Νέα για τη Nova

Ας πάρουμε μερικά γεγονότα. Ο καινούργιος μέτοχος θα αργήσει να πάρει τη Nova μέχρι να πάρει το οκ από τις επιτροπές. Μέχρι τότε δεν μπορεί να βάλει πολλά λεφτά. Το πρωτάθλημα θα έχει ήδη αρχίσει ως τότε. Ακόμα και αν πάρει την κεντρική διαχείριση η τιμή προφανώς και δεν θα παραμείνει η ίδια. Το πώς θα βγείτε κερδισμένοι δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά μάλλον δεν έχετε πρόβλημα αν πληρώσετε ένα δεκάευρω παραπάνω το μήνα, σωστά;

Εννοείται ότι θα βγει πολύ φτηνότερα από το να πληρώνουμε σε κάθε αγώνα 8 για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ συν νόβα συν κοσμοτε αν θέλουμε καλύτερη ποιότητα.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ας πάρουμε μερικά γεγονότα. Ο καινούργιος μέτοχος θα αργήσει να πάρει τη Nova μέχρι να πάρει το οκ από τις επιτροπές. Μέχρι τότε δεν μπορεί να βάλει πολλά λεφτά. Το πρωτάθλημα θα έχει ήδη αρχίσει ως τότε. Ακόμα και αν πάρει την κεντρική διαχείριση η τιμή προφανώς και δεν θα παραμείνει η ίδια. Το πώς θα βγείτε κερδισμένοι δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά μάλλον δεν έχετε πρόβλημα αν πληρώσετε ένα δεκάευρω παραπάνω το μήνα, σωστά;

Πρώτον, από πού προκύπτει ότι θα καθυστερήσει η έγκριση των επιτροπών;
Δεύτερον, υπάρχουν τρόποι να βάλει χρήματα και πριν αναλάβει επίσημα, ας μην τους αναλύσουμε εδώ.

Πάντως την πιο ακριβή συνδρομή την δίναμε όταν υπήρχε μονοπώλιο της Nova.
Αυτά γιατί εύκολα ξεχνάνε κάποιοι.
Κι επίσης οι κεντρικές διαχειρίσεις έφεραν και τα απίστευτα χρέη (της Nova) που στο τέλος πληρώσαμε εμείς οι πολίτες (κούρεμα).

''Επαφή με τη Super League θα έχει προσεχώς ο εκπρόσωπος της BC Partners (Fund που παίρνει τη Nova), Νίκος Σταθόπουλος, για το ενδεχόμενο να υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση στο πρωτάθλημα. Με σκοπό να έχει συζητήσεις με την πλευρά της Λίγκας για το ενδεχόμενο να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, όπως ανέφερε το sport-fm.''

γίνονται δοκιμές ακόμα.υπομονή μέχρι τέλος αυγουστου

Δεν υπαρχει κατι σε πιλοτικο σταδιο.θα δωσουν αραγεωκαι επιδοτηση συσκευης.

Με ποια εταιρία θα συνεργαστεί; ποιανού κεραίες θα χρησιμοποιεί;

με vodafone

(υποθετω οτι η vf ηταν ηδη ετοιμη καθως απενεργοποιησε την cyta mvno και εβαλε την nova)

Με ποια εταιρία θα συνεργαστεί; ποιανού κεραίες θα χρησιμοποιεί;
<br>
Χρησιμοποεί τις κεραίες της Vodafone. <br>
Κι εγώ επιβεβαιώνω αυτά που γράφει ο dingo κι ο gvard.

δε λετε να μας στειλουν εδω σε μας κανα πακετακι να το τεσταρουμε??? lol

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

δε λετε να μας στειλουν εδω σε μας κανα πακετακι να το τεσταρουμε??? lol
Κι εγώ ζήτησα. Η κατάσταση είναι εσωτερική δοκιμή friends & family μόνο. Δεν προβλέπουν προς τα παρόν εξωτερικούς δοκιμαστικούς χρήστες.

κριμα... να το λιωναμε λιγο στο nova go /netflix

ξερεις αν θα ειναι μονο συμβολαια?

κατι μου λεει οτι το nova go stream θα ειναι δωρεαν (χωρις καταναλωση mb) σε οσους εχουν πχ 3play

αν και νομιζω θα βγαλουν και unlimited data plans

Αυτά τα ξέρουν όσοι μιλάνε με τους εμπορικούς της Nova. Οι ΙΤηδες που μιλάω εγώ θα το μάθουν τελευταίοι.