Νέα για τη Nova

Αυτό βεβαίως δεν σε εμποδίζει από το να το μεταφέρεις εσύ ;)
Φυσικά, αλλά ο φίλος ρώτησε για εγκατάσταση.

Επίσης είναι παράνομο. Χωρίς να έχω διαβάσει τους όρους του forum, επιτρέπεται να συζητάμε τέτοιες πατέντες; :)

Φυσικά, αλλά ο φίλος ρώτησε για εγκατάσταση.

Επίσης είναι παράνομο. Χωρίς να έχω διαβάσει τους όρους του forum, επιτρέπεται να συζητάμε τέτοιες πατέντες; :)

Δεν θυμάμαι να έχει δέσμευση σε ποιό (δικό σου) σπίτι θα έχεις τον δορυφορικό δέκτη.
Έχουν βάλει τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιο ?

Δεν ξέρω για nova αλλά έχω cosmote tv στο όνομα μου, με εγκατάσταση στον πατέρα μου, με τον λογαριασμό να πηγαίνει στο σπίτι του.

Δεν ξέρω για nova αλλά έχω cosmote tv στο όνομα μου, με εγκατάσταση στον πατέρα μου, με τον λογαριασμό να πηγαίνει στο σπίτι του.
Αυτό έγινε από την αρχή και με δωρεάν εγκατάσταση(δηλαδή το ζήτησες από την αρχή και σου είπαν εντάξει) ή το πηγες αργότερα με δικά σου έξοδα εγκατάστασης;

Δεν θυμάμαι να έχει δέσμευση σε ποιό (δικό σου) σπίτι θα έχεις τον δορυφορικό δέκτη.
Έχουν βάλει τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιο ?
Φυσικά, δηλώνεις διεύθυνση εγκατάστασης (ισχύει και για τηλεόραση μόνο). Απλώς στο 3play, η διεύθυνση εγκατάστασης είναι υποχρεωτικά αυτή που έχει εγκατασταθεί η σταθερή.

Το ότι δηλώνεις διεύθυνση εγκατάστασης δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να το βάλεις ας πούμε τελικά στο 2ο σπίτι σου (πάντα 1 συσκευή εννοείται, και όχι σε φίλο, αλλά δικό σου).
Αν δεν δήλωνες διεύθυνση εγκατάστασης... πως θα σε έβρισκε ο τεχνικός τους για να σου εγκαταστήσει τον εξοπλισμό ? :D

Σε περίπτωση μετακόμισης ας πούμε... ζητάς την άδεια της Nova για να μετακομίσεις ? :D

Επειδή μόλις έκανα το όλο θέμα που αναφέρετε σε νέα σύνδεση αναγκάστηκα η "πρώτη" εγκατάσταση θα γίνει στο σπίτι όπου θα γίνει η ενεργοποίηση της σύνδεσης του ίντερνετ. Ειδικά σε μεγάλα αστικά κέντρα την εγκατάσταση της δορυφορικής την αναλαμβάνουν συνεργεία με "εργολαβία" οπότε είναι λίγο δύσκολο να γίνει αλλού, τώρα σε πιο μικρές περιοχές μπορεί να σου κάνουν κάποια εξυπηρέτηση άμα είναι δικοί τους η εγκαταστατες. Τώρα στο θέμα αν μπορείς να μεταφέρεις το πιάτο αυτοί από τα τηλεφωνικά κεντρα θα σου πουν όχι δεν επιτρέπετε.. αλλά δε σε περιορίζει κάνεις στην ουσία να το πας όπου θες.

Σε περίπτωση μετακόμισης ας πούμε... ζητάς την άδεια της Nova για να μετακομίσεις ? :D
Σύμφωνα με τους όρους, πρέπει να ενημερώσεις ότι άλλαξες τη διεύθυνση (αναφέρεται μόνο στη τηλεόραση αυτό, αφού σε σταθερή τηλεφωνία πρέπει να την ενημερώσεις για να σου τη μεταφέρει η ίδια).

Παράγραφοι 5.5 και 6.4 εδώ

Σύμφωνα με τους όρους, πρέπει να ενημερώσεις ότι άλλαξες τη διεύθυνση (αναφέρεται μόνο στη τηλεόραση αυτό, αφού σε σταθερή τηλεφωνία πρέπει να την ενημερώσεις για να σου τη μεταφέρει η ίδια).

Παράγραφοι 5.5 και 6.4 εδώ

Άρα για να είσαι πλήρως νόμιμος, απλά τους ενημερώνεις για αλλαγή διεύθυνσης... big deal :D

Στο 3play, η διεύθυνση της τηλεόρασης πρέπει να είναι ίδια με τη διεύθυνση της σταθερής :)

Και από την επόμενη σεζόν η Premier League με τις κορυφαίες ομάδες και τα μεγάλα αστέρια, θα παίζει αποκλειστικά στο Novasports!

Επίσημο πια, αναμένουμε την ανακοίνωση για το αν θα έχει τα δικιαώματα ως το 2025 ή ως το 2028!

Και από την επόμενη σεζόν η Premier League με τις κορυφαίες ομάδες και τα μεγάλα αστέρια, θα παίζει αποκλειστικά στο Novasports!

Επίσημο πια, αναμένουμε την ανακοίνωση για το αν θα έχει τα δικιαώματα ως το 2025 ή ως το 2028!
Για 6 χρονια.. θα ειναι . Αναμενετε επισημη ενημερωση

Αν ακουει κάποιος στη Nova ας εξασφαλίσει από τώρα για 2 χρόνια και τις 6 ομάδες για το Ελληνικό. Αν ειναι του χρόνου που θα πάρει Αγγλικό να χάσει κάποιον απο Ολυμπιακο, ΠΑΟΚ, Αρη δεν έχει τόσο νόημα για εμάς που μας σταμάτησαν από vodafone tv και αναγκαστικά θα κανουμε νέο 2ετες στη nova

• Like
Reactions: g7maks
Σήμερα με είχαν πάρει από τη Νόβα για προσφορά και αφού αρνήθηκα ευγενικά λόγω του επερχόμενου eon tv η κοπέλα όχι απλά δεν το αρνήθηκε αλλά μου το επιβεβαίωσε κιόλας για Οκτώβριο.....

Εμενα παντως σε αναλογη περιπτωση σημερα και μετα απο αρνηση μου λογω του επερχομενου eon η κοπελα μου μιλησε για νοεμβριο-δεκεμβριο. Θα δουμε

Ρε παιδια το eon tv που λετε τι ειναι;Η nova θα λεγεται eon?Καπου διαβασα οτι θα αλλαξει και το nova go?Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι σαν το Cosmote tv go με καλη αναλυση;

Το eon θα ειναι η νεα πλατφόρμα που θα αλλάξει το nova go.
Ένα μέλος μας, άκουσε στο καφενείο (όχι ότι έχει σημασία), οτι η ανάλυση θα είναι πολύ καλύτερη από ότι τώρα και μέχρι τον Δεκέμβριο θα λειτουργήσει. Οπότε υπομονή... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μόλις βγει σιγουρα θα το μάθουμε! Θα το γράψουν παντού!

Το eon θα ειναι η νεα πλατφόρμα που θα αλλάξει το nova go.
Ένα μέλος μας, άκουσε στο καφενείο (όχι ότι έχει σημασία), οτι η ανάλυση θα είναι πολύ καλύτερη από ότι τώρα και μέχρι τον Δεκέμβριο θα λειτουργήσει. Οπότε υπομονή... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μόλις βγει σιγουρα θα το μάθουμε! Θα το γράψουν παντού!
Καταλαβα…Δηλαδη θα συνεχισει η πλατφορμα της nova να υπαρχει οπως τωρα απλα το nova go θα λεγεται eon και θα ειναι με καλυτερη αναλυση.Μακαρι να γινει σαν της Cosmote να μπορει να παιξει και σε τηλεορασεις απευθειας σαν εφαρμογη η σε tv box και με καλυτερη αναλυση
Επισης καλο θα ηταν να βγει και μεσω ιντερνετ η ληψη της nova οπως ειναι και της Cosmote

Η εφαρμογή υπάρχει (και στα Ελληνικά) ήδη για smart TVs και φορητές συσκευές. Απλά δεν έχει ενταχθεί ακόμα η Nova εκεί. Δυστυχώς δεν υπάρχει app για Apple TV (tvOS - στην Ελλάδα το κοινό είναι μικρό).