταλάβει . Και πανηγύριζετε κιόλας που θα πληρώνετε ένα σκασμό λεφτά για να δείτε όλες τις ομάδες...Δεν μας ενδιαφέρουν τα οπαδικα σας , μακάρι να βλέπαμε όλες τις ομάδες σε μια πλατφόρμα
Σιγά που θα πληρώσουμε για να βλέπουμε όλες τις ομάδες . Κάνετε λες και βλέπετε το υπερθέαμα , λες και έχουμε καμμιά Premier League στη χώρα μας , και όχι πχ ένα πρωτάθλημα πιο σάπιο από της Ουγκάντας. Και ναι γουστάρουμε να πληρώνουμε να βλέπουμε ΜΟΝΟ την ομάδα μας και αν θέλουμε και κάτι άλλο υπάρχουν και οι καφετέριες. Η ΝΟΒΑ τόσα χρόνια έχει υπάρξει ένα σημαντικότατο γρανάζι του σάπιου συστήματος του ποδοσφαίρου και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία του κατεστημένου του , με ελάχιστες εξαιρέσεις , ενός να κερδίζει και οι υπόλοιποι να πάνε για μπάνιο. Οποιαδήποτε απεμπλοκή από αυτήν λοιπόν θα την πανηγυρίζουμε όπως μας κάνει κέφι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει αφού το διάβασα και αυτο περί του σημαντικού γραναζιού της Νόβα στο σάπιο συστημα
ας πάω καιγω για μπάνιο όπως και οι υπολοιποι

Γνώμη μου , και δυστυχώς για εσάς , όχι μόνο δική μου . Καλό μεσημέρι

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Οι πολλες πλατφορμες αυτα τα αποτελεσματα εχουν. Βαζω wind και voda που αργα ή γρηγορα θα μπουν και αυτες στο παιχνιδι πιστευω. Μοιραζονται οι ομαδες. Εγω χαιρομαι παντως για τους λογους που προανεφερα.

δηλαδή για να δει κάποιος όλους τους αγώνες της ομάδας του πρέπει να πληρώνει 5ευρα συν συνδρομή στη νόβα. πιο πολλά από το να δεις pemier league. θα τους γυρίσει μπούμερανγκ αυτό.επισης εμείς οι παναθηναϊκοί που ανανεώσαμε με τη νοβα την φάγαμε καλά. ούτε euroleague θα βλέπουμε τον Παναθηναϊκό ούτε ελληνικό πρωτάθλημα. άντε τώρα να βρω τρόπο να διακόψω. κ προσωπικά συμβόλαιο με συνδρομητική δεν ξανακάνω για 2 χρόνια γιατί το να μην είσαι σίγουρος που θα δεις την ομάδα σου του χρόνου μόνο εδώ στην μπανανία πρέπει να συμβαίνει.

Κύριοι μην μασάτε. Το pao tv δεν πρόκειται να βγει. Το ίδιο έλεγε και για το skai24 και ακόμα το περιμένουμε. Είναι μία κίνηση τακτικής για να πάρει περισσότερα χρήματα από τα νέα αφεντικά της nova.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δηλαδή για να δει κάποιος όλους τους αγώνες της ομάδας του πρέπει να πληρώνει 5ευρα συν συνδρομή στη νόβα. πιο πολλά από το να δεις pemier league. θα τους γυρίσει μπούμερανγκ αυτό.επισης εμείς οι παναθηναϊκοί που ανανεώσαμε με τη νοβα την φάγαμε καλά. ούτε euroleague θα βλέπουμε τον Παναθηναϊκό ούτε ελληνικό πρωτάθλημα. άντε τώρα να βρω τρόπο να διακόψω. κ προσωπικά συμβόλαιο με συνδρομητική δεν ξανακάνω για 2 χρόνια γιατί το να μην είσαι σίγουρος που θα δεις την ομάδα σου του χρόνου μόνο εδώ στην μπανανία πρέπει να συμβαίνει.

Φίλε ο Παναθηναϊκός θα παίζει στην Ευρωλίγκα τουλάχιστον μέχρι το 2025.
Επίσης δύσκολο και ασύμφορο το ΠΑΟ τβ τη σε σχέση με τα σίγουρα έσοδα της νόβα.

Ρε μεγάλε, σεβαστό το κείμενο σου, και με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά η ορθογραφία σου, το "μη" συντακτικό και η "ατονία" σου βγάζουν μάτια. Σεβαστείτε λίγο και τους υπόλοιπους που διαβάζουν.

Υ.Γ. Με πρόλαβες με post, bykrie, δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά στον από επάνω.

Διαγράφηκε ένα πόστ, σας παρακαλώ οι εκφράσεις σας να είναι κατ αρχάς κόσμιες.

Εδώ δεν έχουν θέση τα οπαδικά θέματα. Έστω πως κλειστεί κάποιο deal με κάποια ομάδα, η ενημέρωση θα γίνει και είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη.
Το παρόν νήμα αφορά μόνο τα νέα της Nova.

SportFM: Στο… κάδρο η κεντρική διαχείριση στη Super League μέσω Nova

Link: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sto-kadro-i-kedriki-diaxeirisi-mesw-Nova/4114952

Επαφή με τη Super League θα έχει προσεχώς ο εκπρόσωπος της BC Partners (Fund που παίρνει τη Nova), Νίκος Σταθόπουλος, για το ενδεχόμενο να υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση στο πρωτάθλημα.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειπαμε...
προς τα εκει παει το θεμα,ειδικα μετα την lockdown περιοδο που επηρεασε οικονομικα ολες τις ομαδες.
5 κατω,5 πανω,θα βρεθει η λυση και θα παει σε κεντρικη διαχειριση οπως γινεται σε ολα τα σοβαρα πρωταθληματα.
ηδη η Α1 παει ολη προς ΕΡΤ.
μαζεμενα νοικοκυρεμενα.
το σκορπιοχωρι δεν συμφερει κανεναν...

ειπαμε...
προς τα εκει παει το θεμα,ειδικα μετα την lockdown περιοδο που επηρεασε οικονομικα ολες τις ομαδες.
5 κατω,5 πανω,θα βρεθει η λυση και θα παει σε κεντρικη διαχειριση οπως γινεται σε ολα τα σοβαρα πρωταθληματα.
ηδη η Α1 παει ολη προς ΕΡΤ.
μαζεμενα νοικοκυρεμενα.
το σκορπιοχωρι δεν συμφερει κανεναν...

Εγω που μιλησα με εκπροσωπο της nova μου ανεφερε οτι 99.9 εχει κλεισει ο ολυμπιακος ,η αεκ και ο αρης για εναν χρονο.ολοι οι αλλοι ειναι στον αερα.

εμας σαν καταναλωτες μας συμφερει η κεντρικη διαχειρηση που θα παει σε εναν παροχο.
ας ειναι οποιος ειναι αυτος για να κανουμε και εμεις τα κουμαντα μας.

εμας σαν καταναλωτες μας συμφερει η κεντρικη διαχειρηση που θα παει σε εναν παροχο.
ας ειναι οποιος ειναι αυτος για να κανουμε και εμεις τα κουμαντα μας.
Ας πάρουμε μερικά γεγονότα. Ο καινούργιος μέτοχος θα αργήσει να πάρει τη Nova μέχρι να πάρει το οκ από τις επιτροπές. Μέχρι τότε δεν μπορεί να βάλει πολλά λεφτά. Το πρωτάθλημα θα έχει ήδη αρχίσει ως τότε. Ακόμα και αν πάρει την κεντρική διαχείριση η τιμή προφανώς και δεν θα παραμείνει η ίδια. Το πώς θα βγείτε κερδισμένοι δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά μάλλον δεν έχετε πρόβλημα αν πληρώσετε ένα δεκάευρω παραπάνω το μήνα, σωστά;

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ας πάρουμε μερικά γεγονότα. Ο καινούργιος μέτοχος θα αργήσει να πάρει τη Nova μέχρι να πάρει το οκ από τις επιτροπές. Μέχρι τότε δεν μπορεί να βάλει πολλά λεφτά. Το πρωτάθλημα θα έχει ήδη αρχίσει ως τότε. Ακόμα και αν πάρει την κεντρική διαχείριση η τιμή προφανώς και δεν θα παραμείνει η ίδια. Το πώς θα βγείτε κερδισμένοι δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά μάλλον δεν έχετε πρόβλημα αν πληρώσετε ένα δεκάευρω παραπάνω το μήνα, σωστά;

θα μου βγει δηλαδη λιγοτερο εαν πληρωνω 2 πλατφορμες...??
πως θα γινει αυτο απο την στιγμη που θα πρεπει να δινω 2 συνδρομες,και στον οτε για το Παοκ και Παο τιβι και στην νοβα για τους υπολοιπους αγωνες?